Ladataan...

Lastentarhanopettajan tyttärenä tulin oppineeksi, että parhaat muistamiset ovat joko itsetehtyjä ja/tai kulutettavia. Eriparikipot ja -kupit osuvat harvoin nappiin.

Tänä vuonna lastemme opettajat, päiväkodin työntekijät ja harrastusten vetäjät saavat erilaisia sheet mask -naamioita, jotka ovat mielestäni tosi kiva ja kätevä pikkulahja.

Sopivat muuten loistavasti myös miesopeille tai -ohjaajille.

Ladataan...

Ladataan...

Voiko suloisempaa käsisaippuaa ollakaan?

Tämä söpöliini on ollut meidän koko perheen suosikki jo hetken aikaa. Se on tarpeeksi mieto tuoksultaan, laatu on kosteuttava ja ihoa rauhoittava eikä kuivata käsiä.  Erityisesti lapsiperheissä käsienpesu on jatkuvaa, ja tämän ihanuuden ansiosta olen saanut perheemme 2 -ja 4-vuotiaat olemaan entistä ahkerampia käsienpesijöitä. 

YOPE Marigold on mahtava lahja perheen pienimmille tai muille lapsenmielisille.

Edullisen hinnan puolesta ( noin 9 € ) se soveltuu täydellisesti myös pikkujoululahjaksi. Nykyään kun turhaa krääsää ei enää halua kukaan. Tässä pikkulahja joka tulee varmasti käyttöön.

 

Ladataan...

Etsitkö naisellista, pehmeää ja raikasta tuoksua, joka ei ole ”teini” eikä ”mummo”?

Älä etsi enää! 

Oriflame on kehittänyt yhdessä pariisilaisen DeLaire-tuoksutalon kanssa ranskalaista eleganssia kuvastavan Eclat Mon Parfum -tuoksun. 

”Ajaton vihreän kukkainen tuoksu avautuu hennolla päätuoksulla, joka koostuu Nashi-päärynän tuulahduksesta, orvokin lehtien pehmeydestä ja elegantista punapippurista.Sydäntuoksu paljastaa kukkaisen ja eksklusiivisen DeLaire Boudoir -tuoksunuotin, joka kietoutuu kauniisti valkoisen kurjenmiekan ja kirkkaan heliotroopin tuoksuihin. Ranskalaisen hajuvesiperinteen mukaan pohjatuoksun nuotit nostavat esiin tuoksun hienostuneisuuden mantelipuuterin, myskin ja valkoisen patsulin siivin.”

Itse ihastuin valtavasti tähän moderniin uutuuteen, pullokin on täydellinen!

 

 

 

Ladataan...

Pages