Ladataan...

Nyt tulee hiukan epätavallinen aihe Meikkipäässä, mutta kerron tässä postauksessa tuotteesta, joka on muuttanut elämääni naisena radikaalisti parempaan suuntaan.

Postauksen aiheena on kuukuppi.

Aloin kesällä yhtäkkiä pohtia miksi suhtautumiseni kuukuppiin oli niin epäluuloinen, silti vaikka useat ystäväni olivat kertoneet siirtyneensä käyttämään siteiden ja/tai tamponien sijaan kuukuppia. Kirjoitin Facebook-päivityksen (saatesanoin miehet voivat skipata tämän aloituksen) aiheesta. Yllättäen kuukuppipäivitys synnytti todella hyvän keskustelun, jonne ei eksynyt kuin muistaakseni yksi (jonkun miehen) irvaileva kommentti. Valtaosa kuukuppia kokeilleista ystävättäristäni olivat todella tyytyväisiä ja innostuneita myös jakamaan ajatuksia tästä keksinnöstä.

Taustatietona kerrottakoon, että olin niputtanut kuukupin samaan hippikategoriaan voimakivien kanssa ja kertakaikkisesti pitänyt koko keksintöä aivan vastenmielisenä. Syytän markkinointia. Jos tuote olisi ajatuksena myyty minulle terveys- eikä "jumalatar"aspektilla (vrt. eng.kielinen nimi Goddess Cup), olisin kenties suhtautunut avoimemmin. 

Sain keskustelua seuranneelta kosmetiikan PR-naiselta viestin, että hänen edustamansa OrganiCup lähettäisi minulle mielellään tuotteensa testattavaksi. Päätin rohkaistua ja kokeilla, jotta pääsisin epäluuloistani eroon. Kun kuppi sitten saapui, järkytyin sen koosta. Olin suorastaan kauhuissani ja mietin miten ihmeessä moisen kapistuksen saisi ikinä asetettua paikoilleen. (Se taitellaan)

OrganiCup kuukuppia on saatavana kahta eri kokoa A synnyttämättömille ja B synnyttäneille naisille. Minulla on kolme lasta, joten sain koon B. Leikkasin heti aluksi asetintappia reilusti lyhyemmäksi. Taiteltuna kuppi asettui ihan hyvin paikoilleen, tunsin kuitenkin lievää epämukavuutta ensikokeilun jälkeen. Opin tekniikan kuitenkin nopeasti, enkä nykyisin enää huomaa koko kupin olemassaoloa. OrganiCup toimii niin hyvin, että jonain kuukautispäivänä koko "vaivan" lähes unohtaa. 

Nyt naurattaa, kun olin pitänyt silikonista valmistettua ällöttävämpänä kuin tamponia, tämä ajatus on kääntynyt täysin päälaelleen. Uskon, että tulevaisuudessa yhä useampi siirtyy kokonaan kuukupin käyttöön.

Oletteko kokeilleet kuukautiskuppia?

Tuote saatu.

Ladataan...

Ladataan...

Silmämeikinpoistoaineissa on valtavasti eroja. Ripsivärit uudistuvat ja kehittyvät valtavalla vauhdilla, mutta tuntuu ettei silmämeikinpoistoon tarkoitetut tuotteet pysy perässä millään. Ripsarit lupaavat olla säänkestäviä vaikka ovatkin vesiliukoisia. Vedenkestävät versiot pysyvät entistä paremmin. Ihan tavalliset vesiliukoisetkin maskarat pysyvät super hyvin ja harva niistä lähtee ihan vedellä pois. 

Inhoan eniten sitä, että kun illalla puhdistan meikit, mielestäni huolella, herään silti aamulla pienet pandat silmien alla. 

Nivean silmämeikinpoistoaineet ovat mielestäni aivan mielettömän hyviä!! Hinta-laadu suhde on loistava ja sarjasta löytyy moneen tarkoittaneen sopiva tuote. 

Oma suosikkini on yllättäen vedenkestävälle meikille tarkoitettu öljymäinen poistoaine Double Effect Eyemake-up Remover, vaikka normaalisti silmäni ärsyyntyvät helposti öljystä. Tämä tuote poistaa meikin todella hyvin eikä aamupandoja ole havaittu. Voimakkaat eyelinerit ja tummat smokeyeyes meikit lähtevät parilla kosteutetun vanulapun pyyhkäisyllä. Huippua! 

Gentle Eye Make-up Remover on täydellinen poistoaine herkille silmänympäryksille. Tämä tuote on kosteuttava ja ihanan raikkaan tuntuinen vesi. Se poistaa hyvin sen perus vesiliukoisen silmämeikin. 

Teille jotka suositte ripsipidennyksiä tai irtoripsiä, suosittelen geelimäistä tuotetta. Oil-free Gel Eye Make-up Remover on siis täysin öljytön, hellävarainen ja helposti käytettävä poistoaine. Laita geeliä ensin vanupuikkoon ja pyyhki sillä rajaukset ripsen tyvestä pois. Tämän jälkeen poistaminen sujuu vanulapulla helposti koko liikkuvalta luomelta. 

Olen huomannut ettei silmämeikinpoistoaineen tarvitse olla kallis toimiakseen hyvin. Tässä kolme kovaa suosikkiani joita suosittelen lämmöllä testaamaan. 

 

tuotteet saatu

Ladataan...

Miehet tykkäävät hoitaa ihoaan, mutta ovat edelleen vähän huonoja ostamaan itselleen ihonhoitotuotteita. Ihan yhtä lailla miesten kuin naisten mielestä hyvin puhdistettu ja kosteutettu iho tuntuu paremmalle kuin kuiva koppura. 

Mielestäni isänpäiväksi on aina vaikea keksiä lahjoja! Hyötylahjat ovat niitä parhaita, samoin kuin elämykset ja teot. 

Meidän perheen paketista löytyy tänä sunnuntaina The Body Shop for Men sarjan tuotteita. Energisin Moisturiser kosteusvoide kasvoille sopii käytettäväksi aamuin illoin. Se jättää mattaisen pinnan iholle ja imeytyy nopeasti. Guaranaa ja kahvia sisältävä voide virkistää ihoa ja saa sen näyttämään energiseltä. Samaan pakettiin pakkaan myös Softening Shaving Cream parranajovoiteen ja Conditioning Beard Oil partaöljyn.

Neutrogena sarjasta löytyy myös miehille sopivat puhdistustuotteet, jotka voi laittaa vaikka suoraan suihkuun käytettäviksi. Visibly Clear pore & shine daily wash geelimäinen pursari on kuin saippua, mutta paremmilla ominaisuuksilla. Saman sarjan in-shower mask on nopea tuote, joka tehoaa hetkessä. Minuutin vaikutusaika, pieni kuorinta ja tuote on valmis poishuuhdeltavaksi.  

Tähän settiin lisäksi lapset piirtävät vielä kortin, sitten isille tehdään luksus aamupala ja annetaan nukkua pitkään. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Pages