Korvamatoja

Mulla soi aina joku laulu päässä. Oikeasti, aina. Ja yleensä mitä kamalampi renkutus on kyseessä, niin sitä vaikeampi siitä on päästä eroon. Näin joulun alla (tai oikeastaan ihan mihin aikaan vuodesta tahansa) kaikista sitkein korvamato on ehdottomasti Tonttu, jonka ensimmäistä säkeistöä huomaan hoilaavani joko ääneen tai päänsisäisesti 5-15 kertaa päivässä. Pakkasyö on ja trallallaa vaan sullekin.

Kaikista hajottavinta on, kun aamulla herää siihen, että päässä soi joku biisi. Silloin on vähän sellainen ”voisitteko nyt jumalauta joskus jättää mut rauhaan?!?!” -olo. Tänä aamuna oli vuorossa PMMP:n Jeesus ei tule oletko valmis, ja se sama hemmetin kohta mikä aina (ei siis ollut ensimmäinen kerta) – meil on yhteys poikki, ei näy Rihannaa. Sama laini loopilla kerrasta toiseen, arrgghh. PMMP on muutenkin aika kovassa huudossa näissä aamuisissa korvamadoissa. JETOV:n lisäksi kestosuosikkeja ovat Heliumpallo ja Koko show. Vähän ärsyttävää, mutta voisi olla pahempaakin. Paljon paljon pahempaa.

Korvamadoista pääsee ainakin omalla kohdallani eroon kahdella tavalla. Joko a) kuuntelee ko. biisin kokonaan läpi muutaman kerran tai b) hankkii tilalle uuden, entistä jumittavamman matosen. Kokeilen nyt ensin ensimmäistä vaihtoehtoa ja luukutan täysiä Rakkaudesta-albumia. Jos se ei tepsi, niin onneksi on unhearit.com.

kulttuuri musiikki
Kommentit (1)
  1. Tonttu ftw! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *