Super hyvä kulmaväri

fullsizeoutput_356f.jpeg

fullsizeoutput_3571.jpeg

Tajusin juuri, etten ole muistanut kirjoitella kulmaväri-suosikistani. Aiemmin käyttämäni kulmakynät vaihtui Zuiin viistopäiseen kulmaväriin heti ensimmäisellä testauksella. Sävynä on Taupe, joka on kylmän ruskea väri eikä ollenkaan punaiseen taittava. Sopii ainakin vaaleille, kuten minä.

Tavallisten kulmakynien kanssa on se hankaluus, että niillä joutuu ikäänkuin piirtämään viivoja omien kulmakarvojen sekaan terävällä kynän kärjellä. Zuiin kulmavärissä kynän pää on viisto ja vajaan puolen sentin levyinen. Sillä saa jo ihan muutamalla vedolla valmista jälkeä.

Zuiin kulmaväriä ei myöskään tarvitse teroittaa, vaan värisydäntä pyöritetään hylsystä samaan tapaan kuin huulipunaa. Ei siis teroittimen kanssa sähläämistä ja katkenneita kynänteriä.

Ja hei plussaa myös riittoisuudesta! Omani ostin vajaa vuosi sitten ja sitä on vieläkin hyvin jäljellä.

fullsizeoutput_3570.jpeg

fullsizeoutput_356d.jpeg

Kulmakarvani on aika harvat ja vaaleat, joten kulmakynän kanssa niiden parissa saa joskus nyhrätä aika kauan. Ja sitten välillä kynällä piirtää viivoja jotenkin ihan ohi tai väärään paikkaan, mikä on todella ärsyttävää. Tällaisia ongelmia ei ole ollut tän Zuiin tuotteen kanssa, joten suosittelen testaamaan seuraavaksi kulmakarvatuotteeksi.

Tätä saa ainakin Joliesta, Biodellystä, MirazistaRuohonjuuresta ja Sokokselta.

Onko teistä joku testannut Zuiin kulmaväriä? Tai onko teillä muita suosikkeja luonnonkosmetiikan valikoimista?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *