3/4 Synttärit!!!

DSC02809.jpgLauantaina oli jälleen kolmen kuukauden tauon jälkeen aihetta juhlaan: kaksosten yhdeksännen kuukauden syntymäpäivät! 

Hurjalta tuntuu, että seuraavat synttärit ovat sitten ne ihan oikeat synttärit: YKSI VUOSI! Vuosi siitä maailman mullistaneesta päivästä. Päivästä, kun ihan muina naisina menin Jenniferin mukana sairaalaan varmistelemaan, että kyllähän ne pienet siellä vatsassa vielä jonkin aikaa kasvavat. Ja siltä reissulta palattiin äitinä…DSC02856.jpgYhdeksän kuukautta on mennyt niin nopeasti, mutta kuitenkin viime keväästä, Kaliforniasta ja kotiinpaluusta, tuntuu olevan ikuisuus. Niin paljon on tapahtunut yhdeksän kuukauden aikana. Niin järjettömän paljon uutta ja ihmeellistä. Niin järjettömän paljon tunteita: rakkautta, vastuuta, iloa, väsymystä ja vielä päälle vähän rakkautta!
DSC02913.jpg

3/4 Synttäreiden teema oli joulu ja joutilaisuus – siitä nuo joulu/talviaiheset pyjamat. Itsekin aloin haaveilemaan pyjaman tapaan oneziesta, olisi kiva viettää koko joulu mukavasti trikoohaalarissa. Otimme kuvat lomakodissamme, jossa olimmekin koko ensimmäisen viikon Suomesta paluun jälkeen. Siellä vietämme myös joulun, joten oli helppoa päästä joulutunnelmaan pelkällä parilla kynttilällä, lahjapaketilta (kiitos siskot) sekä kuusen koristepallolla.

Niin ja jouluvärein koristellulla suklaakakulla, joka kärsi damagea heti toisen kuvan jälkeen tytön läntätessä kätensä kakkuun. Ja kyllä sinne pojukin ylettyi. Kynttilät eivät tietenkään siinä vaiheessa olleet kakun koristeena!

DSC02850.jpg

Olikin melkolailla eri haaste kuvata yhdeksän kuukauden ikäisiä liikkuvia vauvoja verrattuna kolmen ja kuuden kuukauden ikäisiin! Kuvien laatu yleisesti ottaen oli huomattavasti vaihtelevampaa, kun vauvojen perässä yritti kameran kanssa ryömiä ja saada huomiota kameran suuntaan. Muutama todella hyväkin saatiin ikuistettua, mutta ne jäävät vain perheen ja ystävien piiriin.

Kaiken kaikkiaan onnistunut kuvaussessio ja kakkukin oli hyvää! Seuraavaksi sitten tosiaan se kokonainen YKSI VUOSI!

DSC02866.jpg

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 

Edellisten synttäreiden tunnelmiiin pääset täältä:

 blogit/matkalla-perheeksi/14-synttarit

http://www.lily.fi/blogit/matkalla-perheeksi/12-synttarit

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *