Tervehdys

Miten se onkin niin, että silloin kun vasta odotti kuumeisesti vauvauutisia, tuli tännekin eksyttyä useammin?! En keksi muuta selitystä kuin sen, että odotuksen odotus on koko ajan mielessä ja lisäksi lapsettomuusaikana tarvitsee ilmeisesti enemmän vertaistukea sekä omien tunteiden ja ajatusten purkaamista… Tällä hetkellä asiat ja aika tuntuvat vain leijuvan eteen päin.

Olenko nyt onnellinen? Onko tämä ollut kaiken odottamisen arvoista? KYLLÄ. Vatsan pyöristyminen tuntuu ihanalle, voi miten hienoa onkaan, kun housut ei meinaa mahtua jalkaan <3 Ja ensimmäinen kaverilta saatu vauvan vaate… Meille on oikeasti tulossa pieni ihminen <3

Toki joitain tummempiakin pilviä leijuu pään yläpuolella. Lähinnä tulevaisuus taloudellisesta näkökulmasta huolettaa ja aiheuttaa erimielisyyttä minun ja mieheni välille. Mieheni mielestä näistä asioista ei kannata stressata (totta sekin), mutta en voi sivuuttaa asiaa, että jos rahat eivät meinaa riittää tälläkään hetkellä, niin miten sitten kun tuloni pienenevät? Etenekin kun taloudellinen päävastuu on tällä hetkellä kuitenkin minun harteilla eikä mies varmasti edes käsitä miten paljon meillä on laskuja, jotka MINÄ olen hoitanut. Blaah.. Ehkä tästä pitää vielä yrittää puhua.

Lämmintä elokuuta kaikille!

19+4

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *