Silmät on sielun peili..?

Heissulivei!

Ihan kun olis ikuisuus viime postauksesta, työt ja kodin laitto on vieny kaikki mehut naisesta parin viikon ajan ja nukkuminen ollut ainoa harrastus. Blääh. Mut nyt alkaa helpottamaan ja aivotkin vihdoin toimimaan.. 😀 

Tällä kertaa ajattelin puhua viimeisimmän parin kuukauden ihastuksistani luomivärien saralla. Kyseessä on kahden merkin kaksi palettia mitä oon käyttäny käytännössä joka päivä, theBalmin Nude’tude ja Sleekin i-Divine Au naturel. Erilaisia monella tapaa, hinnasta lähtien mutta molemmat loistavia. Suosittelen lämpimästi ja alla vähän lisää syitä että miksi. (Ps. alla oleva kuva Sleekin paletista on muuten todellisuudessa poskipunista vahingossa mutta no worries, luomiväripaletti on presiis samanlainen, vähän vaan isompi)

theBalm Nude

theBalm Nude’tude

Ensinnäkin, mikä pakkaus. Merkillä on muutenkin aina tosi hauskat ja kekseliäät nimet ja pakkaukset joten niiden keksijälle isot pisteet! Pelkästään niiden takia voisin ostaa lähes kaiken.. Hinta hieman pistää tosin jarrua, ei ökykallista mutta kuitenkin sen verran ettei joka mielihalua voi toteuttaa. Tämä oli siinä 40 euron paikkeilla netistä tilattuna. Itse värit sitten. Superpigmenttirikkaita, pehmeitä, satiinisia, ihanasti levittyviä joka ainoa. Pintaa ei tarvi kuin vähän sipasta sudilla. Iso plussa! Värit on melko säihkyviä, enemmän ja vähemmän. Yhtään oikeasti täysin mattaa väriä tässä paletissa ei ole, siitä miinus. Edes yksi vaalea mattaväri olisi tehnyt tästä lähes täydellisen. Käytän värejä arkena maltilla ja yhdisteltynä muiden merkkien kanssa mutta juhliin/uloslähtiessä/erikoistilaisuuksissa, tämä vasta loistaakin. Kirjaimellisesti. 😀 Eniten käytetyt värit mulla on Stubborn, Stand-offish, Sultry ihan ykkösenä sekä Silly. Joka sentin arvoinen ostos ja noussut nopeesti yhdeksi mun luottotavaraksi.

Alakuvassa Snobby, Stubborn, Seductive ja Silly. Kuvat ei valitettavasti tee oikeutta väreille joten pahoitteluni siitä. 

theBalm Nude

Sleek i-Divine Au Naturel

Huomattavasti edullisempi paletti kuin edellinen, alle 15 euroa, samaten netistä tämäkin. Enemmän mattapintaisia ja arkikäyttöön sopivia sävyjä. Tätä oon käyttäny lähes joka päivä jollain tavalla ainakin. Ehdottomia suosikkeja on Cappuccino, Honeycomb, Toast ja Taupe. Laadultaan värit ei ole ihan yhtä pehmeitä kuin edellisen paletin mutta erittäin hyvin toimivia siitä huolimatta. Kestäviä, levittyvät hyvin ja pieni määrä riittää. Näitä i-Divine paletteja on monissa eri värimaailmoissa ja tämä on itselläni toiminut niin hyvin että muidenkin testaus on suunnitteilla. Erittäin hyvä laatu-hinta suhde, monikäyttöinen, kätevä pakkaus. Kaksi peukkua, suosittelen!

Sleek i-Divine

 

Olisiko muuten jotain toiveita seuraavan postauksen aiheeksi? Ite oon huomannut hurahtaneeni viimeisen puolen vuoden aikana totaalisesti poskipuniin ja niistä vähän suunnittelin seuraavaa juttua.. 🙂

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *