Putiikkisuositus: Cilla’s

fullsizeoutput_352a.jpeg

fullsizeoutput_3516.jpeg

fullsizeoutput_3523.jpeg

fullsizeoutput_351c.jpeg

Monelle varmaankin tuttu, osalle ehkä ihan vieras putiikki: Cilla’s. Tämä pieni lifestyle-kauppa sijaitsee ihan Hietalahdentorin vieressä ja kätkee sisäänsä hyvällä maulla valikoituja aarteita monilta eri merkeiltä. Sisustustekstiilejä, astioita, luonnonkosmetiikkaa, pesuaineita, vaatteita, aurinkolaseja, julisteita ja vaikka mitä muuta.

fullsizeoutput_3513.jpeg

Omia suosikkejani ovat erityisesti Cilla’sin oman merkin pesuaineet, joista olen käyttänyt käsisaippuaa, tiskiainetta ja siivoussuihketta. Näissä tuotteissa on mielestäni erityisen raikkaat ja herkulliset tuoksut, ei ollenkaan sellaisia perus-pesuaineiden pistäviä hajuja, jotka pahimmassa tapauksessa aiheuttaa päänsäryn. Näitä olen ostanut jo useampia: Tiski greippi-appelsiini -tiskiaine, Käsi 2 bergamot-sitruuna -käsisaippua ja Siisti sitruuna-rosmariini -siivoussuihke

Pesuaineiden purkit on yksinkertaisen tyylikkäitä ja niitä pitää mielellään kotona esillä. Ja kun pakkaus tyhjenee, ei välttämättä tarvitse ostaa uutta samanlaista, vaan mieluummin täyttöpussin. Pussi tulee halvemmaksi ja jätettäkin syntyy paljon vähemmän.

fullsizeoutput_3529.jpeg

Cilla’s myy myös joitakin valikoituja luonnonkosmetiikkamerkkejä kuten Mia Höytöä, Avrilia, RMS Beautya, Little Butterflyta ja Kjaer Weisia. Ainakin mun lemppari ripisväriä sieltä saa! Sitten myös Little Butterflyn voide on toimivaksi todettu poikaystäväni atooppisella iholla.

Cillas kuvat.jpg

fullsizeoutput_351d.jpeg

fullsizeoutput_3521.jpeg

Olen käväissyt Cilla’sissa monesti töiden jälkeen kurkistamassa uutuudet, sillä se sijaitsee kätevästi samalla kadulla kuin työpaikkani, Lönnrotinkadulla. Miksei sinne piipahtaisi myös vaikka jonain lauantaiaamuna. Ensin aamiaista jossain ihanassa kahvilassa, sitten pieni putiikkikierros Cilla’sissa ja vähän ajan päästä lounaalle viereiseen Hietalahden kauppahalliin.

Oletteko käyneet Cilla’sissa? Mitkä on sieltä teidän suosikkituotteita?

fullsizeoutput_3522.jpeg

fullsizeoutput_3527.jpeg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *