Brunssilla Kennedy Townissa

little-creatures-ulkona.jpg

Little-creatures.jpg

Joko saa syödä? Ota nyt se kuva. 

little-creatures-2.jpg

little-creatures-lapset-1.jpg

Naapuripöydän suloiset lapset hengailemassa tiskillä

Täydelliseen viikonloppuaamuun kuuluu brunssi. Siperiassa ja Mongoliassa ei ihan saatu brunssia loihdittua retkikeittimellä, joten Hongkongissa oli pakko päästä herkuttelemaan. Olemme molemmat laatuoluen ystäviä, ja pienpanimobuumi on ehdottomasti voimissaan myös Hongkongissa. Brunssille suuntasimmekin panimoravintola Little Creaturesiin.

Little Creatures on australialainen panimo, joka avasi ravintolan myös Hongkongiin viime vuonna. Ravintola sijaitsee viehättävässä Kennedy Townissa veden äärellä. Tunnelma Kennedy Townissa on todella rauhallinen verrattuna muuhun Hongkongiin. Aiemmin Kennedy Towniin oli hankala päästä, mutta vuonna 2014 avattu metroasema on parantanut kulkuyhteyksiä huomattavasti, ja unohdettu kaupunginosa on nyt kovassa nosteessa. Little Creaturesin lähellä on myös useita muita panimobaareja ja tyylikkäitä kuppiloita.

Annokset tilataan listalta, ja kaveriksi voi ottaa panimon oluiden maistelusetin. Asiakaskunta oli todella kirjavaa – kaikkea lapsiperheistä polttariporukkaan. Ruoka oli maukasta, joskin hieman hintavaa, mutta ihan mielellämme maksoimme miljööstä. Ainoa virhe, jonka teimme, oli lähteä kiipeämään Victoria Peakille heti brunssin päälle täysin vatsoin. Suosittelenkin ensin kiipeämään Victoria Peakille, minkä jälkeen voi palkita itsensä rantabulevardin herkuilla.

Little Creatures, Shop 1 G/F New Fortune House, 5A New Praya, Kennedy Town, Hong Kong

Brunssi viikonloppuisin ja juhlapäivisin klo 8-16

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / BLOGIT.FI / BLOGIPOLKU

Kommentit (2)
  1. Oi näyttääpä kivalta! Oon aina miettinyt, että tuolla pitäisi käydä kun se on aika lähellä meitä, mutta ei oo koskaan tullut mentyä. Nyt tän postauksen luettuani tonne on pakko mennä!  

    1. Meinaatko Kennedy Townia vai tuota ravintolaa? No joka tapauksessa suosittelen suuntaamaan sinne, ihanaa aluetta! Kerro sitten mitä tykkäsit 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *