Ladataan...
Manic Fat Mom

juttu sisältää affiliate-linkkejä

Hyvää ystävänpäivää rakkaat ystävät! <3 <3 <3

Haluan jakaa sinulle alekoodin Lindexin verkkokauppaan, joka on voimassa vain tänään ystävänpäivän 2019 kunniaksi.

Saat 5€ alennusta yli 30€ ostoksesta koodilla "valentine19", klikkaa itsesi ostoksille tästä.

Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuskoodeihin. 

 

Toinen vinkkini on että Reimalla on ilmaiset toimitukset ystävänpäivän kunniaksi! Tarjous voimassa 14-17.2.2019. Näkyvillä on koko kevään ihana mallisto, kurkkaa Reiman mallisto tästä!

<3 Paulina

kuva: 

Lindex.com

Ladataan...
Manic Fat Mom

Oli pimeä alkutalven yö. Vain minä ja hän, ja kysymys joka räväytti silmäni ammolleen. Miten tämä on mahdollista? Mistä nyt tuulee? Onko joku kuolemassa? Kuinka ihmeessä hän, joka aina on väistellyt aihetta ja lähinnä tuhahdellut ihmisten kiusotteleviin kommentteihin, otti ja kosi minua?

 

Olin pitkään jo kiusannut Hania siitä että meielestäni avioliitto olisi paikallaan - koska leskeneläke. Noh, ja sitten tietysti se pieni sivuseikka että rakastan häntä enemmän kuin ketään muuta ikinä ja että hän on elämäni rakkaus. Hän oli lähinnä väistellyt aihetta, taikka antanut ymmärtää että ei enää ikinä kiitos sille tielle. Siksi yllätyin niin kovin että sain kuulla sen kysymyksen. Luulin joutuvani lähinnä väkipakolla raahaamaan hänet vihille, vaikka huijaamaan jonkun rullakebabin voimin hänet pahaa aavistamattomana maistraattiin.

En oikein osannut uskoa todeksi koko asiaa. Se tuntui niin oudolta ja herkältä, meidän omalta asialta, etten saanut blogissanikaan sitä sanottua. Joillekin sukulaisille sain sentään mainittua, koska pitäähän tuommoista nyt hieman fiilistellä. Sormuksia meillä ei ollut, eikä ole vieläkään. Ei mitään konkreettista joka olisi kertonut maailmalle sitoutumisestamme. Noh, paitsi yhteisasuminen, yhteinen tytär, yhteiset taloushuolet ja yhteinen elämä.  Ehkä ne symbolit saamme sormeenkin sitten jonakin päivänä.

Tammikuun puolessa välissä menimme maistraattiin. Pukeuduimme parempaan Seppälään, kraavimme rahaa kasaan sen verran että saatiin kaffea ja kakkua. Ihmiset onnitteli. Muutuin Rouvaksi. Kamala sana, vanhenin siltä seisomalta heti kymmenen vuotta. Phyi. Sukunimeni pysyi ennallaan, koska en jaksa identiteettikriisiä enkä halua maksaa uudesta passista ja ajokortista. 

Käytännönläheistä ja korutonta. Silti kaunista ja koskettavaa. En vieläkään tiedä kuinka sain mieheni huijattua naimisiin. Joko hän järkeentyi taikka kärsi hetkellisestä mielenhäiriöstä. Samapa tuo loppupeleissä, sain maailman parhaimman miehen aviopuolisokseni. Olen ikuisesti onnellinen polusta ja ajasta jonka saan kulkea hänen kanssaan. Kunnes kuolema meidät erottaa, ja tuo lopulta yhteen jälleen. 

<3 Paulina

Ladataan...
Manic Fat Mom

En tiedä onko kukaan kaivannut minua näinä blogin hiljaiselon hetkinä, mutta toivon että kevät olisi taas blogissani aktiivisempaa aikaa. Syksyllä tuntui että kaikki rattaat lähti kertarytinällä pyörimään. Perheyrityksemme vaatii aikaa, investointeja, ja suuren määrän markkinointia. Joten haukkana olen somettanut sen parissa, ja näin ollen manicfatmomin insta ja blogi on joutunut kärsimään ajanpuutteen vuoksi. Portfolioni osaamisestani kouluun on aivan levällään, muhitutan ideoita vasta jossakin takaraivon perukoilla, ja keräilen eriskummallista materiaalia sitä varten.

 

 

Ja sitten kävi klassiset. Anoppini nakitti viime keväänä minulle nettisivunsa päivitykset, vaikka yritin varovaista vastarintaa epävarmuudestani aihealueen osaamisesta johtuen. Noh, tietysti se sitten päättyi siihen että sain vääntää päivityksiä muillekin,tehdä yrityksemme nettisivut, isäni nettisivut, omat nettisivut... ja lisää koneella istumista on tiedossa. Kivaahan se on uutta opetella, mutta jestas kuinka aikaa vievää! 

 

Koska hommia on lastenhoidon, yrityksen, blogin ja erinäisten muiden projektien parissa vissiin liian vähän, keksin parit keikkahommatkin. Lisää töitä siis mistä ei saa liksaa, jee! Tuntuu jatkuvasti siltä että sitä enemmän painaa niska limassa, niin satelee tarvetta investointeihin ja kelan tuet nakertuvat olemattomiin. Mutta tekeehän sitä hullunlailla töitä vaikka harrastuksena, ja varsinkin jos työt ovat hyväntekeväisyyden pohjalla, kuten henkilökohtainen avustaminen sairaille, mehiläisten hyvinvoinnin edistys tai kuntamme lasten hyvinvointi, niin ainakin saa palkaksi hyvän mielen ja voi nukkua yönsä hyvin. Toki olisi kiva jos joskus olisi leipää tai jopa voita siihen leivän päälle näillä työmäärillä :).

