Hei, tämä on uusi blogini

Olen miettinyt pienen blogin kirjoittamista uuden elämäntavan etsimisestä ja löytämisestä. Itsekin ihmettelen, miksi en ole tähän ikään mennessä jo löytänyt terveitä elämäntapoja, normaalia itsetuntoa, tyyliä elää ja olla niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Tiedän vain sen, että monesti tunnen itseni vieraaksi ja avuttomaksi oikeastaan koko elämän suhteen. Tuntuu, kuin olisin täällä vain suorittamassa elämää ja toivomassa, että kaikki päättyy. Haluan oppia nauttimaan elämästäni ja itsestäni. 

Blogissa kirjoitan siitä, kuinka alan toteuttaa elämässäni parempia elämäntapoja: liikkua ja syödä terveydeksi ja kauneudeksi, nukkua paremmin, kehittää itseäni monipuolisesti, vahvistaa itsetuntoani,  etsiä minulle sopivaa ulkoista tyyliä  ja ajattelutapaa. Toivon,  että itsetutkiskelu ja fyysinen ponnistelu johtaa hyvään kaikin tavoin. Tämänhetkinen tilanne on se, että kaikki on vielä mahdollista tai näin ainakin haluan positiivisesti ajatella. Vaikka elämäntavat näkyvät ulkonäössäni, tuntuvat voinnissani ja heikko itsetunto heijastuu koko elämääni, uskon, että löydän hyvän tavan elää. Terve tuloa mukaan ja tsemppaamaan, jos kirjoituksiini eksyt ja koet tarinani seuraamisen arvoiseksi. 

Olen päälle nelikymppinen, perheellinen ja työssäkäyvä nainen. Pidän perheen kanssa yhdessäolosta, luonnosta, käsitöistä, hyvästä ruuasta ja ystävistä, jos niitä olisi. Se, että keskityn työni ja elämäni suorittamiseen, luovuttaminen sosiaalisesta elämästä ja varmasti myös varautuneisuuteni, on ajanut ihmisiä pois. Minulla ei myöskään ole taloudellisesti mahdollista tehdä aivan kaikkea, mitä näissä blogipostauksissa tehdään. Iloni ovat pienet ja välillä nekin kadoksissa. Mutta nyt on aika tehdä niistä osa hyvää arkea! 

Aloitan siis paremman elämän luomisen.

Kommentit (3)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *