Kiitollisuutta, energiaa, inspiraatiota

P1230147.jpg

Tammikuu on ollut yllättävän lempeä. Vaikka töissä on ihan täysi tohina päällä eikä meinaa aina pysyä perässä, niin työ ei kuitenkaan ole onnistunut haukkaamaan kaikkea energiaa. Ja sehän on tietenkin ihan mahtava juttu. Viime syksyn kaltainen olotila on vältettävä kaikin keinoin.

Nyt tammikuussa olen päässyt joululoman jäljiltä taas ihanaan rytmiin liikunnan kanssa. On sykkeen kattoon nostavia jumppia, salilla huhkimista ja joogassa paikkojen availua. Ihania ohjaajia, kuten Kampin SatsElixian Lotta ja Reetta, hyvää musiikkia ja kiva olo. Parasta. Liikunta on niin tärkeä osa mun elämää.

Parasta on myös ne hetket, kun kesken jumpan pyyhkäisee onnellisuuden aalto. Hyvä biisi, energinen olo ja just oikea hetki. Sellaisia hetkiä on ollut jopa muutaman kerran tässä tammikuun aikana. Kerran jopa niin vahvasti, että meinasi itku tulla, heh. Semmoista ei ole vähään aikaan ollutkaan.

Töihin meneminen on tuntunut pitkästä aikaa kivalta. On hymyilyttänyt. Super taitavia tyyppejä ympärillä ja ennen kaikkea ihan mahtava tiimi. Siitä sietääkin olla onnellinen ja kiitollinen.

P1230154.JPG

Viime vuoden lopussa lupasin itselleni, että hieman harvennan kylppärin purnukkamerta. Ihan vaan siten, että käytän avatut tuotteet loppuun enkä osta koko ajan uutta. Haastavaa tällaiselle kosmetiikan suurkuluttajalle ja uutuuksien testaajalle. Mutta ehkä seitsemän avattua kasvovettä yhdelle ihmiselle on vähän liikaa, krhm.

Kärsivällisyys tuotti tulosta ja mä onnistuin! Viime sunnuntaina sain tilata muun muassa uuden kasvoveden. Biodellyssä ostoskoriin kertyi tutuilta merkeiltä vielä testaamattomia tuotteita sekä myös kokonaan mulle uusia merkkejä, kuten Mossa. Testiin pääsi merkin karhunvatukka-yövoide, joka tuoksuu mielestäni ihan lakulta. Oikein odotan iltaa, jotta pääsen sivelemään tätä ihanuutta suihkun jälkeen kasvoille! Tuotteesta tulossa oma postauksensa myöhemmin.

thumb_P1230153_1024.jpg

Loppuun vielä viime aikojen kuunnelluin biisi, jossa on muuten ihanan outo musavideo. 

Synttärityttö kiittää ja kuittaa. Kohta kukkapaita päälle ja sushibuffaan vetämään ähkyt. <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *