Takaisin treenien pariin!

MaraKatri

 

Jippii, flunssa selätetty! Kaksi viikkoa siinä meni ja tauti oli sairrrrraan sitkeä, mutta tänään on vihdoin odotettu päivä. Illalla on eliitin treenit ja sinne aion mennä!

Tietenkään en aio suoraan vielä treenata täysipainoisesti vaan kevennetyllä versiolla mennään. Ihanaa kuitenkin päästä liikkeelle!

 

 

Mitä sitten olen tehnyt tässä parin viikon räkätaudin aikana? No, ylläri, sairastanut, maannut sohvalla, pitänyt seuraa yli-huomionkipeälle koiralle, ollut viikon kotona. Palannut töihin, nauttinut ihmisten näkemisestä, hakannut näppistä hullun lailla. Tehnyt pitkiä kävelyitä yksin ja ennen kaikkea ystävien kanssa, yllättynyt vapaa-ajasta mikä on kun ei treenaa/ohjaa jumppaa iltaisin, lukenut kirjoja ja täyttänyt ristikoita. Ohjannut tai siis kouluttanut erittäin yllättäen kollegoillen Total Trainingin ja HIITin, molemmat täysin puskista (viimeksi ohjannut totalia vuosi sitten ja HIITtiä 2v sitten :D) ja niin, että syke pysyi alle lääkärin määräämän 100bpm. Ihanaa silti laittaa mikki päähän! ;) Käynyt juoksumessuilla fiilistelemässä tunnelmaa Elinan, Veeran ja Larin kanssa. Nillittänyt aivan liikaa endorfiinipuutoksessani...kiitos ja anteeksi kaverit. <3 Mutta ennen kaikkea muutaman viimeisen muutaman päivän ajan, odottanut tätä keskiviikkoa tulevaksi kuin kuuta nousevaa. Jee!

 

Huomaa mut!

<3

Iltakävelyllä Hietsussa Millan kanssa

 

Tottakai kaksi viikkoa on lyhyt aika. Mutta liikkumaan tottuneelle se voi tuntua yllättävän pitkältä, varsinkin siinä kohtaa, kun tauti jo hellittää ja kuitenkin pitää vielä malttaa. Pinna kiristi ihan todella pahasti jo siitä syystä, että niin monta kivaa juttua, päällimmäisenä tietysti kauden vika kisa, jäi väliin. Onhan se tietysti ihan selvää, että näitä tulee mutta kyllä se silti harmittaa. Nyt pitää vaan lähteä liikkeelle varovasti ja toivoa, että tämä oli tässä. Nyt ainakin tuntuu hyvältä enkä tietty puolikuntoisena minnekään lähtisikään. Ylimenokausi jatkuu vielä puolitoista viikkoa joten siinäkin mielessä alku tulee (ohjauksia lukuunottamatta) olemaan varsin rauhallinen. Ihanaa silti päästä juoksemaan!

Huippua keskiviikkoa! (:

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.