Itku ilosta

Reilu viikko sitten, kun lentokoneemme laskeutui Israelin lämpöön ja astelimme ulos koneesta, niin ilon kiljahdusten sijata tämä tyttö päätti pistää itkuksi. Ensimmäisen kerran nielin kyyneleitä itseasiassa jo koneen laskeutumisen jälkeen kuuluvien iloisten taputusten yhteydessä… Noh, ehkä nuo taputukset saattavat saada jonkun itkemään myötähäpeästä tätä tapaa kohtaa, mutta minusta tämä tapa on sen verran huvittava ja jollain tapaa jopa nostalginen, että ehkä se liikutus saa sitten kyyneleen vierähtämään. Tiedä häntä. Mutta joka tapauksessa tuo oma itkuherkkyys jaksaa hämmästyttää. Yritin koneesta tullessa taistella itkua vastaan, mutta kun siitä ei tullut mitään, niin varoitin miestäni, että nyt alkoi itkettämään ja sen sanottua se oli sitten siinä. Passintarkastus jonossa itku muuttui vähitellen hymyksi ja tilanteelle nauramiseksi. Tämän alun jälkeen olin yhä vahvemmin sitä mieltä, että tämä loma todellakin tuli enemmän kuin tarpeeseen! Ja näin olikin, nautin jokaisesta hetkestä ja tunsin oikein miten sain imettyä energiaa talteen auringon säteistä. Nautin myös kahdenkeskeisestä ajasta mieheni kanssa. Vain minä, hän ja auringonsäteet. Ihanaa <3

Itkuherkkyyshän voisi olla myös raskaudesta johtuvaa, mutta sen verran kokenut itkijä olen, että olen lokeroinut sen normaaliksi käytökseksi enkä tämän johdosta herätellyt toiveita raskaudesta. Itseään odottaa antaneiden menkkojen johdosta pidin hetken ajan toiveita yllä, mutta jouduin kuitenkin tyytymään katsomaan kaihoisasti lähikaupan hyllyllä olevaa raskaustestiä. Nuo olisivat olleet muuten kalliiseen hintatasoon nähden vielä edullisiakin, eli tarvittaessa olisi voinut ostaa hyllyn tyhjäksi! Nyt ei tullut ostettua yhtä edes matkamuistoksi. Pahus, olisi pitänyt! Minulla on kuitenkin sen verran hyvä kutina tästä kierrosta. Tärppipäivät ovat käsillä ja rentoutunut kroppani on valmis hedelmöittymään. Alavatsassa kipristelee mukavasti, tällä viikolla meillä mennään ajoissa nukkumaan, tai ainakin makuuhuoneen puolelle… Voi tätä intoa!!!

Ja intoa lisää myös aiemminkin mainitsemani oraakkeli. Hänkin on tällä kertaa luottavainen. Kysyin ensin olenko raskaana, johon vastaus oli ”et ollut vuosi sitten, et kuukasi sitten, etkä ole nytkään”. Ja sehän on totta. Sen takia uskon myös toisen kysymyksen vastauksen olevan totta:

Sinä kysyit:
Tulenko raskaaksi tästä kierrosta?

——————————————————————————–

Oraakkeli vastasi:
Luulisin, kaikki merkit viittaavat siihen.

🙂

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *