Pilvenpiirtäjiä ja pissaisia kenkiä, mikä absurdi vuodenvaihde

Mangomalen

Rakastan juhlapäivinä eniten hetkeä, kun kaikki on vielä edessä.

Kun vetelee ripsaria rennoin ottein, istuu raitiovaunussa ja katselee ihmisiä matkalla juhliin. Ilma on niin paksua odotuksesta, että siitä voisi leikata paloja ja valmistaa marenkia. Vaikka pavlovaan, jota syötiin uudenvuoden skandijuhlissa.

Juhlat jarkkasi Gone Fishingin Milla, jolla on kadehdittavan ihana asunto ja lenkkarit.

Istuttiin sisäpihalla, marenki-kermaherkkua lautasella ja sangriaa sielussa. Vieraat koostuivat Melbournen kahvikermasta (heh heh, miten hieno sanaleikki) ja hauskaa oli. 

Täyteen ahdetussa ratikassa remuttiin kuten on tapana, ja sitten bang, puistoon, joka on kuin vapun Koffari ja Kaivari potenssiin kaksikymmentä.

Puiston laidalta aukeni öisen kaupungin siluetti. Ja silloin se jysähti: olen niin uskomattoman kaukana kotoa. Niin ihanaa. Niin hiton kamalaa. Melkein alkoi ahdistaa, mutta ei kuitenkaan.

Puiden alla kävellessä maa oli ventovieraiden pissasta märkä, ja märkyys imeytyi hajonneisiin kenkiini.

Dj:t soittivat.

Mietin, että kun tanssii, ei ole ikinä yksin. Että aina tulee joku, jonka kanssa tanssia. Niin nytkin. Suljin silmät ja tamppasin pissaisissa kengissä. Juuri ennen vuodenvaihdetta nappasin kiinni vieraasta kädestä ja kellahdin nurmikolle. Raketit säkenöivät pään yläpuolella ja öiset pilvenpiirtäjät olivat niin kovin kauniita. Hitto, kuinka absurdia kaikki on, ajattelin. Absurdia ja parasta.

Loppuyö kului ympäri ämpäri haahuillessa, vierailla kaduilla ja vieraassa seurassa. Laukussa oli villapaita ja kaksi pientä prinsessaponia, jotka löysin kadulta. Uneliaan kaunis kappale soi ja silmät alkoivat lurpsua.

Lopulta tie vei nätin kimppakämpän keittiöön syömään aprikoosimysliä ja nukkumaan pehmeään petiin. Aamulla istuin huteralla parvekkeella, jonka lautojen välistä näkyi sisäpihalle ja nukkuvan kämppiksen huoneeseen. Päivä oli sateinen ja harmaa.

Kävelin kotiin paljain varpain.

Poikkesin hautausmaalle, ja kiitin, että saan elää vielä tänäkin vuonna.

Kommentit

Rr (Ei varmistettu)

Tää kuulostaa aivan Edinburgh Gardensin uudelta vuodelta missä ite olin viettämässä vuodenvaihdetta!

Roosa
Mangomalen

Just det!!

tlii (Ei varmistettu)

Hei Roosa, hyvää uuttavuotta!
Ja kiitos taas inspiraatiotulvasta. Viimeaikaisista teksteistä ja kuvista on välittynyt sellainen onnellisuudentaso, että en voi kuin onnitella.. Ihanaa, mahtavaa! Minä päätin juuri äsken että tänä vuonna lähden ensimmäistä kertaa yksin reissuun. (Ja niin kauas kuin vain suinkin.)
Mietin, että voisikohan sinua seurata instagramissa? En panisi pahakseni, jos näitä kauniita kuvia voisi katsella sielläkin.
Kaikkea hyvää, iloa, rauhaa, riemua
Tuuli

Roosa
Mangomalen

Olipa kiva viesti, kiitos! Ihanaa uutta vuotta sinullekin ja NÄÄÄÄÄIN isot onnittelut päätöksestä lähteä yksin reissuun. Saattaa olla elämäsi paras päätös! Minulla on kyllä insta, mutta en käytä sitä ja se on suljettu. Juuri eilen mietin, pitäisikö sitä käyttää, mutta jokin siinä ahdistaa! Jos tilanne muuttuu, lupaan informoida. Paljon iloa ja kuumaa kaakaota tammikuuhusi!

Rr (Ei varmistettu)

Yeii jag gissade!! Hehh. Olispa hauska törmää!

Roosa
Mangomalen

No äläpä! Mitä puuhaat Melbournessa?

Rr (Ei varmistettu)

Oon working holiday visa taskussa, mutta vähän laiskalla moodilla tällä hetkellä...onko sulla illaks suunnitelmia? Vois käydä istumassa jossain vaikka yksillä :)

Roosa
Mangomalen

Hyvä idis! Tänään mulla on jo menoa, mutta mitä teet huomenna päivällä? Oon menossa ainakin piipahtaa op shopissa Dawson Streetilla, tuu mukaan tai treffit sen jälkeen?

Rr (Ei varmistettu)

Okei huominen käy kyllä myöskin, oon menossa kattomaan yhtä asuntoa mutta muuten olen vailla suunnitelmia. Haluisitko laittaa vaiks sun sähköpostiosoitteen niin voisin kirjoittaa sulle sinne :)

Kommentoi