Bioelektrinen taajuus

McINFJ

Sinäkin olet vain bioelektrisellä taajuudella ilmenevää energiaa. Paitsi että vain on vähättelevästi ilmaistu. Ilman sähköistä kemiaa ei ole elämää. Prosessoidun ruoan bioelektrisen taajuuden sanotaan olevan 0 megahertsiä (MHz), kun terve ihminen värähtelee 62-68MHz taajuudella päiväsaikaan. Tästä voimme äkkisältään päätellä, että prosessoitu mikroruoka ei sisällä elämää, eikä pyri kommunikoimaan solujen kanssa edistääkseen eliön hyvinvointia ja kasvua. Valmisruoka on hyvin tylsä ja mielikuvitukseton tapa ruokkia kehoa, eikä sitä oikeastaan voida pitää kuin hitaana keinona sammuttaa elimistöä. Pelkillä kaloreilla tie vie lyhyeen. 

Tarkoitukseni ei ollut kylläkään puhua mikroruoasta, vaan - ylläri ylläri - eteerisistä öljyistä! Obsessioni öljyjä kohtaan vain syvenee, sitä mukaa kun luen ja opin niistä lisää. Muutama viikko sitten kävin taas aallonpohjassa, olin ottanut pari tippaa liikaa kanelia ja neilikkaa, ja herxit iski todella rajuina. Olin taas lähtöpisteessä hetken, ihan fatiikissa sängynpohjalla. Siitä sitten selvittyäni en voinut muuta kuin ihmetellä noiden aineiden tehoa. Ja tottahan tämä vaikuttaa siltä, että olen ihan täynnä infektioita. Kamalaa. Silti tässä on taas menty eteenpäin, jalkoihin on tullut lihaksia kun kävely on taas helpompaa ja pystyssä olo.

Nyt on mennyt kaksi kuukautta, mutta en ole päässyt alottamaan toisen kuun öljyjä, kun olen odottanut että herxit lievenee kunnolla. Yritän olla varovaisempi jatkossa, koska ei nuo puhdistusreaktiot mitenkään terveellisiä ole, jos alkaa ilmetä paniikkikohtauksia. Se on iso työ keholle puhdistua niistä myrkyistä. Eli hitaasti eteenpäin..

Mitä herxejä mulla sitten on ollut?

- Oikeastaan kaikkia cfs oireita, joita olen tässä kahden vuoden aikana kokenut: fatiikkia, lihasspasmeja ja -kramppeja, uupumus, unihäiriöt, takykardia (syke koholla), kuumia aaltoja, vilunväreitä, hengitysvaikeudet, päänsärkyä, verenpaineen heittelyä, aivosumu.. 

- Uusia oireita on ollut: pahoinvointi, ruokahaluttomuus, säryt ja sähköiskumaiset kivut jaloissa, paniikkikohtaukset (tunne ettei saa henkeä)

En varmaan muista taas kaikkia, mutta tossa kai pahimmat. Iloisilla mielin jatkan hoitoja ja nautin ohimenevästä kärsimyksestä. Videon teen varmasti heti kun jaksan! :)

 

 

Lähteet: http://eteerisetoljyt.com/oljytietoutta/

Kommentoi