Pakkoneuloosi

McINFJ

Sain joululahjaks kahdet eri pyöröpuikot ja uudet viispuikot, niin nyt pääsen neulomaan muitakin kun sukkia! Ihan mahtavaa. 4,5mm ja 6mm puikoilla työt valmistuu nopeemmin ja joskus onkin just hyvä ettei työ kestä ikuisuutta. Jaksaa jatkaa työläämpiä tekeleitä. Vaihtelevuus on tärkeetä. Tässäpä siis yhdessä päivässä neulotut pipo ja säärilämmittimet saappaisiin. 

Säärilämmittimet tein pyynnöstä kaverille, toimii siis kuvan tyyliin! (Kuva pinterestistä) Tosi näppärät ja kiva yksityiskohta.

Pipo on minulle ja se onnistui ihan keskiverrosti, ensimmäinen neulomani pipo. Lanka löyty Karisman citymarketista 2e/50g ja kaks kerää riitti just ja just tohon pipoon! Lanka oli niin paksua että kavennukset sovelsin ja siitä tuli vähän tommonen pallomainen mutta se on ihan hyvä. Joudun muutenkin soveltaa pipo-ohjeita pieneen päähäni sopivaksi. Tupsunkin osasin tehdä kunhan näin ohjevideon youtubessa.

Tykkään neuloa aika puhtaista ja maanläheisistä väreistä. Ruskee, musta, valkonen, harmaa. Yhdet säärystimet on nyt työn alla joissa on myös vaaleenpunasta, yritän opetella värien käyttöä. Mutta mun lemppari on edelleen Novitan sädelanka ja toi pipon heijastinlanka on myös hauska kun se heijastaa valoa. Seuraava uus työ on neulepaita/toppi. En ikinä olis uskonu että kehityn tässä niin paljon että edes suunnittelen tekeväni paitaa ite! Ei se ehkä niin mahdoton ookkaan, mutta nyt olis pakko lukea ohjeet jostain, koska paitaa ei oikein voi soveltaa samalla tavalla...kai. Inspiraatiota oon löytäny mm. The knit kidin mallistosta, joka on aika pähee!

 

Katsotaan miten pitkälle pärjään ilman että luen ohjekirjoista neuvoa neulomiseen. Tykkään niin keksiä pyörän tässäkin ite :D 

 

Neuloottista uutta vuotta 2016 kaikille!

Kommentoi