Santorini tekee hyvää

thumb_P5311387_1024.jpg

Ihoni toden teolla tykkäsi Santorinin auringosta. Varsinkin kasvot tuntuvat ja näyttävät matkan jäljiltä heleämmiltä, sileämmiltä ja puhtaammilta. Aurinkorasva tosin hieman tukki ihoa matkan aikana, mutta syväpuhdistuksen jälkeen tuntuu, että kasvot kuultaa nyt jotenkin terveemmän näköisinä. 

Aurinko teki taikatemppunsa, mutta toki täydellisellä rentoutumisella ja stressittömyydellä oli varmasti osansa pelissä. Myös jokaöiset pitkät unet teki hyvää koko keholle, varsinkin iholle.

Iho ei myöskään kuivunut ollenkaan samalla tavalla. Varsinkin käsistä sen huomasi, kun niitä saa olla Suomessa koko ajan rasvaamassa. Samoin Tompan atooppinen ja kuiva iho tykkäsi Santorinin ilmastosta ja kuivuus oli siellä tipotiessään.

thumb_P5311300_1024.jpg

Hiukset tykkäsi myös Santorinin ilmastosta ja varmaan vedestä. Ne oli reissussa ehkä hieman vallattomat ja pörröisemmät mutta kuitenkin ihanan pehmoiset ja hyväkuntoisen näköiset.

Yksi hassu juttu oli myös, mihin kiinnitin erityistä huomiota. Suomessa saan niistää nenääni ympäri vuoden jatkuvasti, mutta Santorinilla tätä ongelmaa ei ollut. Mistähän se johtuu?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *