Kotimainen korulöytö

fullsizeoutput_2e4c.jpeg

Työviikon päätteeksi suuntasin eilen ystäväni kanssa Fashion Stock Salesiin Vanhalle Ylioppilastalolle. Olin henkisesti varautunut siihen, että viiden aikaan iltapäivällä väkeä olisi tungokseen asti, mutta paikalla olikin vain kourallinen ihmisiä. Samoin myyjiä oli kuulemma paljon viime vuotta vähemmän. Ja täytyy myöntää, että ilman ystäväni vinkkausta en olisi edes tiennyt koko tapahtumasta.

Myynnissä oli vaikka mitä mielenkiintoisia brändejä kuten Lumi, Ivana Helsinki, Terhi Pölkki, Pöllöt Wooden Eyewear, ja monia muita. Siksi mietinkin, että mistä johtuu se, että paikalle oli tullut vain vähän väkeä. Eräskin myyjä mainitsi, että viime vuonna myyntiä oli tullut iso summa, kun taas tänä vuonna kaupaksi oli mennyt siihen mennessä suunnilleen kaksi tuotetta. Toivotaan, että tänään lauantaina paikalle saapui enemmän innokkaita ostajia.

fullsizeoutput_2e5c.jpeg

Katseeni kiinnittyi siroihin Signed-merkin koruihin, joita oli myynnissä hopeisina ja pronssisina. Melkein iski valinnanvaikeus, mutta lopulta ihastuin eniten näihin pieniin hopeisiin tikunmallisiin korvakoruihin.

Signed-merkin koruista tulee mieleen vähän tanskalainen Pernille Corydon, jota myös fanitan. Mutta olipas mukavaa löytää uusi suomalainen korumerkki, kotimaista on aina kiva suosia 🙂 Kannattaa kurkata joko merkin nettisivut tai Instagram-tili, joista näkee lisää myynnissä olevaa valikoimaa. Täytyy sanoa, että visuaalisuuteen on kyllä panostettu!

fullsizeoutput_2e5e.jpeg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *