Ladataan...

Kun katselen tuoksuhyllylleni, huomaan että olen muuttunut. En enää voikaan käyttää niitä samoja vanhoja tuoksujani, joita luulin käyttäväni vielä mummonakin. Tai ehkä palaan niihin vielä joskus, mutta nyt kaipaan jotain ihan erilaista tuoksumaailmaa ympärilleni.

Kun olin raskaana jätin tuoksujen käytön kokonaan. Kun sain lapset, halusin tuoksutella vauvojani, ja jätin kaiken tuoksullisen kosmetiikan vähemmälle. Nyt kun lapseni ovat 2 ja 4 -vuotiaat, huomaan, että on aika palata takaisin parfyymien maailmaan.

Entinen suosikkituoksuni oli Chanel Mademoiselle. Rakastan sitä edelleen, mutta tykkään vain tuoksutella sitä pullosta. Iholla se ei enää ole " minun tuoksuinen ". Käytin ensimmäisen raskauden jälkeen pullollisen Florascent Le Vert luomutuoksua, jota edelleen vähän haikailen, tykkäsin siitä valtavasti ja se oli ihanan puhdas ja raikas. Siihen liittyy myös paljon muistoja Sean vauva-ajasta, käytin sitä silloin jos lähdin jonnekin työjuttuun tai käymään ulkona ilman vauvaa. Tuoksuissa on valtavasti muistoja!

 

Tuoksutin laivalla matkustaessani Narciso Rodriguez -sarjan kahta uutta ( ? ) tuoksua, joista kyllä tykkäsin. En muista kummasta näistä enemmän, mutta nämä olivat ainoat tuoksut jotka toistaiseksi herättivät kiinnostukseni. Olen käyttänyt saman sarjan mustassa pullossa olevaa tuoksua monta pulloa aikaisemmin, ja rakastin sitä! Näissä on jotain samaa, mutta kevyempänä. Olisko jopa tuoksupohja sama? Aion selvittää asiaa.

Puuterimainen, hieman metsäinen ja kevyesti mausteinen on se tyyli, mistä tuoksuissa yleensä pidän. Aiemmin käyttämäni tuoksut olivat myös melko makeita. Nyt hieman vierastan makeutta ja kaipaan raikkautta tilalle. Vesituoksut eivät koskaan ole olleet minun juttuni.

Millaisista tuoksuista sinä pidät? Millaisia muistoja tuoksut herättää sinussa?

Ladataan...

Heippa kaikille!

Viikonloppuna on messukeskuksessa kauneuden suurtapahtuma I love me, jossa me Meikkipäät olemme myös mukana. Messuilla on vaikka mitä mielenkiintoista, mutta haluamme tavata tietenkin teidät siellä missä me olemme myös.

Riia Meikkipää eli minä vaikutan BaByliss -sarjan osastolla 6f69 kaikkina kolmena päivänä. Olen tekemässä erilaisilla hiuslaitteilla demoja osastolla, joten tulkaa katsomaan ja moikkaamaan! Sarjassa on vaikka mitä mielenkiintoista ja mielettömiä messutarjouksia myös, eli toivottavasti tapaamme siellä. Tuotteina laitteiden kanssa käytän Label msarjaa, joista löytyy tällä hetkellä omia suursuosikkejani hisutuoterintamalta. Niitäkin voi siis bongata työpöydältäni.

Laura Meikkipää on mukana tekemässä KC Professional hiusmuotinäytöstä, eli hän vaikuttaa lavan takana meikkitiimin yhtenä jäsenenä. Lauraa voi olla siis vaikeampi bongata messuilta, mutta hän ottaa varmasti kuvia ja tallentaa backstage - fiiliksistä.

 

Ladataan...

Meikkipäässä on viime viikkoina ollut vain Riian postauksia. Minua kohtasi suuri suru kun menetin äitini ja siksi olen ollut täällä hiljaa. Olen kuitenkin tavannut heti ystäviä ja tehnyt hiukan töitäkin.

Olen miettinyt paljon surua ja suremista, sekä sitä miten hienoa on että tänä päivänä jokainen voi surra kuten tahtoo ja pukea esimerkiksi sen väriset vaatteet kuin itse haluaa. 

Itse olen muutamaa poikkeuspäivää lukuunottamatta meikannut. Minua helpottaa, ettei peilistä katsova hahmo näytä yhtä kurjalta kuin olotila tuntuu. Koska itku voi kuitenkin tulla lähes koska vaan odottamatta, olen käyttänyt Dermablendin vedenkestävää meikkivoidetta. Ostin lentokentältä Sensain uuden tuuheuttavan 38 mascaran, joka poistetaan tuttuun tapaan lämpimällä vedellä. Kun voimat ovat kortilla, haluaa päästä helpolla.

Kävin viime viikon lopulla Pariisissa Dysonin uuden superlaitteen, Airwrap -hiustenmuotoilijan lanseerauksessa. Tähän palaan ensi viikolla kun olen päässyt kunnolla kokeilemaan itsekin laitetta. Ainakin ensivaikutelman perusteella siitä tulee todellinen must-have.

Ladataan...

Pages