 

Mutta hei, seuraavassa postauksessani isoin uutiseni ikinä -stay tuned!

 

<3 Paulina

 

Ladataan...
Manic Fat Mom

Mies kyseli facebookin paikallisryhmässä että mistäköhän saa ostaa onnellisen porsaan kinkun. Eikö kukaan näe tässä mitään vikaa? Mielestäni on aivan järkyttävää että tapetaan semmoinen onnellinen Nöffe, ja tuodaan sen peräpää iloisena joulupöytään. Mielestäni olisi paljon eettisempää ostaa aivan helvetin onnettomien porsaiden kinkkuja, niiden jotka muutenkin hautovat itsemurhaa. 

Löytyyköhän lähirismastani onnetonta porsasta? Lähden oitis kyselemään.

<3 Paulina

kuva: Paulina

Ladataan...
Manic Fat Mom

Jatkan ainakin parin postauksen verran mukaliha-teemalla, ja nyt kokeilussa oli vuorossa Versofoodin Härkiksen uusi maku "Indian Curry". Härkistä olen käyttänyt aiemminkin alkuperäisversioina, mielestäni se toimii hyvin esimerkiksi Chili sin Carnessa. Se on jäänyt nyt vähemmälle käytössäni, sillä hintaluokaltaan se on aika sama kuin Pulled Oats (nyhtökaura), joka on valmisteena ollut hieman hellävaraisempi vatsalleni kuin härkäpapuvalmisteet. Ne tuppaavat hieman kerryttämään ilmaa mahaan (too much information). Mutta mikä toiselle sopii, niin toiselle ei. Itse käytän kyllä härkistä mielelläni silloin tällöin, ja yritän muistaa nauttia sitä maltillisissa määrin. 

 

Nyt tuli väännettyä varsinainen pikasafka arkena, koska lapset huusivat nälissään. Poikani kärkkyy aina nuudeleita, mutta käytän niitä terveyssyistä lasten ruokavaliossa erittäin harvoin. 

Paistoin sipulia öljyssä, heitin sekaan suoraan pakastettuja kasviksia. Hetken kuluttua nakkasin samaan pannuun härkiksen. Maustoin suolalla ja pippurilla. Nostin Tipulle tässä vaiheessa ruokaa sivuun ja sotkin riisin sekaan sen. Keitin nuudeleita pari minuuttia mausteliemessä (lisäaineihanuuksia kanamaustettuja Mama-nuudeleita). Nostin ne kasvis-härkis sekoituksen päälle pannulle ja paistoin hetken. Mikäli wokki menee liian kuivaksi, kannattaa lisätä nuudelilientä. 

Sotkusta tuli oikein maistuvaa, paras härkis mielestäni tähän mennessä, kannattaa kokeilla! :) . Minähän en siis ole kasvissyöjä joten sujautan surutta kanalientä nuudeleiden joukkoon ja joskus lihaliemiä kasvisruokiin, koska tavoitteeni on lähinnä lihankäytön vähentäminen. Mutta toki ne voi korvata kasvisliemillä ja vastaavilla versioilla. 

Hyvää viikkoa ja jaathan mielellään arkisia mukalihareseptejä!

<3 Paulina

Lue viime mukalihajuttuni: kaurajauhis kokeilussa

Kuvat: Paulina

(Juttu ei ole yhteistyöpostaus.)

Ladataan...
Manic Fat Mom

Juttu sisältää affiliate-linkkejä

Tuskaisen laajalle levinneen kulutushysterian Black Fridayn paljoudesta mediassa voi olla montaa mieltä, mutta itse vilkaisen kuitenkin affilinkkejen parhaat alet ja teen joskus Black Fridayna fiksuja hankintoja minulle tarpeellisista tuotteista tai sitten joulua ajatellen...  Tässä pari hyvää tärppiä viikonloppuna:

 

-Lindexin kaikki tuotteet -25% (voimassa 23-26.11.2018). Kestosuosikkini etenkin hyvien naistensukkien ja laadukkaiden lastenvaatteiden osalta, myös isojen kokojen takia tulee Lindexiä suosittua.

 

-Reima alennus -25% valikoiduista tuotteista. (Voimassa 23.-26.11.2018). Kannattaa tarkistaa myös Cybermondayna Reiman alet!

 

-Polarn o. Pyret -30% kuorivaatteista perjantaina. Lauantaina ja sunnuntaina muita mahtavia tarjouksia!

 

-Matsmart tarjoaa 20% alennuksen ostoksesta koodilla BF18FI. Matsmartissa on aina halvat hinnat, hyödynnä silti lisäale! (tarjous on voimassa 22.-30.11.2018)

 

-Fiksuruoka tarjoaa Black Fridayna ilmaiset toimitukset koodilla BLACKFRIDAY. Alennuskoodi koskee yli 29€ tilauksia DB Schenkerin noutopisteille.

 

-Vamskolla tuotteet huimassa -30-80% alennuksessa! Kaikki tuotteet vähintään -30%. (Voimassa 23.-26.11.2018). Tästä olen itse eniten kiinnostunut, pakko kyllä käydä urkkimassa pikimmiten, etenkin So What merkki kiinnostaa, kun minulla oli ajat sitten heidän kengät ja ne olivat luottosuosikkini.

 

Muistakaa ostohysterian lietsonnassa pitää pää kylmänä ja tehdä järkeviä, tarpeellisia hankintoja! <3 Paulina

kuva: Paulina

Pages