Ladataan...

Uudet meikit saavat minut aina lapsen lailla innostuneeksi, kun avaan saapuneen paketin, olen intoa täynnä ja tuskin maltan odottaa että näen sisällön. Meikit ja niiden pakkaukset ovat kuin karamelleja, nättejä ja niin kovin kiinnostavia.

Sain muutama viikko sitten testiin mineraalimeikkisarja Lily Lolon meikkejä. Pakkaukset ovat kauniita ja tuotteet ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Luomiväripaletin sävyt ovat osiottain mattaa ja osassa on helmiästä. Pigmenttiä on kivasti, mutta ei liikaa. Niin siis että ihan tavallinen kuluttaja pärjää hyvin näiden luomivärien kanssa. Ihanan harmoniset värit toimii hyvin yhdessä tai paletin sävyistä saa monia hienoja sävyvariaatoita.

Poskipunan laatu on hienojakoinen ja väri levittyy iholle tasaisesti ja kauniisti.

 

Hinnat ovat mukavat, pakkaukset yksinkertaisen tyylikkäät ja laatu jees. Nämä meikit jäävät käyttöön! Jatkoon siis.

 

Ladataan...

 

Olen kertonut täällä blogissa sekä haastavasta (rosacea)ihostani että siitä kuinka käytän tuotteita sekä luonnonkosmetiikasta että synteettisistä tuotesarjoista. Olen saanut ihoni kuntoon erilaisilla ihoa vahvistavilla hoidoilla, mm. LED-valohoidon että erilaisten muiden hoitojen (mm. mesoterapian) avulla. Esteettisten hoitojen lisäksi en ole käynyt aikohin muuten kosmetologilla, koska olen kokenut monet "tavalliset" kasvohoidot ylellisyytenä, johon en ole raaskinut käyttää aikaa, koska monet osa-alueet kuten kuorinnat ja naamiot osaan tehdä itsekin. (Toinen asia on sitten tuleeko niitä aina niin säännöllisesti käytettyä.)

Olen arka kokeilemaan itselleni aivan uusia tuotesarjoja. Erityisesti luonnonkosmetiikan kanssa olen aina supervarovainen, sillä vaikka olen löytänyt todella hyviä minulle sopivia tuotteita, myös pahimmat reaktiot ovat tulleet luonnonkosmetiikasta. Eräskin kerta laitoin yhden naamion kasvoilleni, seurauksella että henkeni lähes salpautui allergisen kohtauksen myötä.

Sarja, josta tänään kirjoitan ei ole minulle kokonaan tuntematon, sillä olen vieraillut Naviter Cosmeticsin tehtaalla Herttoniemessä. Naviter on kotimainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut yritys, jonka tunnetuin tuotemerkki on Ekopharma. BTB13 Sensitive on Naviter Cosmeticsin vahvistava ja rauhoittava hoitosarja erityisesti herkälle iholle. BTB13 on usein patentein suojattu ja hyödyllisuusmallisuojan saanut yhdiste, joka koostuu l-karnitiini-aminohaposta sekä vitamiininkaltaisesta oroottihaposta. Yhdiste aktiovoi ihosolujen uusiutumista ja se on kehitetty yhteistyössä Naviterin ja  Oulun yliopiston kanssa. 

Käytän paraikaa BTB13 Sensitive -sarjan puhdistus-,  kuorinta- ja kosteustuotteita kotihoitotuotteina.

Pääsin tällä viikolla myös BTB13 Sensitive -tuottein tehtyyn kasvohoitoon ihastuttavaan ekokauneushoitola Hillaan. Hilla on todellinen seesteinen keidas kaupungin sykkeessä Hietalahden torin laidalla. Minulle tehtiin  BTB13 Sensitive -vitamiinikasvohoito, johon sisältyi ihon ultraäänipuhdistus. Tunnin kasvohoidon aikana iho kuorittiin, tehopuhdistettiin,  ja hoidettiin naamiolla. Hoitoon sisältyi myös hieronta. Olin koko tunnin ultraäänipuhdistusta lukuunottamatta unen ja valveen rajamailla, täydellisen rentoutuneena. Ultraäänipuhdistus ei satu, mutta laitteen ääni muistuttaa hammaslääkärin instrumenttia. 

Olen vältellyt kosmetologien hoitoja myös helposti punoittavan ihoni vuoksi. En halua, että kasvoni helahtavat ja alkavat kuumottaa. Hillan ihonhoidon jäljiltä kasvojeni iho oli päinvastoin aivan ihanan heleä, eikä punoittanut lainkaan. Alla kuvatodiste otettuna välittömästi hoidon jälkeen hoitohuoneessa.Tunnin totaalirentoutuminen on kolmen lapsen äidille todellista luksusta.

Käytän nyt BTB13 Sensitive -sarjan tuotteita ja raportoin lisää jonkin ajan kuluttua.

Olen nyt jo ihastunut täyteläiseen hoitoveteen ja seerumiin.

Tuotteet ja hoito saatu.

Ladataan...

Ladataan...

Phycisians Formula -kosmetiikkasarja lanseerattiin Suomeen viime viikolla. Jo ensi viikolla tuotteet löytyvät kaupoista, ja siis että mistä kaupoista!! City-Marketeista!!!! 

Kun sain ensikosketuksen sarjaan, en tiennyt siitä mitään. Katselin kauniita pakkauksia, testailin laatuja, arvailin mielessäni hintoja ja myyntipaikkaa. Ei mennyt ihan nappiin nuo veikkailut, sillä pakkausten ja laadun perusteella arvioin hinnan korkeammaksi ja myyntiin arvelin tuotteiden menevän ihan muualle. Kun kuulin, että tuotteiden hinnat ovat alle 20 € ja niitä myydään marketissa, innostuin! Rakastan sitä, että kosmetiikka on kaikkien saatavilla, helposti ja missä tahansa kaupungissa. Kaikki kun eivät asu pääkaupunkiseudulla.

 

Olen nyt testaillut sarjan tuotteita ja löytänyt sen ehdottoman suosikkini.  Shimmer Strips All-in-1Custom Nude palette for Face & Eyes on I-H-A-N-A!!! Olen nyt tehnyt sillä käytännössä melkein koko meikkini siitä asti kun sen sain.

Laitan pronssin ja kullan sävyjä luomille; niistä tulee täydellinen nudemeikki, hehkuva ja luonnollinen. Kasvoille käytän vaaleita sävyjä korostamaan poskipäitäni ja antamaan iholleni kuulautta. Poskipunan päälle lisään isolla siveltimellä vielä kaikista paletista sävyistä lisähehkua. 

 

Pakkauksen takana on mukana litteä sivellin. Vaikka yleensä heitä pakkausten omat sudit heti pois, tämän ajattelin säilyttää. Se kulkee mukana matkoilla ja on itseasiassa tosi kätevän kokoinen.

Suosittelen tutustumaan tähän sarjaan. Tuotteet ovat kauniita ja laadukkaita, ja sarjasta löytyy jokaiselle jotain. 

Pages