Kipeille lihaksille

Kehonhuolto on osa mun viikkorutiineita. Esimerkiksi telkkaria katsoessa tulee helposti venyteltyä vartin verran muutamana iltana viikossa.

Venyttelyjen lisäksi otan välillä (liian harvoin) kovemmat keinot käyttöön. Saanko esitellä kaksi kamalinta kidutusvälinettä: putkirulla ja hierontapallo.

thumb_P5161044_1024.jpg

Ei hyvänen aika miten voi näin viattoman näköiset kapistukset aiheuttaa sellaista tuskaa, että melkein itku tulee.

Molemmilla välineillä saa avattua hyvin kireitä lihaksia ja varsinkin lihaskalvoja.

Putkirullan kanssa hierottava kohta painetaan rullaa vasten ja sitten vaan aletaan rullailla edestakaisin. Mulle pahimmat kireydet on ulkoreisissä ja kyljissä, huhhuh että tuntuu! 

thumb_P5161036_1024.jpg

Hierontapallon kanssa saa avattua hyvin ainakin pakaroiden ja jalkapohjien lihaksia. Siihen vaan peppu tai jalka pallon päälle, kehonpaino avuksi ja sitten pyörittelemään palloa edestakaisin. Ai että! Myös yläselässä on aika kiva kohta, jota painetaan palloa vasten. Ja sehän vasta tuntuukin varsinkin tällaisessa niska- ja hartia-jumisessa kropassa.

thumb_P5161033_1024.jpg

Päänsäryt vaivaa mua säännöllisen epäsäännöllisesti. En tiedä onko kyseessä aivan hirveät lihasjumit vai migreeni. Vai sekä että. Välillä auttaa 400 mg ibuprofenia, välillä ei auta edes kerta-annos 1000 mg paracetamolia + 400 mg ibuprofenia.

Viime lauantaina monen vuorokauden päänsäryn sai taltutettua magnesiumsuihke. Ainetta suihkitaan reilusti juuri siihen kohtaan, missä kipu tuntuu ja sitten se vain hierotaan iholle kunnes se on imeytynyt. Huipputuote!

Mitäs vinkkejä teillä on antaa kehonhuoltoon? 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *