Rusettitossut ja rusettiohje

McINFJ

 

Tällä viikolla oon opetellu virkkaamaan sydämiä, rusetteja ja kukkia. Niin hauskaa puuhaa! En vaan ole keksinyt käyttöä noille kaikille..

Mut sain idean tehdä taas tommosia tossuja, ja niihin rusetit sopii oikeen kauniisti. Lähetän parit pienet tossut Saksaan mun aupair -perheen lapsille. Meidän on pitäny tavata uudestaan sen perheen kanssa, mutta tää sairaus tuli tielle. Vielä me tavataan, siihen asti pidetään yhteyttä sitten viestitse. Toivottavasti tytöt ilahtuu tästä pikku lahjasta :)

Rusetinteko on helppo, ja ohjetta on helppo soveltaa eri kokosiin rusetteihin: Tee 12 ketjusilmukkaa (koukun silmukkaa ei lasketa). Työtä virkataan edestakaisin. Tee 4 pylvästä, 1 puolipylväs, 2 kiinteää silmukkaa, 1 puolipylväs, 4 pylvästä. Toista kaksi kerrosta lisää.  Ota silmukka ensimmäisellä kerroksella takareunasta, toisella etureunasta, kolmannella taas takareunasta jne. Näin rusetille tulee selvästi oikea puoli ja nurja puoli. Lopuksi lähde kiertämään rusettia ympäri kiinteitä silmukoita tehden. Näin rusetti saa muotonsa. Lopuksi kierrä lankaa keskelle ja voíla, la bow on valmis!!

Nää mustat tossut tulee siskolle. Ne on niin nopeesti virkattu, että voisin tehdä näitä vielä lisää!

Lopuksi vielä itelle tehdyt joogasukat. En joogaa, mutta tykkään tämmösistä semivillasukista. Ne on kätevät ja vielä vähän lämpimämmät kun säärystimet, mutta ei niin kuumat kun villasukat. 

Joo en tiedä milloin tää käsityöhulluus loppuu ! Se saa kyllä jatkua mun puolesta :D

Tykkään lumesta, talvesta ja pakkasesta <3 !!!!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.