Viikonlopunviettoa

Perjantai-iltana kävimme poikaystäväni kanssa Sam Yaffan keikalla, muuten olemme olleet kotosalla lenkkeilyä lukuunottamatta. Lauantaina juoksimme yhdessä, tänään teimme treenimme erikseen. Minulla oli vuorossa tv-kova 5km, jonka sain ihan onnistuneesti purkkiin ajassa 24.17, mikä kelvannee treenivauhdiksi hyvin (toistaiseksi). Treenejä lukuunottamatta olo on ollut hieman vetämätön. Liekö koronarokotuksen peruja. Jonkinlainen syysloma tässä on myös ollut, ja olenkin laiskotellut melko lailla suosiolla. Juoksutreenejä olen tällä viikolla käynnistellyt, enimmäkseen peruskuntoa, mutta lisäksi yksi mäkitreeni, yksi vauhtileikittely ja tämänpäiväinen tv-kova. Viikon päästä olisi Kaarinassa mahdollisuus juosta maraton/puolikas/10km, tämä on vielä harkinnassa. Vitonen kyllä kulki ihan lupaavasti viikon viimeisenä treeninä.

Myöhemmin lenkitin vielä koiran, taas alkoi väsyttämään. Tällä viikolla on kyllä väsyttänyt niin maan perkeleesti, johtunee osin treenin lisäämisestä, osin koronapiikistä, osin vuodenajasta. Koitan keksiä jotakin, mikä virkistäisi.

No en keksinyt ja oloni huononi päänsärkyiseksi ja kuumeiseksi, joten keskitynpä sitten lepäilyyn. Kovasti olisin halunnut jotakin vielä tänään tehdä, edes villasukkaa, mutta taitaa jäädä väliin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *