Ladataan...

Heippa kaikille!

Viikonloppuna on messukeskuksessa kauneuden suurtapahtuma I love me, jossa me Meikkipäät olemme myös mukana. Messuilla on vaikka mitä mielenkiintoista, mutta haluamme tavata tietenkin teidät siellä missä me olemme myös.

Riia Meikkipää eli minä vaikutan BaByliss -sarjan osastolla 6f69 kaikkina kolmena päivänä. Olen tekemässä erilaisilla hiuslaitteilla demoja osastolla, joten tulkaa katsomaan ja moikkaamaan! Sarjassa on vaikka mitä mielenkiintoista ja mielettömiä messutarjouksia myös, eli toivottavasti tapaamme siellä. Tuotteina laitteiden kanssa käytän Label msarjaa, joista löytyy tällä hetkellä omia suursuosikkejani hisutuoterintamalta. Niitäkin voi siis bongata työpöydältäni.

Laura Meikkipää on mukana tekemässä KC Professional hiusmuotinäytöstä, eli hän vaikuttaa lavan takana meikkitiimin yhtenä jäsenenä. Lauraa voi olla siis vaikeampi bongata messuilta, mutta hän ottaa varmasti kuvia ja tallentaa backstage - fiiliksistä.

 

Ladataan...

Meikkipäässä on viime viikkoina ollut vain Riian postauksia. Minua kohtasi suuri suru kun menetin äitini ja siksi olen ollut täällä hiljaa. Olen kuitenkin tavannut heti ystäviä ja tehnyt hiukan töitäkin.

Olen miettinyt paljon surua ja suremista, sekä sitä miten hienoa on että tänä päivänä jokainen voi surra kuten tahtoo ja pukea esimerkiksi sen väriset vaatteet kuin itse haluaa. 

Itse olen muutamaa poikkeuspäivää lukuunottamatta meikannut. Minua helpottaa, ettei peilistä katsova hahmo näytä yhtä kurjalta kuin olotila tuntuu. Koska itku voi kuitenkin tulla lähes koska vaan odottamatta, olen käyttänyt Dermablendin vedenkestävää meikkivoidetta. Ostin lentokentältä Sensain uuden tuuheuttavan 38 mascaran, joka poistetaan tuttuun tapaan lämpimällä vedellä. Kun voimat ovat kortilla, haluaa päästä helpolla.

Kävin viime viikon lopulla Pariisissa Dysonin uuden superlaitteen, Airwrap -hiustenmuotoilijan lanseerauksessa. Tähän palaan ensi viikolla kun olen päässyt kunnolla kokeilemaan itsekin laitetta. Ainakin ensivaikutelman perusteella siitä tulee todellinen must-have.

Ladataan...

Ladataan...

Huomaan että on tullut se aika vuodesta, kun olen kalpea ja ihonvärini valkoinen kuin lakana. Kesän päivetys alkaa olla historiaa ja iho kaipaa hehkua.

Poskipuna on helppo ihon sävyn pelastaja jatärkeä osa meikkipohjaa.

Monet suomalaiset naiset vannovat aurinkopuuterin nimeen, mutta jättävät poskipunan kokonaan pois. Kun meikkaajana kysyn syytä tähän, kuulen usein, että ei oikein tiedetä mikä on poskipunan oikea paikka tai että punaa on poskilla jo omasta takaa.

 

Vaikka iholla olisi couperosaa tai muuta punotusta, suosittelen siltikin punaamaan posket ihan oikealla poskipunalla. Ja tietenkin niin, että kasvoilla on meikkipohja. Pohjan tärkeys korostuu aurinkopuuteria ja poskipunaa iholle levitettäessä, tärkeää on että ihon sävy on tasainen ja pienet punotukset peitetty esim sävyvoiteella, BB-voiteella tai meikkivoiteella.

Poskipunan paikka on poskipäillä. Hymyile peilille ja löydät poskipääsi, kasvojen korkeimman kohdan. Sivele puuterimaista poskipunaa siihen tai painele voidemaista tuotetta sormilla. Voit lisätä tarvittaessa punaa vielä kun meikki on kokonaan valmis, jos tuntuu että poskilla saisi olla hehkua lisää.

Valitse poskipunan sävyksi joku melko kirkas sävy, pinkki, roosa, persikka tai oranssi. Tummat punaiset tai ruskeat värit saattavat näyttää iholla helposti tunkkaisilta. Poskipunan laatu on suhteessa sen hintaan. Laadukas tuote on prässätty pakkaukseen niin tiiviisti, ettei se halkeile tai lohkeile, vaan kestää käytössä pitkään. Poskipunaan kannattaa siis satsata.

Omia suosikkejani on Diorin poskipunat. Niissä on paljon pigmenttiä, mutta ihanan ohut laatu. Muita hyviä poskipunia löytyy mm. Narsilta, Clarinsilta, Sisleyltä. Rakastan voidemaisia tuotteita, joista kärkikaartiin kiilaa Bobby Brownin ja Revlonin poskipunat.

 

 

 

Pages