Ranskalainen kantapää

McINFJ

Tältä näyttää työpisteeni...siistinä.

Joku ihana ihminen toi mulle lisää heijastinlankaa, mitähän näistä tällä kertaa keksis?

 

1.1.2016 alkaa lime-inkivääriteellä

Keskeneräinen polvisukkaprojekti on myös "tilaustyö". Näistä tulee aika hyvät vaikka itse sanonkin! Tein ensimmäistä kertaa ranskalaisen kantapään ja tykästyin kovasti. Paljon nätimpi kuin tavallinen kantapää!

Huomaan että mun käsiala on huonompi jos yritän neuloa väsyneenä..en vaan malttais aina levätä kun puikoissa roikkuminen on niin mukavaa. Muutenkin taidan olla aika tehokas tekijä, joskus työn valmiiks saaminen on tuntuu tärkeemmältä kun jälki. Tähän yritän tehdä muutosta ! :)

 

Asiasta toiseen, tiedättekö mikä on tammikuun öljy? Wintergreen. Viileä, makea ja voimakas tuoksu. Wintergreen on suosittu öljy reumatismiin, ja se on tietenkin myös antiseptinen ja puhdistava, tulehdusta lievittävä.

 

Mulla on hyvä fiilis kun mietin mitä tää uus vuos tuo tullessaan. Kevät tulee olemaan rankka hoitojen osalta, mutta sitten ehkä ollaan jo pikkuhiljaa voiton puolella? Uskoisin että jatkan öljyprotokollaa 2 vuotta, koska etenen siinä niin hitaasti. 2016 tulee siis olemaan eräänlainen välivuosi vieläkin, en odota paranemista vielä tälle vuodelle. 

 

Ps. Nukuin surkeasti viime yönä, kauhee pauke ! 

Kommentoi