Me, Myself & I

Ihanaa, tein sen! Olen miettinyt blogin kirjoittamista jo pitkään. Ajatuksia tulee aivan liikaa päähän päivän aikana, joten haluan saada ne pois päästäni ja julki.

 

IMG_20180613_150236.jpg

 

On totta, että blogeja on nykypäivänä joka lähtöön ja on varmasti vaikea erottua edukseen, mutta itse henkilökohtaisesti pyrin olemaan juuri vain oma itseni! 

Omakuvasta sen verran että näkemykseni on hurjasti muuttunut itsessäni, enään ei niinkään tarvitse olla niin pyntätty, hiusten-ja ripsienpidennyksineen. Osaan myös olla ihka oma itseni! On ihan kiva katsoa aamuisin peiliin ja huomata että, minähän pidän siitä mitä sieltä näkyy. Toki ripsienpidennykset tuovat helpotusta arkeen ja onhan ne ihan kivat, ja nykypäivää.

Jotenkin nykyään arvostaa pienempiä asioita, ja arkeen tuo luksusta jo pelkästään se että suihkaisee hieman hajuvettä aamuisin, niin päivä on jo entistä ihanampi!

Kauneus ja terveys on ollut minulle aina kaikki kaikessa, mutta näkemys on muuttunut siitä vuosien varrella, ja hyvä niin. Kauneusihanteita toki on joka lähtöön ja jokaiselle oma sellainen, mutta missä menee raja? 

Tähän on hyvä lopettaa ensimmäinen postaus, kiitos!

– Me, Myself & I

muoti paivan-tyyli oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *