Ketutus

Viime aikoina olen kirjoittanut lähinnä vain negatiivisista asioista. Se on alkanut ärsyttämään minua. Olen ajatellut, että nostan itseni kuopasta ja mietin jälleen kerran niitä asioita, mitkä ovat elämässäni hyvin. Tuo ajatus ei vaan jostain syystä nyt toimi, joten ajattelin listata asiat, jotka minua tällä hetkellä ärsyttää.

– Minulla on naamassa useampia finnejä, joiden en osaa antaa olla rauhassa ja tämän johdosta ne ovat perkuleen kipeitä. Ärsyttää!
– Minua ärsyttää koko ajan se, että minua ärsyttää. Ja ärsyttää myös sekin, että tajusin tämän ärsytyksen johtuvan (ainakin osittain) siitä, että menkat tekevät tuloaan tauon jälkeen. Ja ärsyttää se, että menkkojen takia ne finnitkin kukkii naamassa!
– Minua ärsyttää se, että miten paljon helpompaa minun elämäni olisi mikäli olisin ottanut miehen jolla ei ole lapsia.
– Minua ärsyttää myös se, että joudun jakamaan mieheni huomiota ja aikaa lasten kanssa. Olisi kiva suunnitella kahdenkeskeisiä menoja ja lomia ilman rajoituksia. Omia lapsia en ajattelisi rajoituksina.
– Minua ärsyttää se, että minulle ei voi tule tylsistymisen hetkiä tai tekemisen puutetta, koska olisimme olleet miehen kanssa niin pitkään vain kahden, jolloin lapsen tulemiseen saisi valmistautua rauhassa. Ja sitä ehkä odottaisikin eri tavalla, kun ei olisi valmiiksi ärsyyntynyt kaikkeen lapsiin liittyvää.
– Edelliseen liittyen, minua ärsyttää räkäiset ja yskivät lapset. Ja siis lapset ylipäätänsä.
– Ärsyttää myös se, että pyöritellessäni näitä ajatuksia päässäni, tulee lapsi viereen ja hellyttävästi painaa päänsä syliin paijaamista haluten. Olen tuolle lapselle tärkeä ihminen ja nyt ajattelen näin. Minkälainen ihminen olenkaan!
– Minua ärsyttää se, että minua ärsyttää koko ajan… Ainiin, sen sanoinkin jo. No nyt ärsyttää sekin, että toistan asioita.
– Minua ärsyttää se, että meillä on kauhea sotku enkä saa aikaiseksi tehdä asialle mitään. Olen laiska. Se ärsyttää!
– Minua ärsyttää se, että minulla on hyvä ja joustava työpaikka – ja silti valitan siitä koko ajan enkä jaksa keskittyä töihin.
– Minua ärsyttää se, etten ole enää 18-vuotias. Voi miten huolettomalle ja hauskalle tuo ikä nyt tuntuukaan!
– Minua ärsyttää se, että taloudellinen tilanne ei ole niin hyvä kuin sen toivoisin olevan. Olen myös hoitanut raha-asioita todella huolimattomasti ja useat laskut on maksamatta (vaikka tilillä olisi ollut rahaa). Todella ärsyttävää, sillä olen vaahdonnut näistä asioista miehelleni, ja nyt olen itse samanlainen. Ärsyttävää!

Olisikohan siinä ollut päällimmäisenä olevat. Aika ärsyttävän turhatkin asiat minua ärsyttää, mutta ehkä tilanne rauhoittuu taas kun saadaan nämä hormonit tasoittumaan. On olemassa myös muutamia asioita jotka EIVÄT ärsytä minua tällä hetkellä:

– Aurinko paistaa silmiin. Saa paistaa, kunhan vain paistaa!
– Tänään on perjantai ja kahdenkeskeinen viikonloppu edessä <3

T: Kiukkis

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *