Vielä tässä elämässä eli 10 haavetta

Toimitus haastoi kertomaan mitkä 10 asiaa haluaisi elämän aikana tehdä. Unelmia, pieniä tai suuria.

Ihmiselle, jonka pää yleensä hipoo enemmän pilviä, kuin jalat koskettaa maata ja jolle realistisuus on kirosanoista ehkä kauhein, ei tämä tehtävä ole vaikea ollenkaan. Listaa tehdessäni huomasin kuitenkin yhden jutun, joka samalla hieman yllätti sekä aiheutti ehkä pienoisen pettymyksen huokauksen. Tässäkö nämä on? Onko musta tullut aikuinen? Ei enää hulluja unelmia maailmanvalloituksesta, lottovoitosta tai leijonavauvasta lemmikkinä. Toisaalta, ehkä ihan hyvä näin. ”Kun universumille kertoo toiveen ääneen, se toteutuu” ei varmasti olisi pätenyt noihin unelmiin, ei vaikka olisi huutanut ne megafoniin pilvenpiirtäjän katolta.

Joten pidemmittä puheitta, elämäni tuleva top 10 satunnaisessa järjestyksessä, s’il vous plaît.

# Hemmottelupäivä.Yksi päivä olisi ihana omistaa vain ja ainoastaan hemmottelulle. Käydä ihanissa hoidoissa päivällä, jonka jälkeen kävisi shoppailemassa uudet vaatteet iltaa varten. Illalla nauttisi mielettömästä ruuasta upeassa ravintolassa ja nukkumaan mennessä saisi kaatua hotellin puhtaisiin, pehmeisiin lakanoihin. Kaikki tämä tietenkin parhaassa seurassa toteutettuna.

# Matkustella ympäri maailmaa. Tai jos ei ihan ympäri ämpäri, niin ainakin USA ja Australia pitää nähdä, niin ja ehkä jokunen muu paikka vielä myöskin.

# Extremejuttuja. Benji-hyppy on koettu mutta ainahan sen voisi hypätä jostain korkeammalta. Laskuvarjohyppy, suuren kosken laskeminen, ralliauton kyydissä melkein pissat housussa kiljuminen, mitä hullumpaa sen parempaa.

# Tatuointi. Ensimmäisestä tatuoinnista on vierähtänyt jo reilut kymmenen (!) vuotta, mistä asti olen suunnitellut seuraavan ottamista. Vielä tuo päivä ei ole tullut mutta kyllä mä vielä jonkun toisenkin otan. Varmasti otan.

# Materialismionni. Haluan ostaa jotain ihanaa turhaketta, kuten vaikka Chanelin korvikset ilman, että mietin olisinko sittenkin voinut käyttää sen rahan vaikka uuteen talvitakkiin tai kenkäpariin vaan nautin materialismionnesta täysin siemauksin.

# Eteneminen työelämässä. Haluan kehittyä työssäni paremmaksi ja paremmaksi, ehkäpä opiskella vielä estenomin tutkinnon tai laittaa oman ihanan liikkeen pystyyn. 

# Spontaanius. Yleisesti en voi ymmärtää ihmisiä, jotka vastaavat kaikkeen aina ei. Nyt siis pyhästi lupaan, että jokaista ei-sanaa kohden sanon ainakin kaksi kertaa kyllä. En halua vanhana kiikkutuolissa harmitella sitä, kuinka paljon asioita jäi tekemättä ja kokematta vain siksi, etten uskaltanut sanoa joo.

# Korkkarit kattoon. Aurinkoisena kesäiltana juopua kivaan kikatteluhiprakkaan skumpasta, hyvästä seurasta ja naurusta. Tanssia huimissa koroissa niin paljon, että yön pikkutunneilla kotiin hipsiessä on pakko napata korkkarit kainaloon ja jatkaa matkaa avojaloin, kun ympärillä kuuluu lokkien raakkumista. (Hahaa, niin perushaave raskaana ollessa!)

# Walk- in closet. Varmaan kaikkien naisten unelma, niin munkin. Iso vaatehuone, jossa on oikeasti paikka joka vaatteelle, korulle, laukulle ja kengälle. Tähän päälle vielä tietenkin täydellinen garderobi. 

# Tyytyväinen omaan kuvaan. Haluaisin olla ihan oikeasti tyytyväinen siihen minkälainen kuva peilistä luuraa takaisin kun sinne katsoo. Sehän tarkoittaa tosin vaan yhtä asiaa; you better work b**ch!

Ja vielä kerta kiellon päälle, haave nro 11, jonka aivan varmasti aioin toteuttaa. Kasvatan lapsistani rehellisiä, avoimia ja suvaitsevia ihmisiä, jotka pystyvät juuri siihen mistä ikinä keksivätkään unelmoida. ( Tiedättekö, tajusin vasta pari vuotta sitten, että se ei olekaan kerta kielon päälle vaan kiellon. Ihmettelinkin aina miksi jotakin laitetaan kukan päälle… 🙂 )

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *