Tarvis jotain osata siinäkin lafkassa

Erehdyin tässä hakemaan perustoimeentulotukea katsoessani, että saattaisin olla siihen oikeutettu parin kuukauden ajan. Olen melko järkyttynyt kohtaamastani huolimattomuudesta ja mielivallasta. Sähkölasku 147€ unohtunut laskelmasta, hups. Samoin kotivakuutuslasku, hupsista vaan. Reseptilääkkeeni eivät kuulemma ole reseptilääkkeitä, tämäkin tieto minulle esitettiin varmana. No oho.

Mutta mitä minulta odotetaan: tiliotteeni eivät kelpaa, koska jossakin osassa ei näy nimeäni, muuttoni pois sähkölämmitteisestä asunnosta oli tarpeetonta, kuvaustani tilanteestani ei selvästi huolella luettu. Toimitan liput ja laput ja liitteet moneen kertaan, ja ne hups vaan unohtuvat. Sitten tehtailen valituksia näistä huolimattomuusvirheistä yms johtuen. Tuliko nyt varmasti kaikki mukaan.

Ihan kuin muutto ei olisi stressaavaa, ja sitten vielä sekin, että entinen vuokranantajani päätti alkaa kiristämään minua. Ja kuluttajariitalautakuntaan valittaminen vaati sekin vaivannäkönsä. Kiristelen hampaitani, aamuisin en halua nousta. Ihan oikeasti vituttaa. Sisu ei anna periksi luovuttaa nyt näiden kanssa, vaikka se olisikin helpompaa.

puheenaiheet puhutaan-rahasta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *