Ladataan...

Vitsi että mä tykkään matkakokoisista tuotteista! Keräilen niitä aina sivuun jos edes kuvittelen että minulla on tulossa matka, hotelliyöpyminen tai mikä vaan minireissu.

On niin paljon ihanampaa pakata kosmetiikkaa mukaan, kun ei tarvitse raahata jättimäisiä pulloja mukanaan tai miettiä mitä kaikkia ottaisi mukaan ja mitä jättäisi kotiin. Pienet pullot mahdollistavat sen, että voi ottaa mukaan vaikka kaiken!

Tänä viikonloppuna suuntaan ystäväni Jannan luokse yökylään, Maria Veitolan Yökylässä -ohjelman innoittamana. Aloimme ihmetellä, miksi enää aikuisena ei kovin paljon yökyläillä ja päätimme tehdä heti muutoksen asiaan. Menen siis yhdeksi yöksi yökylään ja olen aivan intona!

Mukaan pakkaan nämä Keune Style -sarjan tuotteet. Otan myös meille kaikille omat kasvonaamiot, jotka voidaan laittaa kun heilutaan pyjamissa ja juodaan skumppaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille, nautitaan auringosta päivällä ja illalla mukavasta seurasta.

Ladataan...

Kauneusvaikuttajat ovat kilvan hehkuttaneet Suomeen saapuvan uutuusbrändin Physicians Formulan iholla voidemaisesta puuteriseksi muuttuvaa Butter Bronzer -aurinkopuuteria ja minä liityn kuoroon.

Tässä tuotteessa on kaikki kohdallaan! Pehmeys, heleys, tuoksu, levittyvyys, hinta jne jne. Antaa saman efektin kuin hypetetty, valitettavan heikosti saatavilla oleva Chanelin voidemainen aurinkopuuteri, paitsi että ei katoa samalla tavalla kasvoilta päivän mittaan.

Sarja oli itselleni kumma kyllä täysin tuntematon, sillä aivan huikeita tuotteita on muitakin. Esim. Spotlight Illuminating Primer on superihana, sekoitan sitä meikkipohjaan ja taputtelen korostukseksi meikin päälle. Antaa hienostuneen hohdon ilman joulukuusiefektiä.

Suosittelen siis seuraavan kerran K-Citymarketissa vieraillessasi kurvaamaan kosmetiikkaosaston kautta!

Lopputulos on luonnollisen hehkuva.

Tuote saatu.

Ladataan...

Ladataan...

Uudet meikit saavat minut aina lapsen lailla innostuneeksi, kun avaan saapuneen paketin, olen intoa täynnä ja tuskin maltan odottaa että näen sisällön. Meikit ja niiden pakkaukset ovat kuin karamelleja, nättejä ja niin kovin kiinnostavia.

Sain muutama viikko sitten testiin mineraalimeikkisarja Lily Lolon meikkejä. Pakkaukset ovat kauniita ja tuotteet ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Luomiväripaletin sävyt ovat osiottain mattaa ja osassa on helmiästä. Pigmenttiä on kivasti, mutta ei liikaa. Niin siis että ihan tavallinen kuluttaja pärjää hyvin näiden luomivärien kanssa. Ihanan harmoniset värit toimii hyvin yhdessä tai paletin sävyistä saa monia hienoja sävyvariaatoita.

Poskipunan laatu on hienojakoinen ja väri levittyy iholle tasaisesti ja kauniisti.

 

Hinnat ovat mukavat, pakkaukset yksinkertaisen tyylikkäät ja laatu jees. Nämä meikit jäävät käyttöön! Jatkoon siis.

 

Pages