Roosa, 21, Helsinki

img_20130727_222603.jpg

1_3.jpg

Uusille tutuille voisi olla kohteliasta esittäytyä.

Joten: Roosa, 21, Helsinki. Journalistiopiskelija ja freelancer. Takana on kaksi vuotta yliopistoa ja monta hienoa matkaa.

Pidän juoksemisesta, vohveleista, luvattomista ja korkeista paikoista, peiton alla lukemisesta ja kiipeilystä. En pidä kiireestä enkä poolopaidoista. Olen ollut karkkilakossa kuusi kuukautta ja kuusitoista päivää ja syönyt sinä aikana noin yhdeksänkymmentäyksi kiloa viinirypäleitä. Mielestäni pusuja, harmaita paitoja ja yöuinteja ei voi olla liikaa.

Olen juossut maratonin, mutta vihaan imuroimista.

Moni on saattanut lukea vanhaa blogiani Minimalenia. Kirjoitin sitä työkseni pari vuotta.

Suurin ero vanhaan on, että tällä blogilla en tienaa latiakaan. Viimeksi olin mielipidetoimittaja, nyt olen ihan vain minä. Se voi olla sekä miinus että plussa.

Viimeksi saatoitte luottaa, että postauksia tulee neljästi viikossa ja erilaisista aiheista. Nyt voin kadota kuukausiksi ja jauhaa tekstistä toiseen samaa sontaa. Ennen pidin yksityisyydestäni tiukasti kiinni, mutta siitä tuli niin raskas olo, että enää en jaksa stressata. Aion olla aivan aito ja pöljä itseni.

Ihanan rento ja onnellinen.

Ja kiukkuinen. Tai tylsä. Kaikki on mahdollista. Varmaa kuitenkin on, että nyt olen aivan innoissani.

 

Kommentit (1)
  1. Mahtavaa että oot tehnyt comebackin! Sattumalta löysin tämän blogin Minimalenin kautta. Ei oo totta että olet 21 vuotta, kirjoitustesi perusteella olisin antanut sulle ainaskin 5 vuotta lisää 🙂 Hyvää reissua, ilolla seuraan sen etenemistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *