Hän nousee lankamerestä kertomaan ilosanomaa

McINFJ

 

 

Lankaiset terveiset sohvalta. Tulin ilmoittamaan että alan taas olla paremmalla puolella, herxit alkaa helpottaa kuten odotinkin.. On ollut ihan hirveää kestää tätä tulehdusta kehossa, mutta sen kaiken jälkeen on taas niin palkittu olo kun huomaa uusia muutoksia kehossa puhdistumisen myötä. Vielä kuitenkin joka kolmas päivä on olo että "herxaa", mutta näyttää siltä että jouluksi olen kutakuinkin tolpillani. 

Toisen kuun herxit (=puhdistusreaktio) oli enemmän aivosumu- ja päänsärkypainotteiset. Välillä tuntuu että ei pysty kuuntelemaan mitään ääniä ja aivot ei pysty käsittelemään hetkellisesti yhtään ärsykettä. Se johtuu siitä tulehduksesta, jonka keho nostaa bakteerien kuollessa. Se on ihan helvetin hirveää, en osaa kuvailla paremmin. Tuo tulehdus aiheutti myös tällä kertaa sen että kiukku ja ärtymys on ollut yliherkässä. Unettomuutta oli hyvin paljon. Tässä ehkä pahimmat, lihasfatiikki ei tällä kertaa päässyt niin pahaksi! Mutta joo, onhan tässä kestettävää, kuten voi lukea. Kehoni ja mieleni parhaaksi ajattelin pitää taukoa hoidoista ainakin tovin. Täytyy vahvistaa kehoa ja lihaksia, että se kestää taas seuraavat oireet. Ja tietysti mä haluan välillä vaan nauttia hyvästä olosta, että muistan miksi tätä teen!

Oon hyvin tyytyväinen, että jaksan taas tehdä käsitöitä. Kaikenlaista sukkaa pitäis vielä tehdä jouluks ja mun mieli taas pulppuaa ideoita ja inspiraatiota. Tällä viikolla tein ensimmäisen kirjoneuleen. Joka kertaa haluan tehdä jotain uutta ja opetella lisää. Jos kiinnostaa mun käsityöt niin instagramiin päivitän kädenjälkeä (@fflorihanna) kaiken muun sälän ohella. Jos oikeen innostun niin täytyy tehdä ihan oma tili niille.

Loppuun vielä kuukauden suosikkeja:

- Kirja: Florence Nightingale, ihminen myytin takana (Åsa Moberg) // Samaistun ihan häkellyttävän paljon Florenceen, aikansa edelläkävijään. Hänen väitetään olleen INFJ, ja tuota kirjaa lukiessa merkit oli kyllä aika selkeät tuohon persoonatyyppiin, ja niihin juuri itsekin samaistuin. Florence oli vakavasti sairas ja vaikka 1800-luvulla ei vielä puhuttu kroonisesta väsymyoireyhtymästä, hänen tilansa oli jotain samanlaista. Kirjassa sairauden syyksi epäiltiin kroonista bruselloosia (koska siihen aikaan ei ollut antibiootteja).

- Clipperin Lime-inkivääri tee // detox!

- Vihreät omenat // detox, olen syönyt enemmän kuin koskaan.

- Neulominen // polvisukat erityisesti

- Fazerin lumipantteri karkit // Keho sietää taas paremmin sokeria(!!), ja yks kaks karkkikin maistuu taas paremmalta? 

 

High five ja hyvää joulunaikaa!

 

Kommentoi