Ihokuulumisia

Nyt on kaksi päivää mennyt kirjaimellisesti sängyn pohjalla. Flunssa veti olon heikoksi ja ihan veteläksi, joten oli vaan pakko luovuttaa jo todeta, että nyt oon kipeenä. Harmittaa aina yhtä paljon kun joutuu sanomaan, että nyt en tuukaan töihin ja perumaan kaikki tärkeät ja vähemmän tärkeät palaverit. Mutta ei auta, puolikuntoisena saa töitäkin tehtyä vain puoliteholla ja flunssa pitkittyy.

Tässä aikani kuluksi olen sohvalla viltin alla makaamisen lisäksi tehnyt huomioita ihostani. Kasvojeni, erityisesti poskien ja leuan alueen iho on selkeästi paremmassa kunnossa kuin muutama viikko sitten ja silminnähden rauhoittunut. Voisiko kaiken takana olla Pai?

thumb_P3120624_1024.jpg

Olen nyt reilun kuuden viikon ajan käyttänyt muutamaa kosmetologin suosittelemaa tuotetta Pailta: hellävaraista puhdistusvoidetta, tasapainottavaa kasvovoidettapuhdistavaa sinkkiseerumia ja kirkastavaa kasvokuorintaa.

Ennen näihin tuotteisiin siirtymistä tuntui, että iho kukki koko ajan ja puski isoja hormoninäppyjä leukapieliin ja poskiin harvasepäivä. Nyt tuntuu, että näppyjä tulee vain silloin tällöin, aina vaan vähemmän.

Todella toivon, että avain onneen tosiaan olisi näissä tuotteissa.

thumb_P4180975_1024.jpg

Puhdistusvoidetta käytän vain iltaisin ja hieron sitä koko kasvoille, minkä jälkeen pyyhin aineen pois lämpimällä vedellä kostutetulla musliiniliinalla (tulee tuotteen mukana). Voide poistaa kaikki meikit helposti eikä kirvele silmiä, huraa! Jokaisen pesun yhteydessä, kun kasvot käy läpi liinan kanssa pyöritellen, saa samalla mini-kuorinnan.

Itse kasvokuorintaa sitten taas käytän noin kerran viikossa, minkä jälkeen yleensä laitan heti perään vielä jonkun kosteuttavan tai puhdistavan naamion. Kuorinta on hellävarainen ja siinä on pienenpieniä rakeita eli näin ollen se sopii myös herkälle iholle.

thumb_P3120626_1024.jpg

Kasvovoidetta käytän aamuisin kasvoveden lisäämisen jälkeen. Voide on ihanan ohut ja imeytyy nopeasti kuitenkin kosteuttaen ihoa hyvin. Sopii mielestäni erinomaisesti meikin alle, sillä se jättää iholle mattaisen pinnan. Tuote sopii rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, sillä se säätelee talineritystä ja vähentää epäpuhtauksia ja mustapäitä.

Sinkkiä sisältävää seerumia töpöttelen yhden pumppauksen verran ongelmakohtiin eli leukapieliin ja poskiin. En ole käyttänyt tuotetta päivittäin, mutta kuitenkin muutaman kerran viikossa, joko aamulla tai illalla. Tuote on kehitetty erityisesti epäpuhtaalle iholle ja vähentää sekä talineritystä että epäpuhtauksien syntyä.

thumb_P4180990_1024.jpg

Parin viikon ajan käytössäni on ollut myös uusi kasvovesi. Ostin Esse toner -kasvoveden Luonnonkaunis-messuilta ja olen käyttänyt tuotetta siitä lähtien aamuin illoin ennen muiden tuotteiden levittämistä iholle. En ole ihan varma, mutta ihan kuin ihoni olisi tämän tuotteen myötä rauhoittunut vieläkin enemmän.

Jos tosiaan on niin, että iho olisi tykästynyt näihin tuotteisiin ja näin alkaisi vihdoin rauhoittumaan pysyvästi ja ehkä jopa paranemaan täysin, niin sen jälkeen voisi alkaa ikävien punaisten arpien haalentaminen erilaisten tuotteiden avulla. Mutta se onkin sitten jo ihan toinen tarina, jota toivottavasti pääsen pian kertomaan 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *