Viime aikojen hassuja sattumuksia

fullsizeoutput_2dde.jpeg

Jos vaan pitää silmät ja korvat auki kaupungilla kulkiessaan, töissä, ratikassa, missä tahansa, niin saattaa bongata hauskoja tai omituisia juttuja.

Kerran töistä salille kävellessäni edessäni kadulla oli kokonainen inkivääri. Jäiköhän nyt joltain puuttumaan tärkeä ainesosa jostain aasialaisesta herkkuruuasta? Monesti olen myös löytänyt pelikortteja kaupungilla kävellessäni, vähän niin kuin Jack Berger Sinkkuelämää-ohjelmassa.

Yhtenä lauantai-aamuna olin lenkillä Töölönlahden ympäri ja huomasin, että siellä oli meneillään joku juoksutapahtuma. Joku tapahtumaan osallistuja juoksi ohitseni niskatuki kaulan ympärillä. Itselleni ei kyllä olisi tullut mieleen lähteä kisaamaan samassa tilanteessa.

Muutama päivä sitten huomasin, että minut oli liitetty ”Fuksimestarit 2017”-WhatsApp-ryhmään. Hetken aikaa mietin, että mikähän tämä on ja katsoin, ketä muita jäseniä ryhmässä oli. Ei ketään tuttuja. Sitten ajattelin, että voiko se liittyä johonkin uuden työpaikkani uusien työntekijöiden järjestämään juttuun ja että kutsutaanko työpaikallani uusia henkilöitä ”fukseiksi”. Ei sitten kuitenkaan. Kyseessä olikin vain näppäilyvirhe ja minut oli lisätty ryhmään vahingossa.

En ole aiemmin tiennyt juuri mitään raveihin liittyen. Nykyisessä työpaikassani on kuitenkin sattumalta monta ravitietäjää. Joku on perhepiirinsä kautta tutustunut lajiin ja toiset taas on olleet aiemmin töissä raveihin liittyvissä tehtävissä. Hauskaa, nyt tiedän paljonkin ja olen jopa kerran käynyt katsomassa raveja. Ehkä kesällä uudestaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *