Elämännälkä

McINFJ

Eräs päivä tossa tajusin, että voin taas jollain tapaa paremmin. Ennen joulua kesti pari kuukautta sitä inhottavaa aivosumua, ja näinhän se on mennyt, että mikä oire pahenee eniten hoitojen aikana, siihen tulee jälkeenpäin eniten parannusta. Nyt on siis aivotoiminta parantunut ja yksi taito palannut: järjestelmällisyys. En ole kyennyt ollenkaan sellaiseen suunnitelmallisuuteen ja esim kokkaaminen ei enää onnistunut sairastuttua, koska ohjeiden lukeminen ja samaan aikaan tekeminen on ollut käsittämättömän vaikeaa - ja aiemminhan olen siis tykännyt häärätä keittiössä. Myös omien jälkien siivoaminen on helpompaa nyt. Hassua etten mä edes ole tajunnut että kärsin aivosumusta, olen vaan niin uupunut ollut fyysisesti etten ole sitä huomannut. Olen myös energisempi ylipäätään.

Nyt on kuitenki neuropatiaa taas ja miniherxejä tulee ja menee, otan välillä yhden tipan jotain öljyä. Jatkan tälleen kunnes olen valmis taas kohtaamaan pahemmat die offit..Luulen että toisen kuun öljyt aukaisi borrelian biofilmejä sen verran että nyt niitä kuolee  herkästi (koska ne on vapaana veressä?). Nää on mun omia päätelmiä. On tullut syötyä vähän mitä sattuu, sallin sen itselleni koska makuaistini on palautunut lähes ennalleen. Vaihtelevasti on edelleen ruokahaluttomuutta, ja yritän nyt täyttää varastoja, kun laihdun aina herxien aikaan! 

Mua hiukkasen suorastaan pelottaa mitä toi kolmas kuu tuo tullessaan, öljyt on siinä aika tehokkaat! Todennäköisesti laimennan niitä nyt ihan kunnolla, jotta olis vähän inhmillisempää. Toi oli nyt niin kamalan tuskallinen toi kaks kuukautta kun ne olot kesti..Oikeestaan mä itse kyllä kestän sen, mutta se on perheelle vähän liian raskasta ilmeisesti nähdä miten huonosti sillon voin. Ymmärtäähän sen, tiedän vaan mitä teen ja näkeehän sen että näistä hoidoista seuraa hyvää!! Teen tämän itseäni ja läheisiäni varten, tietenkin. 

 

"You have to fight trough some bad days to earn the best days in your life"

 

Ei muuta tällä kertaa, hyvää viikonloppua jengi!

 

Kommentit

Mirkaliini (Ei varmistettu)

Moikka! Ihanaa että löysin blogisi sattumalta, tilanteesi (mitä tältä väsymyksestä ja tukahduttavalta aivosumulta nyt sain tolkkua... :D) vaikuttaa hieman samantyyppiseltä kuin omanikin. Itse olen tajunnut vasta hiljattain olevani erityisherkkä. Koko nuoruuteni pyrin sivuuttamaan sen piirteeni ja tukahduttamaan voimakkaat tunteeni, ja nyt sitä sitten ollaan tässä väsyneenä, "aivokuolleena" vihanneksena, joka pelkää jopa uusia ihmiskontakteja, koska ei keksi aivosumultaan mitään fiksua sanottavaa, ja paniikki on aika automaatioreaktio kaikkeen hermostuttavaan.. Blogistasi löytyi kivoja vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on myös liikuttavaa huomata ettei yksin paini näitten asioiden kanssa. :) itse olen koittanut vaihtoehtopuolelta homeopatiaa, mikä toimi kohdallani alkuun erittäinkin tehokkaasti, ja silloin tajusin ekan kerran miten hirveässä lukossa pääni on ollut, ihan kuin joku olis sytyttänyt valot pääkoppaan, mutta pysyvää apua siitä ei ikävä kyllä löytynyt, muuten kai tämä elämä olisi ollutkin liiankin easyä ;). Nämä eteeriset öljyt vaikuttaa myös ihan kokeilemisenarvoisilta. Pitää itsekin paneutua niihin tarkemmin kunhan jaksaa ja ehtii. Toivottavasti kirjoittelet niistä pian lisää ☺ voimia ja tsemppiä sulle sinne!

Workingonit
McINFJ

Mooi! Ja pahottelut että vastailen vasta nyt... Et ole yksin, meitä on paljon jotka kärsii ihmeellisestä fatiikista ja aivosumusta. Eteeriset öljyt on olleet mun pelastus! En osaa muuta sanoa,kun että kannattaa kokeilla. Eivät ole mitenkään erityisen kalliitakaan jos tilaa iherbistä (natures answer,now foods hyviä merkkejä)

Tsemppiä ja saa kysyä lisää vinkkejä multa jos tulee mieleen!

Kommentoi