Treenivaate-intoilua

Nyt kävi niin, että mitään ei pitänyt ostaa, mutta mukaan tarttuikin kasa treenivaatteita. Sekä kuosit, värit että mallit miellyttivät silmää ja kroppaa sen verran, että olisi ollut hulluutta jättää nämä vaatteet kauppaan. Ja lisäks kun hinta oli enemmän kuin kohdillaan niin mitä muutakaan olisin voinut tehdä.

P8230364.JPG

Oon ennenkin todennut sen, että jos löydän jotain, mitä ei malttais olla käyttämättä heti, niin silloin kannattaa tarttua tilaisuuteen. Ei ole yks eikä kaks kertaa, kun on pitänyt hankkia joku vaate, mutta kaikki kaupat on olleet täynnä kertakaikkiaan järkyttäviä rytkyjä. Kun taas silloin kun ei ole varsinaisesti etsinyt mitään, niin löytöjä onkin osunut kohdalle. Niin kuin nyt. 

P8230374.JPG

Mun monet suosikki treenivaatteet on Stadiumin omalta Soc-merkiltä, niin kuin nääkin. Laatu on mun mielestä hyvä ja hinnat aina tosi edullisia. Samoin materiaalit miellyttää. Lisäks Soc on mun mielestä vaan parantunut vuosi vuodelta. Nykyään merkiltä löytyy ihan jatkuvasti ihania värejä ja kuoseja. 

P8230375.JPG

P8230376.JPG

Treenivaatteissa mulle tärkeetä on tekninen materiaali, joka on tarpeeksi napakka ja tietenkin hengittävä. Mitään lirukankaasta tehtyjä toppeja en suostu käyttämään. Miellyttävin alaosa on pitkät tiukat trikoot, joissa ei oo vetskareita esimerkiksi lahkeissa ja joiden vyötärö tulee navan kohdalle. Yläosissa suosin joko painijaselkäisiä toppeja tai t-paitoja.

Ja sitten ne värit. Ne on mulle tärkee valintakriteeri. Mitä värikkäämpi treenivaate, sen parempi. Värit piristää ja näyttää mulla huomattavasti paremmilta kuin vaikka musta tai harmaa. Nää kuvissa esiintyvät uutukaiset on niin kirkkaan neonvärisiä, että mitään kuvanmuokkausta ei tarvittu. Ihan oikeesti ne ihan hohtaa noin upean värikkäinä!

Treenimotivaatiosta ei ole ollut viime aikoina pulaa, mutta kyllähän uudet urheiluvaatteet aina tekee sen, että salille tai lenkille pitäis päästä heti. Nää uutuudet nyt hieman polttelee kaapissa, että ne pääsis tositoimiin. Kun tää loppukesän flunssa on selätetty, niin pitää varmaan arpoa, että mitkä näistä ihanuuksista pääsee ekana käyttöön.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *