Luottotuotteet vaaleille hiuksille

thumb_P3130684_1024.jpg

Viileän vaaleiden hiusten kanssa saa olla tarkkana, ettei sävy mene liian keltaiseksi ajan myötä. SP Silver Blond -hopeashampoo on osoittautunut todella hyväksi sävyttäjäksi ja käytössä onkin jo ties kuinka mones pullo. Pesen hiukset joka pesun yhteydessä aina kahteen kertaan, ensin värjätyille hiuksille sopivalla shampoolla ja sen jälkeen vielä tällä hopeashampoolla.

Ehkä kerran kuussa muistan käyttää Goldwellin Soft Color -sävytysvaahtoa värissä 10V. Tämä laitetaan shampoopesun jälkeen ja annetaan vaikuttaa 5-15 min. Tämäkin tuote taittaa keltaisia sävyjä viileämpään suuntaan.

Näiden kahden tuotteen avulla hiusten värisävy säilyy freesinä aina seuraavaan kampaajakäyntiin saakka. Hyviä värin ylläpitotuotteita ainakin omille raidoitetuille hiuksilleni. Molempia saa ainakin Sokokselta ja Stockmannilta.

thumb_P3130687_1024.jpg

Kampaajakäynnin jälkeen on aina ihanaa, kun hiuksissa on uusi raikas, vaalea sävy ja tukkaa ei myöskään tarvitse pestä niin usein. Alkuun hiukset kaipaa pesua vain joka kolmas päivä ja pesukertojen välissä hiukset freesaa kuivashampoo. Kloranen kuivashampoota olen käyttänyt jo useita vuosia. Silloin tällöin testaan muita merkkejä, mutta aina kuitenkin petyn ja päädyn tähän tuttuun ja turvalliseen.

Tuote on uskomattoman riittoisa ja muista kuivashampoista poiketen se ei ole spray-pullossa, vaan pulloa puristetaan, jotta ainetta tulee ulos. Kloranen kuivashampoo poistaa rasvaisuutta ja tuo kivasti myös rakennetta ja mattaisen pinnan hiuksiin. Huipputuote ainakin vaaleille hiuksille.

thumb_P3130690_1024.jpg

Hoitoaineita olen testannut vaikka kuinka monia ja yhdessä vaiheessa meinasin jo luovuttaa sen suhteen, että mun hiuksille ei vain yksinkertaisesti ole sellaista tuotetta, joka taltuttaisi takut. Kunnes löytyikin tämä aika hyvä tuote: SP Luxe Oil Keratin Conditioning Cream. Mikä helpotus se onkaan, kun hiuksia ei tarvitse repiä selviksi suihkun jälkeen. Ainakin Stockmannilta saa tätä hoitoainetta.

Puhtaat hiukset meinaa olla välillä hieman liian luikkaat. Rakennetta ja kohotusta tuo kivasti tämä Redkenin Powder Grip -hiuspuuteri. Ripottelen tuotetta hieman hiusten tyveen ja joskus jos jaksan, niin myös tupeeraan. Hiuspuuteri auttaa siinä, että painavat hiukset ei mene ihan päätä myöten ja myös pesuvälin pidentämiseen tämä tuo apua.

Oliko teillä samoja suosikkeja? Entä osaatteko suositella hyviä hiusten muotoilutuotteita, kuten hiuslakkaa tai muotovaahtoa? Niiden osalta on luottotuotteet vielä hakusessa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *