12 x 2018

Onnellista uutta vuotta 2019! Latasin monen muun tapaan menneen vuoden ”best nine”-kollaasin ja sain samalla ajatuksen miettiä vähän vuoden 2018 parhaita hetkiä omasta näkökulmasta. Valitsin jokaiselta kuukaudelta yhden kuvan. Oli muuten ihan hitsin vaikeaa! Joiltain kuukausilta nimittäin olisi voinut ottaa montakin ja toisilta taas ei löytynyt ehkä yksittäistä superhetkeä ollenkaan.

Tässä kuitenkin tulee, 12 muistoa vuodelta 2018:

 

TAMMIKUU

katri30.jpg

 

Tammikuussa tapahtui vaikka ja mitä, mutta kyllä omat kolmekymppiset ansaitsee erityismaininnan. Oli ihanat juhlat vuju-teemalla ja tärkeät tyypit paikalla. Kiitos. <3 (kuva: muistaakseni Virve)

 

HELMIKUU

Tätihallit2018.jpg

 

Juoksin viime talvena elämäni ekan hallikauden. 5 peräkkäistä viikonloppua sisälsi 10 starttia ja ennätykset kaikilta matkoilta! Kuva on kauden vikalta viikonlopulta SAUL SM-kisoista (aikuisurheiluliitto) joista irtosi turnausväsymyksestä huolimatta N30-sarjassa kolmelta matkalta värisuora mitaleita: 200m pronssi, 400m kulta ja 800m hopea. (Kuva: Mikko)

 

MAALISKUU

LATE.jpg

 

Maaliskuun kuva on tosi epätarkka ja huonolaatuinen, mutta ansaitsee ehdottomasti paikkansa tässä postauksessa. Vastasin menneen vuoden aikana osasta UniSportin tapahtumia ja kevään Late Night oli yksi näistä. Meillä oli huikea tiimi ja tunnit ja tapahtuma onnistui todella hyvin. Kannatti tehdä sitä kirjaimellisesti yötä päivää pari edeltävää viikkoa (ja aika paljon sitä ennenkin).

 

HUHTIKUU

loma.jpg

 

Huhtikuun kuva on Vietnamista. Lähdin suoraan Late Nightin jälkeen reissuun kahdeksi viikoksi, yksin. Teki niiiin hyvää ja tuli todella tarpeeseen olla ilman aikatauluja ja vain omien ajatusten seurassa. Ihanaa!

 

TOUKOKUU

LASANTA.jpg

 

Toukokuussa alkoi kesä! Samalla se oli myös reissu- ja lomakuukausi. Oltiin ensin työmatkalla La Santassa Lanzarotella, josta kuvakin on. Noissa maisemissa kelpasi kyllä kouluttautua, kouluttaa ja itsekin treenata.

 

KESÄKUU

motonetGP.jpg

 

Olisin voinut valita tähän täysin eri kuvan, koska tuntuu että kesäkuun suunnilleen asuin töissä. Ja olihan siinä juhannuskin ja vaikka mitä. (: Päädyin kuitenkin tähän kuvaan Motonet GP:stä, koska debyytti ratakisajäniksenä oli kohtalaisen kuumottava paikka rookietädille. Kisakausi alkoi toukokuussa ja jatkui syyskuun alkuun ja tämä oli kyllä yksi parhaiten mieleen jääneistä päivistä. (Kuva: Henni)

 

HEINÄKUU

weddingguests.jpg

 

Heinäkuun kuva on miehen veljen häistä. Oli upea ilta hyvässä seurassa. Tähänkin oli monta vaihtoehtoa, mutta päädyin kuitenkin tähän, koska tuon kuvan toisen tyypin kanssa kuitenkin tulee vuoden mittaan aika paljon hetkiä – dokumentoituna ja ilman. (Kuva: Darren)

 

ELOKUU

tätikisat.jpg

 

Elokuun kuva on otettu SAUL:n SM-yleisurheilukisoista Eltsusta 800m voiton jälkeen. Kesän kisakausi oli vähän vaikea mutta kasi kulki! Muutenkin tuo viikonloppu oli iso onnistuminen, ajallisesti ei ihmeellinen mutta kaksi voittoa (400m ja 800m) lämmitti kyllä. Tämän kuvan kanssa arvoin huolella, koska elokuun alun reissu Malagaan oli vahva kilpailija. En kuitenkaan osannut valita niistä kuvista yhtä voittajaa, joten päädyin sitten tähän. (: (Kuva: Milla)

 

SYYSKUU

NordicRunners.jpg

 

No nyt oli helppo valinta. (: Syyskuun kohokohtia oli ehdottomasti Vitamin Well Nordic Runners -proggiksen huipennus eli reissu Köpiksen puolikkaalle! Itse en juossut, pohkeet oli melkoisessa remontissa ja ylimenokausi kesken, mutta matka oli tosi kiva. Meillä oli huippu tiimi ja hienosti järkätty viikonloppu kaiken kaikkiaan. Kiitos! (Kuva: Nathalie)

 

LOKAKUU

luontoterapia.jpg

 

Lokakuu oli mulle vähän vaikea kuukausi. Oli henkisesti aika raskaita aikoja, mutta toisaalta paljon kivojakin hetkiä. Kuvassa luontoterapiahetki Taiston kanssa Nuuksion upeissa syysväreissä. Ihanaa.

 

MARRASKUU

SanSebu3.jpg

 

Valinta oli jälleen helppo, marraskuun kohokohta oli ehdottomasti juoksureissu San Sebastianiin. Reissua olennaisempaa on kuitenkin nää kuvan tyypit (ja muutama puuttuu toki kuvastakin). Oon niin onnellinen, että oon saanut juoksun kautta ihania ystäviä! Meillä on ihan huippuporukkaa, mikäs näiden kanssa treenatessa!

 

JOULUKUU

xmas.jpg

 

Last but not least: joulukuun kuva. Kaikista pikkujouluista ja jumpasta ja humpasta huolimatta päädyin tähän apinakuvaan jouluaatolta. Ihanaa kun oli lunta, lomaa ja rento meno. Tätä lisää ensi vuoteen!

 

Ihanaa uutta vuotta!

Kommentit (1)
  1. your article is very good and have complete information. https://www.mobdro.guide/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *