Viime aikojen hyviä

thumb_PC281933_1024_v2.jpg

Viime aikoina olen viihtynyt klassisen punaisissa kynsissä, joissa juhlin myös vuodenvaihdetta. Tällaista perus punaista mulla ei olekaan hetkeen kynsilakka-valikoimista löytynyt. Väri on kivan raikas ja sopii esimerkiksi mun suosikki-huulipunani (Zuii Classic Red) kanssa.

Mavala ei taaskaan pettänyt. Levittyvyys ja peittävyys täysiä kymppejä. Ja kestää viikon hyvänä, kunhan malttaa käyttää aluslakkaa ja levittää värilakkaa pari kerrosta. Varmaan päällyslakka saisi kynnet kestämään kauniina vieläkin pidempään.

thumb_PC281946_1024_v2.jpg

Loma on tuntunut ihanalta, loputtoman pitkältä. Oon mennyt sekaisin viikonpäivistä aikaa sitten. 

Tällainen kunnon löysäily ja kotona rentoutuminen tekee kyllä välillä hyvää. En oikeastaan ole tehnyt mitään kovinkaan ihmeellistä, enkä ole kumma kyllä potenut siitä huonoa omaatuntoa. Välillä sitä nimittäin stressaa ja ahdistuu lomistakin, kun pitäisi ehtiä, nähdä ja kokea kaikkea.

Ehkä se on jotain kuvitteellisten ulkopuolisten odotusten kuuntelemista. Vaikka oikeasti pitäisi kuunnella ihan vain itseään. Että miten just tämän loman vietän mieluiten.

Tosin olisi pitänyt kuunnella itseään vähän tarkemmin eikä syödä niin paljon konvehteja ja vihreitä kuulia, krhm…  

thumb_PC302037_1024V2.jpg

Ennen jouluviettoon siirtymistä ostin Rautatieaseman Pocket Shopista itselleni joululahjaksi tämän Jussi Valtosen Finlandia-palkitun He eivät tiedä mitä tekevät -kirjan.

Olen puolivälissä kirjaa ja voin jo nyt suositella sitä. Tarina on vienyt mennessään ja tätä lukee sivukaupalla mielellään.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *