Ladataan...

Ihmettelin muutama viikko sitten, miten vanhat hajuveteni eivät enää olekaan minulle sopivia. Kerroin että kaipailen uutta tuoksua. Sain tuon postauksen jälkeen sain postissa huhuilemani Narciso Rodriquez -tuoksut, kaikki kolme vielä! Ja siis uskomatonta mutta totta, viehätyin niistä jokaiseen, vaikka tuoksumakuni onkin erityisen vaativa.

Näiden pullojen ulkoasu hivelee silmiäni, rakastan niiden yksinkertaisen tyylikkäitä pakkauksia ja pulloja. Ajattelin heti että minua ehkä harmittaa, jos en tykkää näistä tuoksuista, koska haluaisin niin kovasti käyttää jotain näin kaunista.

 

Aloitin testaamisen Narciso Eau de Parfym vahvuudesta.

Aluksi tuoksu tuntui voimakkaalle, hieman liian makealle, mutta silti siinä oli jotain tuttua ja viehättävää. Päätin antaa sille mahdollisuuden. Huomasin etten parin päivän käytön jälkeen enää haistanut tuoksua päivällä, vaan se tuntui olevan osa minua.

Erityisesti lopputuoksun metsäiset sävyt tekivät vaikutuksen tuoksuaistiini. 

Seuraavaksi kokeilin Narciso Eau de Parfym Poudrée -tuoksua.

Pullo on ihanan näköinen, kuin puuteri tai meikkivoide super kauniissa pakkauksessa. Puuteriset ja pehmeät sävyt tuoksussa sekä myskin vivahde saivat kiinnostukseni heräämään. Tuoksu on todella hyvä, mutta ensimmäinen tuoksu tuntui vielä enemmän omalta.

Viimeisenä annoin mahdollisuuden punaiselle pullolle. 

Narciso Eau de Parfym Rouge epäilytti minua eniten, jostain syystä ajattelin sen olevan minulle liian voimakas. Mutta ei, sen sisältämä vetiver ja musta ja valkoinen setripuu tekevät metsäisen vivahteen muuten niin naisellisen pehmeään tuoksuun, että se toimii täydellisesti ihollani.

 

Nyt minulla on kolme uutta tuoksua, joista jokaisesta pidän tosi paljon, mutta eri tavalla. Päivisin käytän ykkössuosikkiani, eli valkoista pulloa. Iltatuoksuni on punainen, sykkivän täyteläinen ja lämmin Rouge. Myös Poudrée jäi käyttööni, laitan sitä silloin kun kaipaan rohkeampaa sävyä, mutta samalla super pehmeää vivahdetta tuoksuuni.

Tuoksut ovat tulleet osaksi minua. Mielenkiintoista nähdä mikä pullo kuluu ensimmäisenä loppuun!

Tuotteet saatu

Ladataan...

Lainemaiset kiharat, ei oikeastaan kiharat vaan vähän sellaiset oho, heräsin tämän näköisenä -tyyppiset kiharat ovat olleen asiakkaitteni mieleen jo pitkään. Kuvauksissa näitä samoja on tehty erilaisilla tekniikoilla ja välineillä, mutta nyt löysin sen aivan oikean laineraudan, sellaisen jolla saa nopeasti taiottua ne ihanat laineet hetkessä.

.

BaByliss Creative Oval Curler kiharrin on nykyään hiuspakkini yksi kulmakivistä. Kolme lämpötilaa, automaattinen virrankatkaisu ja tietenkin se tärkein, eli täydellisesti liukuva pinnoite ja oikea muoto! Tässä oiva toive joululahjalistalle, jos maltat odottaa sinne saakka. Tällä kihartimella nimittäin syntyy pikkujoulukampaus jos toinenkin, eli käyttöä varmasti löytyy jos mielit taipuisaa tukkaa.

Muistathan laittaa hiuksiin aina ennen lämpölaitteita, lämpösuojan sisältävän muotoilutuotteen. Näin kutrisi pysyvät kauniissa kuosissa lämpökäsittelyistä huolimatta. label m. Heat Protection Spray suojaa hiuksia jopa 225C kuumuudelta, tekemällä hiuksiin ääriohuen kalvon.

Huippulaite ja mukava hintakin! Meikkipäät tykkää.

 

 

Ladataan...

Nyt tulee hiukan epätavallinen aihe Meikkipäässä, mutta kerron tässä postauksessa tuotteesta, joka on muuttanut elämääni naisena radikaalisti parempaan suuntaan.

Postauksen aiheena on kuukuppi.

Aloin kesällä yhtäkkiä pohtia miksi suhtautumiseni kuukuppiin oli niin epäluuloinen, silti vaikka useat ystäväni olivat kertoneet siirtyneensä käyttämään siteiden ja/tai tamponien sijaan kuukuppia. Kirjoitin Facebook-päivityksen (saatesanoin miehet voivat skipata tämän aloituksen) aiheesta. Yllättäen kuukuppipäivitys synnytti todella hyvän keskustelun, jonne ei eksynyt kuin muistaakseni yksi (jonkun miehen) irvaileva kommentti. Valtaosa kuukuppia kokeilleista ystävättäristäni olivat todella tyytyväisiä ja innostuneita myös jakamaan ajatuksia tästä keksinnöstä.

Taustatietona kerrottakoon, että olin niputtanut kuukupin samaan hippikategoriaan voimakivien kanssa ja kertakaikkisesti pitänyt koko keksintöä aivan vastenmielisenä. Syytän markkinointia. Jos tuote olisi ajatuksena myyty minulle terveys- eikä "jumalatar"aspektilla (vrt. eng.kielinen nimi Goddess Cup), olisin kenties suhtautunut avoimemmin. 

Sain keskustelua seuranneelta kosmetiikan PR-naiselta viestin, että hänen edustamansa OrganiCup lähettäisi minulle mielellään tuotteensa testattavaksi. Päätin rohkaistua ja kokeilla, jotta pääsisin epäluuloistani eroon. Kun kuppi sitten saapui, järkytyin sen koosta. Olin suorastaan kauhuissani ja mietin miten ihmeessä moisen kapistuksen saisi ikinä asetettua paikoilleen. (Se taitellaan)

OrganiCup kuukuppia on saatavana kahta eri kokoa A synnyttämättömille ja B synnyttäneille naisille. Minulla on kolme lasta, joten sain koon B. Leikkasin heti aluksi asetintappia reilusti lyhyemmäksi. Taiteltuna kuppi asettui ihan hyvin paikoilleen, tunsin kuitenkin lievää epämukavuutta ensikokeilun jälkeen. Opin tekniikan kuitenkin nopeasti, enkä nykyisin enää huomaa koko kupin olemassaoloa. OrganiCup toimii niin hyvin, että jonain kuukautispäivänä koko "vaivan" lähes unohtaa. 

Nyt naurattaa, kun olin pitänyt silikonista valmistettua ällöttävämpänä kuin tamponia, tämä ajatus on kääntynyt täysin päälaelleen. Uskon, että tulevaisuudessa yhä useampi siirtyy kokonaan kuukupin käyttöön.

Oletteko kokeilleet kuukautiskuppia?

Tuote saatu.

Ladataan...

Pages