Poimintoja viime päiviltä

thumb_P2270454_1024.jpg

Meidän kahvinkeitin hajosi pari viikkoa sitten ja hetken aikaa myös arkena piti turvautua vanhaan luotettavaan mutteripannuun. Noin viikko kesti pohtiessa sitä, millainen olisi uusi tulokas. Tuntui, että tarjolla oli vain joko rumia tai kalliita keittimiä. Yksi OBH Nordican versio miellytti silmää, mutta sepä olikin loppu joka paikasta. Muutenkin epäilytti merkki ylipäätään, sillä saman merkin osa tuotteista ei ole ollut sitä parhainta laatua. Lopulta päädyttiin suuren yleisön suosimaan mustaan Moccamasteriin, kun bongattiin sopiva tarjous.

Olen törmännyt kaupungilla liikkuessani useaan otteeseen todella outoon tilanteeseen, jossa näen jonkun juoksevan lastenvaunujen kanssa suojatiellä päin punaisia, aina juuri ja juuri väistäen auton. Joka kerta hirvittää katsoa sellaisia tilanteita. Onneksi mitään ei ole sattunut.

P3120626.jpg

Viime tiistaina pääsin suoraan töiden jälkeen hemmoteltavaksi Jolie Spa:han. Tällä kertaa olin valinnut Jasmine Garden -kasvohoidon, joka tehtiin May Lindströn Skin -sarjan tuotteilla. Hoito sisälsi muun muassa Problem Solver -kasvonaamion, jonka aikana sain jalkahieronnan ja kynsien lakkauksen. Hoidon jälkeen en voinut uskoa, miten hehkuvalta ja kuulaalta mun kasvot näytti. Sain seuraavana päivänä jopa parilta työkaverilta kommentteja aiheesta. Tätä juuri tarvitsinkin. Päätin nimittäin, että nyt saa riittää näppyjen kanssa, kasvot on nyt vaan pakko saada kuntoon. Hoidon tehnyt kosmetologi Suvi osasi kertoa, että näpyt ovat hormonaalisia ja saattavat hyvinkin johtua stressistä. Nyt siis vähemmän stressiä ja uudet tuotteet käyttöön!

Suvin suosituksesta ostin Pai Skincare -sarjan tuotteita, jotka näin muutaman päivän käytön jälkeen tuntuvat rauhoittavan ihoa. Rauhoitusta nimittäin kasvoni kosmetologin mukaan kaipaavat. Voin muutaman viikon käytön jälkeen raportoida aiheesta enemmän. Olen ollut aikalailla pihalla siitä, minkälaiselle ihotyypille sopivia tuotteita mun tulisi käyttää ja sainkin nyt Suvilta arvokkaita vinkkejä oman ihoni hoitoon. Olen aiemmin talvisin virheellisesti käyttänyt todella kuivalle iholle suunnattuja tuotteita, vaikka mun tulisi pintakuivalle iholleni käyttää sekaihon tuotteita.

Jacky makupala.jpg

Sitten oli iso vitsi, joka hieman lähti käsistä. Ensin oli suuri tragedia: Jacky Makupala -kinuskivanukasta ei löytynyt kaupan hyllyiltä moneen viikkoon. Tarkitsin sekä kodin että työpaikan läheltä löytyvät kaupat. Joka kaupassa hylly ammotti tyhjyyttään Jacky Makupalojen kohdalla. Tein hieman salapoliisin työtä ja selvitin, että samalla tehtaalla Jacky Makupalojen kanssa tehdään Manna- ja Riisifruttia ja niiden tuotannolle on tehty tilaa. Anteeksi nyt vain mutta kuka niitä syö, yök. Firman nettisivuilla kerrotaan myös, että makupaloja olisi tulossa kauppojen hyllyille taas lähiviikkoina. 

Selostin tarinaa lähes jokaiselle työkaverille. Sain osakseni sellaisia katseita, että osa varmaan luuli, että sydämestäni tosissani fanitan vain äärimmäisen paljon Jacky Makupala -kinuskivanukasta. Osa varmaan ajatteli, että nyt se on seonnut. Tämä kaikkihan lähti alunperin siitä, kun Tomppa yhtäkkiä innostui ja halusi ostaa vanukkaita kotiin ja eränä päivänä niitä ei ollutkaan kauppojen hyllyillä. Ihmeteltiin asiaa aluksi ihan vaan kaksitaan, mutta lopulta asia paisui niin, että pari ihanaa työkaveriani oli tarkistanut omien lähikauppojensa hyllyt ja toinen jopa ostanut kinuskivanukkaita meille. Ihanat <3 Seuraavassa hetkessä niitä oli ilmestynyt myös meidän lähikaupan hyllylle neljä kappaletta (jotka tietenkin kannettiin kaikki kotiin).

thumb_P3120611_1024.jpg

Bongasin 365 Days with Ida -blogista mahtavan siivoukseen liittyvän vinkin. Kun laittaa imurin pölypussiin muutaman tipan jotain raikasta eteeristä öljyä, niin tuoksu leviää koko kotiin. Ostin piparmintun tuoksuista öljyä ja otin vinkin heti käyttöön. Tuoksu säilyy kodissa päivän tai pari, meillä hieman vähemmän, sillä tykkään tuulettaa kotia monta kertaa päivässä ja tuoksu häviää varmastikin siinä samalla. Mutta aivan ihana vinkki, mikä on johtanut siihen, että ennen vihaamani imurointi on nykyään aika kivaa puuhaa.

Onko kukaan muu hurahtanut Ylen Au pairit -ohjelmiin? Juuri nyt Yle Areenassa on katsottavissa kolmannen kauden kaikki jaksot, joissa au pairit seikkailevat Australiassa. Nolottaa ja hävettää au pairien puolesta, mutta sarja on niin koukuttava, että on vaan pakko katsoa. Aiemmin mainitsemani pari työkaveriani onneksi fanittaa sarjaa ihan yhtä paljon 😉 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *