Valopalloja elämään

McINFJ

Hei hei, miten meillä menee? Mulla menee ihan hyvin. Kiitos mummi sähköpostista, jonka pistit viime postauksen jälkeen. 

Nyt on tilattu öljyprotokollan kaikki öljyt ja valmistaudun jo kolmanteen kuuhun. Jouduin nyt tauottaa taas viikkoa aiemmin tämän kuun öljyjä ettei vointi mee huonommaksi kovasti. Ei oo kyllä yhtään niin paha olo ollu kun eka kuussa, vaikka nyt on mennyt viikko väsyneenä. Ja sitten iski tämä pimeys, johon oli pakko saada jotain pientä valonpilkettä - PALLOVALOT!! Hihhih mä rakastan pallovaloja. 

 

 

Ja sitten tein myös kivan tilauksen viime viikolla, aromaterapia -korun. Sinne laitetaan pari tippaa lempituoksua ja se tuoksuu ihanasti koko päivän läpi. Nyt on jo ilta ja raikas spearmint tuoksuu edelleen tossa nenän alla. Tykkään ihan sikana ja nätti korukin!

Mukana tuli myös pitkä ketju. Koru on siis planttherapyltä tilattu.

Ja nyt on kyllä pakko vinkata aivan törkeen kovasta suomalaisesta talentista: Ronyan toinen albumi Tides ilmesty tossa toissaviikkona ja oon kuunnellut sitä repeatilla enkä ole vieläkään kyllästynyt. En osaa verrata Ronyaa oikein kehenkään, tälläistä ei Suomessa oo toista, vaikka popista onkin kyse - sielukkaasta sellasesta. Ronyalla on oma tyyli ja huikea asenne, ihmettelen miksei tämä ole jo tavoittanut suurempaa yleisöä? Tällä albumilla on kiva vivahde kasaria ja mun mielestä ensimmäiseen verrattuna on menty parikin askelta eteenpäin. Odotin tätä levyä tosi pitkään ja ei onneksi tarvinnut pettyä. 

Torstaina on muuten ronyan levyjulkkarit Tavastialla. Kylläpä harmittaa etten pääse ite. Menkääpä te jos sielläpäin olette!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka, ihana tuo koru :) Onko sulla siinä sisällä vielä jotain vanua mihin tipat pistät?

Workingonit
McINFJ

Hei! Voi kauhistus en ole nähnyt tätä kommenttia. Kylläpä harmittaa. Joo siinä tuli mukana 4 kpl vanulappuja johon kaadetaan tipat :)

Essential oils Suppliers (Ei varmistettu) https://www.indianaroma.in/

This Blog website is nice but need to be more precise , I have Started following this blog hope would get nice articles.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.