Kenen saappaissa liikutaan?

minäminä

Nyt se lähtee.

Olen 17 vuotias nuori naisen alku keskisuomesta ja minun luonnetta kuvaa hyvin tempperamenttinen kana-aivo, jolla on hyvin kuuluva ääni ja vahva tahto, vaikka pikkuinen kärpäsenkakka itse olenkin. Olen toisaalta hyvin herkkä ja haavoittuvainen ihminen, joka pohtii asioita paljon järjen avulla. Syvälliset teetuokiot kera jännittävien puheenaiheiden ovat naulattu melkein sieluuni ja voideltu pyhällä hengellä. 

Se mikä ei varmastikkaan ole jäänyt esittelytekstistä epäselväksi, olen hyvin urheilullinen ja terveyttä rakastava yksilö. Koen, että elämässä tulee rakastaa kehoa, ja rakastaa sitä just sellasenaan kun se on. Meille on annettu vain yksi keho ja meidän tulee pitää siitä huolta loppuun asti. Kukaan ei tee sitä puolestamme. Olemme vastuussa siitä, kuinka kroppaamme käytämme, annammeko sille rakkautta vai turmelemmeko sitä epäterveellisillä valinnoilla. Vaikka elämä onkin melko lyhyt, meidän tulee ajatella että se on tutkimusmatka itseemme ja juurikin kroppaamme. Haluammeko vahingoittaa sitä jo varhain, vai turmelun sijasta antaa sille kaikki mitä se tarvitsee; liikuntaa, unta, ravintoa ja rakkautta. 

Mun blogissa pääsette seuraamaan miten treenaan, syön ja huollan kroppaani. Elämää ilostuttaa kotona 5kk vuotias villakoira, joka on pienestä koostaan huolimatta tosi kovis, ei pahansuopa tai ärripurri mutta sisukas luonteinen kakara. Ollaan melko samanlaisia. Ankeita arkipäiviä ja leppoisia viikonloppuja on piristämässä rakas poikaystäväni, jonka kanssa ollaan nyt sunnuntaina seurusteltu jo kuukausi ! 

Iso askel tämän esittelytekstin ja perustamisen myötä tulee otettua, kun saan vietyä aluilleen ensimmäisen ja toivottavasti viimeisen kunnollisen blogin.

Ihanaa pian alkavaa viikonloppua kaikille ja ottakaa vielä tästä viikosta kaikki irti 😉

pus, maria.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *