Klik klik

Tykkään tilata meikkejä ulkomailta. Sieltä löytää kosmetiikka merkkejä, joita ei suomesta saa.

Sain pari viikkoa sitten sähköpostiin tarjouksen lookfantastic.comista. SIelä oli kaikki -15% ja olin jo etukäteen suunnitellut tilaavani pari tuotetta, joista olin kuullut paljon hyvää.

img_0681.jpg

Ensimmäinen tuote oli Urban Decayn Naked Basics paletti. Omistan Naked- ja Naked2-paletin ja ne ovat vieneet sydämeni. Rakastan eritoten näiden runsasta pigmenttisyyttä ja sävyt ovat vain hyvin valloittavat. Nuo kaksi palettia riittävät minulle vallan hyvin, mutta olipa nyt vain ihan pakko saada tämäkin versio. Mutta sitä kasvopalettia en tilaa, lupaan sen!

Vielä en ole tätä raskinut korkata, mutta ehkäpä pian…:)

naked.jpg

Urban Decay Naked Basics Palette (25.05€)

Toinen koriini klikattu tuote oli Benefit Dandelion. Olen lukenut tästä niin paljon hehkutusta, mutta hinta on aina hirvittänyt. Mutta koska minulle täydellinen poskipuna on vielä löytymättä, niin klikkasimpa tämänkin pakettiin.

Ja voin kertoa, että en ole katunut valintaani päivääkään! Väri on aivan uskomattoman ihana ja aivan kuin ”Suomi-tytölle” tehty. Jos tämän olisin aikaisemmin tilannut, eipä olisi mennyt turhaan rahaa kaikkiin ”erehdys” puniin..

img_0685.jpg

Benefit Dandelion (29.39)

Kolmantena halusin saada Benefit Eye Bright- kynän. Isadoralla näyttää muuten olevan melkein vastaava tuote tänä keväänä. Tällaisen olen omistanut ennenkin ja käyttänyt loppuun. Sattuupa olemaan vain aivan uskomattoman hyvä tuote.

img_0687.jpg

Benefit Eye Bright (17.55)

Viimeinen tuote jonka tilasin on bareMineralsin Well Rested. Kamppailen joka päivä tummien silmänalusien kanssa eikä valvotut yöt helpota tilannetta sitten yhtään. Joten kokeillaampa nyt tätäkin tuotetta siihen ongelmaan.

Olen vielä hieman hukassa tämän tuotteen käytön kanssa, mutta eiköhän tähänkin toimiva levitys tekniikka löydy!

img_0688.jpg

bareMinerals Multi-Tasking Minerals – Well Rested

Tilasin nämä tuotteet myös tulevat hääni mielessä. Älkää käsittäkö väärin, emme ole menossa naimisiin ainakaan seuraavan vuoden aikana… Mutta sitten kun menemme, niin teen kyllä itse meikkini. Siksi olen kokoajan a hunt for perfect makeup!

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *