PAI PHOTO DIARY

Heipparallaa!

Puoli vuotta siinä meni edellisestä postauksesta. Reissusta kotiuduttiin, kaikki jäsenet on ehjiä ja vuoden mittaista matkaa muistelee nyt sellaisella lämmöllä että uuteen reissuun haluaisi jo päästä.

Näin pienessä flunssassa synkkänä talvipäivänä on hyvä palata lämpimämpiin oloihin ja tunnelmiin. Seuraavat mun tekemät postaukset keskittyy kuviin ja tilanteisiin. Ella on sitten parempi kirjoittamaan tuntemuksista ja fiiliksistä tien päällä. 

Joten, ekat kuvat lähtee NY!

BTW: Päivitetty reittikartta löytyy täältä.

Pai-20.jpg

Pohjois-Thaimaan Pai on ollut reppureissaajien ja hippien pakopaikka Chiang Main meluja jo pitkään. Sijaintinsa vuoksi täältä on myös helppo hypätä Myanmarin puolelle. 

Pai Adventures-54.jpg

Jälleen oli skootteri alla. Jotain 100 bahtia/päivä ei nyt ole liian tyyristä ja sillä pääsi melkein joka paikkaan, vaikka välillä annettiinkin hieman runtua.

Pai Bar Valhalla-17.jpg

Hieman syrjemmässä vuoriston juuressa oli Valhalla, vanhan koulukunnan hippileiri. 

Pai Bar Valhalla-18.jpg

Pai countryside-14.jpg

Pai nightmarket-30.jpg

Pain parasta antia ruokapuolella oli jokailtainen food market pääkadulla. Falafel oli herkkua jota ei oltu reissulla tähän asti saatu!

Pai streets-11.jpg

Paissa, kuten missä tahansa länkkärimestassa, riittää myös kalliimpia majoituksia. Pienellä etsinnällä ja parilla vinkillä löysimme kuitenkin itselle sopivan bungalowin. 

Pai streets-31.jpg

Pai Twin majoitus-1.jpg

Twin hut bungalowit olivat Pain parasta antia. Rento mesta pellon laidassa, hammokki ja pari puuta mihin sai toisen riippumaton ripustettua. Plus pari kissaa. 

Pai Twin majoitus-3.jpg

Vähällä sitä pärjää. Sähköäkin oli!

Pai White Buddha-22.jpg

Pai-46.jpg

Itse emme ruokaa tehneet koska Paissa oli niin paljon hyviä ruokapaikkoja mutta aina voi pööpöillä. 

Pai-48.jpg

Pai-51.jpg

Pai Adventures-32.jpg

Pai on rento ja kiva, mutta myös kääntöpuoli löytyy. Länkkärit heiluu humalassa skoottereilla pitkin peltoja ja yritimme pitää kirjaa kuinka monta paketoitua koipea tai asfaltti-ihottumaa tuli vastaan. Onneksi oma paikkamme oli syrjässä pahimmilta mestoilta joten saimme olla omassa rauhassamme ja valmistella itseämme Koh Lantan shokkiin!

Palataan pian!

-Chrisu

Kommentit (1)
  1. En kestä miten ihanan näköistä!!!! Tuolla oli vain niiiiin ihanaa! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *