Mistä matkasta on kyse

Minä olen

kohta 19-vuotias nuoren naisen alku ja elän elämäni yhtä tärkeintä aikakauden loppusuoraa. Tämän voisi laskea elämäni toiseksi matkaksi, jos ajatellaan, että lapsuus ja nuoruuteni ”kotikotona” oli minun ensimmäinen matkani. Nykyinen toinen matkani käsittelee ilon ja paniikin naurua, kyyneleitä erilaisissa tilanteissa ja myöskin paljon uurastusta ja rakkautta.

Tarkemmin minä olen

lukiolainen, avopuoliso, tytär, kissa äiti, ystävä, isosisko ja nainen, joka asuu Savon sydämessä eli Kuopiossa. En ole kuitenkaan täältä kotoisin. Minun synnyin kaupunkini on Pori, josta lähdin jo noin vuoden ikäisenä ensimmäiselle matkalleni.Matka mutkitteli läpi Turun, Kuopion, Kaavin, Pielaveden ja yksi matkani välipysäkeistä on taas täällä Kuopiossa. Täältä olen lähdössä noin vuoden ja kolmen kuukauden päästä takaisin Turkuun kurottelemaan vielä vähän enemmän unelmaani.

Se minun unelmani on

hyvin monikäsitteinen asia. Haluan olla tulevaisuudessa jossain ihanassa paikassa, jossa tunnen oloni vapaaksi ja onnelliseksi. Olisin siinä unelmassa muuttanut unelmieni kaupunkiin, ja olisin sen kaupungin sairaalassa töissä kirurgina. Todennäköisesti, joko lasten ja nuorten tai päivystys osastolla. Avopuolisoni harjoittaisi samaan aikaan omaa unelmaansa. Todennäköisesti se liittyisi jotenkin lentokoneisiin, koska onhan hän nyt tässä hetkessä lentokone-asentaja koulussa. Perheeni, joka on hyvin pieni, mutta riittävä asuisi joko samassa kaupungissa tai maksimissaan yhden lentomatkan päässä. Eläin laumani olisi lisääntynyt myös parista kissasta pariin koiraan ja muutamiin muihinkin eläimiin. Eläisin siis sitä elämää, jossa olisin iloinen, tyytyväinen ja ylpeä itsestäni.

Matkani tulee olemaan

yhtä ylä- ja alamäkeä, töyssyjä ja suoraa rantaviivaa. Kaikki nuo on sekoitettu yhdeksi hienoksi kakuksi, jossa se kirsikka kakun päällä tulee olemaan minun vanhuus vuoteni. Kuka tietää kirjoitanko niin pitkälle matkoistani, haluaisin kyllä. Elämä ei tule nimittäin menemään täydellisesti, ja sen olen oppinut kantapään kautta. Unelmien eteen pitää tehdä töitä, mutta pitää muistaa silti elää. Tuletko siis mukaani tähän reissuun? Ota ensi kerralla suosikki juomasi ja rentouttava asento, jotta voit seurata matkaa sivuvaunusta nauttien.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *