Viikonloppuseikkailuja

thumb_IMG_7972_1024.jpg

thumb_IMG_8006_1024.jpg

thumb_IMG_8007_1024.jpg

Kesän suunnitelmissa on tutustua uusiin paikkoihin ainakin Helsingissä, miksei muuallakin Suomessa. Sunnuntaina tehtiin Tompan kanssa extempore-retki Helsingin Pihlajasaareen. Siellä käyminen on itse asiassa ollut listalla jo pitkään ja nyt viimein sinne päästiin.

Saareen pääsee pienellä paatilla, joka lähtee Merisatamanrannasta, Cafe Caruselin vierestä. Myöhemmin kesällä sinne liikennöi vene myös Ruoholahdesta. Meno-paluu hinta on 7,5 euroa.

Saarella on useampi grillikatos, joissa voi paistaa omia eväitä. Meillä ei tällä kertaa ollut ruokia mukana, joten päädyimme lounastamaan Ravintola Pihlajasaaressa. Oikein viihtyisä paikka ja suhteellisen edulliset hinnat. Ensi kerralla voisi hyvinkin ottaa omat piknik-eväät mukaan ja päästä hieman retkitunnelmaan grillikatoksen äärellä.

Erityismaininta muuten Pihlajasaaren todella hyväkuntoisista vessoista! Huussi-komplekseja on saarella useampi ja jokaisessa niistä on monta wc-koppia sekä käsienpesuallas. Aika hyvät varustelut tällaiseksi luonto-kohteeksi.

Ainiin, ensi kerralla pitää muistaa kantaa kameraa mukana. Tällä kertaa puhelimalla napatut kuvat saavat riittää.

thumb_IMG_7993_1024.jpg

thumb_IMG_7966_1024.jpg

thumb_IMG_7971_1024.jpg

Tuntui käsittämättömän ihanalta ja rentouttavalta vaellella pitkin saaren kallioita kohisevan meren äärellä. Aivan mahtavaa, että Helsingissä on tällaisia paikkoja, vain 10 minuutin venematkan päässä.

Luulen, että palaan Pihlajasaareen vielä useammankin kerran tämän kesän aikana. Melkein jo ostin paatille kymmenen kerran kortin.

thumb_IMG_7927_1024.jpg

Viikonloppuun mahtui myös hemmottelua, kun perjantaina töiden jälkeen kävin kasvohoidossa. Olin nyt toista kertaa Punavuoressa sijaitsevassa luonnonkosmetiikan kauneushoitolassa, Ihohoitola Lupauksessa. Jälleen sain hyviä vinkkejä ja tuotesuosituksia ihoni hoitoon ja lähdin hoidon jälkeen rentoutuneena viikonlopun viettoon.

Keväällä alkanut projekti jatkuu ja iho onkin kosmetologini mukaan jo huomattavasti paremmassa kunnossa. Kasvohoidot on tehneet tehtävänsä ja hoitoa on jatkettu sopivilla tuotteilla kotona. Tällä hetkellä käytössä on Esseä ja useampi tuote Dr. Hauschkalta ja Pailta.

thumb_IMG_7935_1024.jpg

thumb_IMG_7939_1024.jpg

Lauantaina korkattiin shamppanja oikeastaan ihan huvin vuoksi, kesän kunniaksi. Teki mieli roséta pitkästä aikaa, se on sellainen kesäjuoma. Vielä kun vähän lämpenisi, niin voisi kuohujuomaa nauttia jossakin puistossa, viltillä lekotellen. Sitä ennen on tyytyminen oman olohuoneen lämpöön.

Viime viikonloppu oli sellainen touhukas kesäviikonloppu. Oli kaikkea kivaa pientä, minkä takia päivät tuntuivat pidemmiltä.

Sen oon muuten huomannut, että pitäisi vähän enemmän suunnitella näitä kesäviikonloppuja. Muuten ne saattaa mennä ihan ohi, tekemättä mitään ihmeellistä, kun ei vaan osaa päättää, mitä tekisi. Ja sitten helposti jää vain kotiin. Toinen juttu on tietenkin myös se, että kaikki on niin kiireisiä koko ajan, että tapaamisia pitää suunnitella hyvissä ajoin, extempore tapahtuu hyvin harvoin mitään.

Ei muuta kuin kesäpäiviä suunnittelemaan 😉 Ihanaa viikkoa kaikille! 🙂

thumb_IMG_8009_1024.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *