Hyvän mielen päiviä

thumb_P3040568_1024.jpg

Viime päivät on olleet ihania ja leppoisia. Kolme extra päivää vapaata ja siihen päälle viikonloppu. Kuulostaa pieneltä ajalta, mutta sillä on ollut iso vaikutus.

Olen saanut nukkua kymmentuntisia yöunia ja herännyt virkeänä. Tehnyt just sitä mitä huvittaa.

Tuntuu, että energiaa on taas vaikka mihin. Uusia ideoita suorastaan tulvii mieleen. Ihana olo!

thumb_P3040604_1024.jpg

Helmikuun alussa puhuin kodin tavaroiden kokonaisvaltaisesta karsimisesta. Olen käynyt pikkuhiljaa läpi kaappeja, laatikoita ja muita kodin sopukoita. Mietin, mitä jää eli mitä oikeasti tarvitsen ja haluan pitää. Ja mitä sitten toisaalta en ole käyttänyt tai kaivannut kaappien kätköistä pitkään aikaan eli mikä saisi lähteä kierrätykseen.

Vaatekeräykseen lähti neljä muovipussillista vanhoja toppeja, paitoja, housuja, mekkoja. Lakanoita, istuintyynyjä, vaatteita ja muita itselleni tarpeettomiksi jääneitä tavaroita lahjoitin ystäville. Tulee hyvä mieli, kun saa antaa käyttökelpoista, mutta itselle tarpeetonta tavaraa muiden iloksi.

thumb_P3040586_1024.jpg

Yhtenä päivänä siivosin yksin kotona monta tuntia kuunnellen samalla musiikkia. Muun muassa Rihannan uusin levy on kuunneltu nyt alusta loppuun ainakin viisi kertaa, putkeen. Uusia hauskoja löytöjä tein myös kuunneltuani Espanjan Top 50 -listaa Spotifyssa. Reggaeton-musatyyli oli aika vahvasti edustettuna.

Pölyt sai kyytiä ja olohuoneessa vaihtui järjestys. Siivoushetki oli sellainen, johon uppoutui täysin ilman että ajatteli mitään muuta. Koko energiani ja kaikki ajatukseni kohdistuivat vain siihen, miten pystyisin raahaamaan arkkupöydän yksin toiselle puolelle huonetta tai että miten saisin hinkattua epämääräiset tahrat keittiön seinästä. Sanoisin, että mindfullnessia parhaimmillaan.

thumb_P3040573_1024.jpg

Nämä ylimääräiset vapaapäivät oli parhaita vähään aikaan. Tajusin taas, että useinkaan hyvään mieleen ei tarvita isoja juttuja. Joskus ihan pienetkin arkiset jutut riittää. Tällä kertaa jutun juju oli karsimisessa ja paikkojen järjestelyssä. Tuli tilaa sekä kotiin että mieleen.

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *