Ladataan...

Kun aloitan asiakkaan meikkauksen, tunnustelen ensin kasvojen ihon läpi ja tarkastelen ihon sävyä.

Tähän aikaan vuodesta monilla iho tuntuu erityisesti otsan alueelta karhealta. Kylmä ulkoilma sekä kuiva sisäilma vievät kosteutta iholta ja saavat sen karheutumaan. 

Monilla ihon väri on myös samea. Kiire, väsymys ja valon puute näkyy helposti hipiällä.

Paras ja nopein keino saada iho taas pehmeäksi ja heleäksi on käyttää kuorintaa ja sen jälkeen joko kosteusnaamiota ja/tai tehokosteuttavaa seerumia.

Ihastuin Oriflame NovAge -linjan rakeettomaan happokuorintaan, joka kuorii hellävaraisesti ja kirkastaa kasvojen ihoa. 

Kuorinta sisältää hedelmä- ja salisyylihappoja, jotka irrottavat kuollutta ihosolukkoa ja estävät tulehdusta. Granaattiomenauute on tehokas antioksidantti. Lisäksi tässä kuorinnassa on mm. karitevoita, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Tähän aikaan vuodesta suosittelen kuorimaan ihon vähintään kerran viikossa. Akuutissa karheustilanteessa kahdesti, ei kuitenkaan peräkkäisinä päivinä.

Tunnustelepa oma ihosi läpi, huomaatko kaipaavasi kuorintaa?

 

Ladataan...

Ladataan...

Apua, omat kynteni ovat aivan järkyttävässä kunnossa kaikkien joulun kranssin tekemisten ja kukkatöiden jäljiltä! Aion nyt ottaa käsilleni kuntokuurin jotta kehtaan ottaa ne edes esille kauneusalan töissä.

Ihan vaan katsomalla käsiini varmasti muistan lupaukseni...

Näillä edullisilla Essence -tuotteilla aloitan kynsieni hoidon. Testissä on nyt nämä:

- Nail Ritual Smoothing nail & cuticle sugar peeling sokerikuorintavoide kynsinauhoille

- Cuticle remover pen eli kynsinauhojen siivouskynä 

- Nail care pen kynsienhoito kynä käsilaukkuun

- Nail polish remover pen kynsilakan korjauskynä ( täydellinen tuote!!! )

- Clean & Go lakanpoistoaine jossa kynsi dipataan purkkiin, kätevintä ikinä!

- Studio nails 6in1 buffer file https://www.essence.eu/products/nails/shortening-filing/e/product/6in1-profi-file/kynsiviila/pufferi

- The Gel nail polish alus -ja päällyslakka ( kuvasta puuttuu aluslakka! )

- The gel nail polish värilakka

- Express dry drops pikakuivattaja tipat

Olen tosi innoissani näistä ihanan näköisistä tuotteista. Laitoin kaikki kynsituotteet omaan pieneen pussukkaan ja aion oikeasti panostaa. Viilasin kynnet ihan lyhyiksi ja lakkasin keltaisella lakalla ihanan näköiseksi. Kynteni eivät ole aikoihin näyttäneet näin kivoille. Jee!

Ihana on ollut huomata kuinka keltaiset kynteni ovat herättäneet positiivista huomiota ihan vaikka kaupan kassalla. Hyvän mielen juttuja nämä siis!

 

Tuotteet saatu.

 

Ladataan...

 

Muutimme vuodenvaihteessa uuteen kotiin ja sain ensimmäistä kertaa elämässä oman meikkauspöydän kotiin. Aiemmin olen meikkaillut valon mukaan milloin lattialla ikkunan edessä, milloin kirkasvalolampun kanssa keittiön pöydän ääressä välttäen kuitenkin kylpyhuonemeikkausta. 

Meikkauspöydäkseni ostin tämän Muuramen kokonaisuuden, jossa on L-muotoinen taso ja reilusti säilytystilaa tarjoava laatikosto. Mieheni työpöytänä toimii identtinen setti. Ovat muuten kätevä kaluste siitä, että näitä voi elämäntilanteiden mukaan käyttää ympäri asuntoa lasten koulupöytinä tai muuten vain sivupöytinä tarpeen mukaan.

Upouusi meikkauspiste vaati myös valot ja päädyin kollegani Mervi Markkasen suositeltua Peilistoren liikuteltavaa meikkausvalosettiä tilaamaan sellaiset myös itselleni. Suomessa valmistetut meikkausvalot antavat kauniin, luonnonvaloa jäljittelevän kirkkaan valon ja toimivat makuuhuoneessamme välillä myös yleisvalona.

Omilla jaloillaan seisova valosetti on siitäkin oiva, ettei seiniin tarvitse porailla ja valoja voi tarvittaessa myös näppärästi siirtää.

En voisi olla tyytyväisempi valintaan. Etenkin kun ikää tulee lisää, hyvän meikkausvalon merkitys korostuu. Näiden valojen ääressä näkee nyppiä kulmakarvat ja piirtää rajaukset silmiin. Lämmin suositus!

 

Ladataan...

Pages