Ladataan...

Hiukset. Välillä omaan kuontaloonsa on todella tyytyväinen, toisinaan taas kutrit eivät asetu millään. Minulla on taipumuksena, että kun huomaan hiusteni aiheuttavan minulle päänvaivaa, haluan uusia tukkamallin, värin tai leikkauksen, tai vaikka molemmat.

Pari viikkoa sitten sain kristallinkirkkaan ajatuksen illan pimeinä tunteina. Kampaajalle on päästävä asap ja nyt saa "pitkä" tukka lähteä. Väriksi kaavailin heti siinä hetkessä punaista, lookkiin napakkaa otsatukkaa ja ehkä polkkapituutta.

Sain luottokampaajalleni Aunelle peruuusajan ja istahdin kampaajani penkkiin lausahtaen; " Saat vapaat kädet, tee ihan mitä vaan, kunhan tulee jotain uutta ". Aune oli selkeästi jo miettinyt minulle uutta mallia ja alkoi heti hommiin. Tukka lyheni valtavasti, etenkin sivuista ja takaa. Kun haluan muutosta, olen siihen valmis, mutta pieni ahdistus pyyhkäisi kevyesti ohitseni, kun ensin tukkastani näytti tulevan lyhyempi kuin miehelläni..

 

Hiukseni siis lyhenivät polkkamittaan, pysyivät vaaleina ja otsatukka jäi pitkäksi. Mutta koko sivu -ja takaosa on niin lyhyttä, että jos nostan pääliosan tukan ylös vaikka ponnarille, saa karvoista hädin tuskin kiinni. 

Tämä hiusmalli toimii niin hyvin!! Rakastan uutta tukkaa, sain ryhtiä koko olemukseeni ja vanhatnvaatteeni näyttävät ihan kuin uusille. Erityisesti meikki näyttää paremmalta ja koko look on muodikkaampi kuin aikoihin.

Tämä hyvä!

 

 

Ladataan...

Ihon puhdistusaineet eivät normaalisti herätä minussa kovinkaan suuria tunteita. Kolmen lapsen äitinä haluan puhdistaa kasvot meikistä, talista ja liasta nopeasti ja tehokkaasti. Kokeilen aina välillä kaksoispuhdistusta, mutta huomaan aina kuitenkin etsiväni tuotetta, joka riittäisi yksinään, jättäisi kasvot puhtaiksi ilman kiristävää tunnetta, eikä kirveltäisi silmiä.

En tiedä johtuuko lämpimästä kesästä vai mistä, mutta ihoni on voinut todella hyvin eikä ole tuntunut kuivalta, kuten joskus aiemmin. Siksi halusin kokeilla pitkästä aikaa geelipuhdistusta.

Sain vastikään markkinoille tulleen kotimaisen Laponie of Scandinavia -sarjan Gel Cleanser -geelipuhdistuksen testiin. Rakkaus ei syttynyt ihan ensimmäisellä käyttökerralla, sillä tämä putsari on sangen juoksevaa tavaraa ja onnistuin hulauttamaan sitä jättilorauksen hukkaan. Laponien geelipuhdistus ei juurikaan vaahtoa, on kuitenkin hirmu riittoisaa ja jättää ihon todella puhtaan tuntuiseksi, tosiaankin ilman sitä kirraavaa tunnetta.

Ja tärkeä juttu, tämä putsari ei tuoksu! 

Käytän tämän kanssa puhdistusliinaa, sillä haluan poistaa vedenkestävän silmämeikin samalla, enkä pidä silmämeikinpoistoaineista.

Pakkaus on kauneista kaunein.

Laponien sivuilla on selitetty raaka-aineet (mm. xylitol!) ja niiden hyödyt superkivalla tavalla.

Tuote saatu

Ladataan...

Ladataan...

Kun vein nämä herkullisen näköiset purkit kotiin, mieheni luuli niitä kerta toisensa jälkeen jätskipurkeiksi. Lapsia hoitamassa ollut isäni epäili kyseessä olevan lasten muovailuvahapurkit. Lapset olisivat halunneet maistaa ihanan näköisten purkkien sisältöä.

Organic Shop Body Desserts vartaloa hellivät tuotteet tuoksuvat juuri sopivasti ihanan raikkaalle mangolle ja appelsiinille. Tuoksu kevenee iholla, eli juuri sellaisista vartalotuotteista mistä ainakin minä pidän. Tuotteet ovat parabeenittomia, eivät sisällä silikooneja eikä synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita eikä polyeteeniä.

Luonnonmukainen vaihtoehto on laadukas, sekä tietenkin ihanan näköinen ja tuntuinen.

Modelling Body Soufflé vartalovoi on täyteläinen, mutta silti unelman kevyt levittää. Tuote imeytyy ihoon hyvin ja kosteuttaa selkeästi rutikuivat sääreni uuteen uskoon.

Instant Renewal Body Scrub sokerikuorinta sulaa iholle tehden sen ihanan pehmeäksi. Tällä herkulla tekisi mieli kuoria kroppaa harva se päivä, mutta mielestäni kerran viikossa on aivan riittävästi. Rakastan vartalokuorintoja ja tykkään testailla erilaisia laatuja ja tehdä välillä kuorinnat ihan itsekin. Tämä purkki tulee kyllä käytettyä pohjia myöten, niin syötävän ihana se on.

Itselle tai lahjaksi, niin nätit ovat nämä purkit. Kylppärin komistukset suorastaan.

 

Tuotteet saatu testiin.

Pages