Syksyn fiilistelyä etukäteen

thumb_P7222097_1024.jpg

thumb_P7182014_1024.jpg

Kesälomaa on vielä hetki jäljellä, mutta sitten koittaa paluu töihin ja muihin rutiineihin. Toivottavasti elokuussakin saadaan vielä nauttia lämpimistä keleistä, se kun pehmentäisi mukavasti arkeen palaamista.

thumb_P7161883_1024.jpg

thumb_P7161882_1024.jpg

Vaikka kesästä nauttisin pidempäänkin, niin on syksyssäkin omat puolensa, joista innostua.

Vilttiin käärityminen sohvannurkkaan ja olohuoneen valaiseminen kynttilöin on klassikko.

Pimenevissä illoissa tulee nautittua kesän jälkeen punkkua valkkarin sijaan. Siihen kylkeen vielä juustot, hillot ja suolakeksit, niin on herkkupöytä mun makuun katettuna.

Ruuasta puheenollen. Elokuun puolivälissä starttaa Master Chef Australian uudet jaksot. Voi onnea! Tietää mitä tämä tyttö tekee iltaisin töiden jälkeen.

thumb_IMG_8211_1024.jpg

Syksyinen shoppailureissu Tallinnaan houkuttaa! Täytyypä katsoa kalenterista sopiva ajankohta ja varata päiväristeily.

Kun palaa töihin, niin samalla tulee noudattaneeksi enemmän tiettyjä rutiineja ruokailuiden ja liikunnan suhteen. Kuulostaa niiin hyvältä kesän loikoilujen ja epäsäännöllisten syömisien jälkeen.

thumb_IMG_8160_1024.jpg

Keksiihän näitä. Ei se syksyn tuleminen vielä ainakaan tunnu niin pahalta. Alkusyksy onkin kyllä mitä ihaninta aikaa. Kaunista valoa, värikästä ruskaa, kirpeitä aamuja. Loppusyksystä saattaakin sitten hiipiä synkkyys sekä mielen että säiden puolesta. Sen karkottamiseksi täytyykin sitten keksiä ihan omat keinonsa 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *