Terveellisempää naposteltavaa

 

 

vegetable_chips_3.jpg

 

 

Koska minulla on usein ruoka mielessä, yritän jatkuvasti etsiä jotain terveellistä vaihtoehtoa kaiken tarjolla olevan ei niin terveellisen tilalle. Kävin eräänä päivänä Kärkkäisen luontaistuotepuolella, ja törmäsin tällaisiin herkkuihin. Juuressipsit, jotka ovat todella hyviä ja samalla uskomattoman kauniita. Hah, visualistin ruoka on oltava kaunista, muuten osa nautinnosta menee pilalle.

 

 

vegetable_chips_2.jpg

vegetable_chips_5.jpg

vegetable_chips_4.jpg

 

Nämä ovat siis Terran juuressipsejä, jotka ovat vain merisuolalla maustettuja. Tosin, eivät kyllä muuta kaipaakaan. Nämä ovat nimittäin todella hyviä. Sekoitus sisältää bataattia, palsternakkaa, jamssia, taaroa sekä maniokkia. Useimmat näistä ovat hieman makeita, mutta makeus yhdistettynä merisuolaan toimii mielestäni todella hyvin. 

Kärkkäisen lisäksi ainakin Ruohonjuuri Helsingissä myy näitä tuotteita. Ja näitä on siis eri makuja. Ostin myös pussin, joka sisälsi sinistä perunaa. Väri oli aivan huikea, ja ne olivat myös hyviä. Eivät ehkä niin hyviä kuin tämä Original-pussi, mutta tarpeeksi hyviä ja etenkin uskomattoman kuvauksellisia, värinsä vuoksi. Niitä kannattaa käyttää vaikkapa juhlaruokien koristeena, kun haluaa tarjota jotain suolaista. 

 

vegetable_chips_1.jpg

 

Translation: These Terra vegetable chips are so good and also incredible beautiful. I found these when searching for something quick and easy snack. They taste a bit sweet but with the sea salt, the combination works perfectly. There are also other flavours, so go and check them all. I´m sure you will love them and they make a great garnish for the party snack plate as well. 

 

hyvinvointi terveys ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *