Olohuoneen tauluseinä

thumb_P2270475_1024.jpg

thumb_P2270478_1024.jpg

Kevään voimistuva valo taisi saada aikaan sen, että sisustusta oli päästävä päivittämään. Pois kaikki esineet, joista en pidä ja tilalle selkeyttä ja avaruutta.

Tauluseinän pari vanhaa taulua sai jäädä, muuta suurin osa lähti varastoon. Olihan ne olleet seinällä jo lähemmäs kolme vuotta.

Halusin koota ihan uudenlaisen taulukokoelman olohuoneen seinälle. Aiemmin samalla seinällä oli rykelmä pieniä tauluja, mutta tällä kertaa halusin mieluummin pienemmän määrän isompia tauluja.

Clas Ohlsonilta löytyi nuo mustat kehykset, valkoiset oli meillä ennestään.

thumb_P2270480_1024.jpg

thumb_P2270483_1024.jpg

Kaikki julisteet tilasin Deseniosta. Siellä oli niin paljon vaihtoehtoja, että hetki kesti valitessa. 

Kun tilaus oli tehty, jäin pohtimaan, että tulikohan sittenkään valittua oikeat julisteet. Sitten mietin, että saahan ne vaihdettua, jos alkaa kyllästyttää. Kyse ei kuitenkaan ole mistään kalliista taidehankinnoista.

Tauluseinää voisi hyvin vielä jatkaa muutamalla julisteella, mutta näin alkuun mennään tällä kokoelmalla. Uusia hankintoja teen kunhan keksin, millaiset sopii näiden nykyisten kaveriksi.

thumb_P2270484_1024.jpg

thumb_P2270485_1024.jpg

Tällä hetkellä sisustuksessa kiinnostaa erityisesti mustavalkoisuus. Tulee heti jotenkin harmonisempi fiilis kotiin, kun ei ole liikaa värejä.

Samaan värimaailmaan sopii myös eilen hankitut sohvatyynyjen päälliset, jotka löysin H&M Homesta.

Sohvapöytä puuttuu edelleen. Ennen sen hankkimista on kuitenkin nähtävä, miten vajaan kuukauden päästä saapuva matto istuu sisustukseen.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *