Nyt riitti muhistelu

IMG_20140121_230904.jpg

IMG_20140121_230747.jpg

IMG_20140121_231059.jpg

IMG_20140121_231014.jpg

Minulla oli muutaman päivän ihan paska olo.

Tosi levoton ja kurja.

Kaipasin ystäviä, inhosin itseäni ja olin niin tylsistynyt ja kiukkuinen, etteivät edes kävelylenkit merellä auttaneet. Ehkä se johtui hormoneista, ehkä passiivis-aggressiivisesta kämppiksestä, ehkä täysikuusta. Sama se, inhottavaa oli.

Tänään päätin, että nyt riitti muhistelu.

Laitoin viestiä uudelle tuttavuudelle Kaisalle ja hyppäsin lauttaan. Kiukku suli pois sitä mukaa, mitä enemmän meri-ilmaa valui keuhkoihin. Kun lähdin kotoa, taivas oli pilvinen ja harmaa. Perillä se oli sininen ja kirkas. Kavuttiin kuumille kallioille ja vain katseltiin, kuinka märkäpukuiset hahmot odottivat aaltoja. Se oli tyynnyttvää.

Ruotsalaisessa kahvilassa oli hyllyillä mustikkasoppaa. Huristettiin fillarin tarakalla taloon, jossa oli pitkä rivi surffilautoja, huippuhyvää lasagnea ja kylmää valkoviiniä. Hihitettiin Satuhäille. Sen enempää ei vaadittu, että monen päivän möhmäisyys pyyhkiytyi pois.

Illalla palasin lautalla kotiin.

Pimeän meren takana kohosivat kirkkaat pilvenpiirtäjät, tuuli vihmoi ja tunsin sen tunteen, jolle paras kuvaus on sanat completely happy. Täysin onnellinen ei ole sama asia.

Completely happy, sitä se on.

 

Kommentit (6)
  1. Ihana postaus! Oikein samaistuttavakin, täällä helteisellä mantereella tulee kovin tunteelliseksi jotenkin. Ensin pitää hetki märehtiä ja sitten taas muistaa, että paras paikkahan Australian on. Eniten samaistuin kuitenkin Satuhäihin. Siinä ohjelma, jota en koskaan kotona katsoisi. Täällä kuitenkin, hehe.

    1. Sanoit sen juuri oikein. Olen ollut ihan ihmeen tunteellinen nyt koko ajan. Liikuttunutkin. Onneksi on Satuhaat muistuttamassa, etta mikaan ei ole kauhean vakavaa.

  2. Mukavia kuvia ja mukavasti kirjoitettua tekstiä. *pressing that follow button* Saa nähdä jos tästä tullee vielä yksi lemppariblogeista.

    1. Onpa kiva kuulla, kiitos, kun luet!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *