Heikompi aloitus vuodelle

Toivottavasti teillä on vuosi alkanut reippaasti, terveellisesti ja energisesti! Eli täysin päinvastaisesti kuin minulla…

Melkeinpä välittömästi tuon edellisen postaukseni matkalla-perheeksi/10-asiaa-jotka-maailmanymparimatka-minulle-opetti jälkeen muutaman päivän jo orastanut flunssa otti minut kouriinsa, ja kunnolla ottikin. Nyt sairastelua on neljäs päivä menossa ja pikku hiljaa alkaa helpottamaan. Tänään jätin vahvemmat dropit väliin ja paikallisen Finrexinin voimalla mennään.

Nenäliinaa on mennyt ketjussa ja teetä olen juonut ämpärikaupalla. Mutta todellinen life saver on ollut Netflix! En edes tiennyt, että mieheni oli sen kokeilumielessä tilannut. Valkkasin ensimmäisenä sairaspäivänä randomilla Orange Is the New Black vankilasarjan ja jäin aivan totaalisen koukkuun. Nyt olen juuri saanut ensimmäiset kaksi kautta katsottua ja tunnin jaksoja on 13 per kausi, eli noin 26 tuntia olen sarjaa ahminut viimeisen vajaan neljän päivän aikana. Eli käytännössä koko valveillaoloaikani. Ja yksi kokonainen kausi olisi vielä jäljellä, jota toivottavasti en ehdi tämän taudin aikana katsoa loppuun, vaan huomenna olisin jo töiden parissa.

heikompi aloitus.jpg

Samalla teen työläppärillä vähän töitä… eli tsekkailen muutaman blogipostauksen.

Raskautemme etenee pikku hiljaa, hullu ajatus, että huomenna täyttyy jo 27. viikko! Jennifer on voinut hyvin, hieman väsynyt tosin. Seuraava isompi etappi on ensi maanantain lääkäriaika ja ultra, jolloin näemme ovatko Bob ja Rosa kasvaneet hyvin ja samaa tahtia. Tuota ultraa sekä minä, että Jennifer olemme odottaneet kuin kuuta nousevaa, molempia on alkanut jännittää ”kun nyt ollaan jo näin pitkällä” että kaikki menisi hyvin loppuun saakka. Mikäli kaikki näyttää normaalilta, niin sitten alamme olla aika lailla voiton puolella. 

Ensimmäiset isomman hankinnatkin olemme tehneet, kaksi pinnasänkyä koottiin viime viikolla ja turvakaukalotkin ovat löytyneet. Tästä ja muista hankinnoista kirjoitan hieman kattavamman sepustuksen piakkoin, kunhan saan enimmän tukkoisuuden lopulta niistettyä ja yskittyä veks ja aivoille hieman tilaa ajatella.

Tällaista tänään. Toivottavasti tämä olisi nyt se pakollinen talviflunssani, näppärästi tähän vuoden alkuun. Mutta tässä on vielä pari pitkää talvikuukautta edessä…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *