Ladataan...

 

Se iskee joka vuosi tammikuussa loppualennusmyyntien aikaan, nimittäin vahva tunne siitä että kevät on tulossa. Se tarkoittaa itselläni vaatteissa kirkkaampaan värimaailmaan siirtymistä, joka taas vaatii aavistuksen raikkaamman meikin. Glow-tuotteet on suorastaan pakko kaivaa esiin. Olen alkanut käyttää kuten usein tähän kalpeimpaan vuodenaikaan taas itseruskettavaa voidetta, jonka sekoitan yövoiteeseen. Näin päivetyksestä ei tule liian vahva. Toinen vaihtoehto olisi käyttää esim. itseruskettavaa yönaamiota.

Olen ihastunut Riian tavoin pohjameikissä Lumenen sävyvoiteeseen, josta valitsen (purkissa hurjan tumman näköisen) Dark-sävyn. En käytä puuteria, vaan iho saa aavistuksen jopa kiiltää. Valoa kaipaaviin kohtiin lisään peitevoidetta. Sävyvoiteen päälle taputtelen vielä lisähehkua antamaan Lumenen Invisible Illumination -valopisaroita.

Ladataan...

Ladataan...

Rakastan poskipunaa. Voidemaisia ja puuterimaisia noin yleensä, mutta nyt listalle on päässyt myös uusi ihastus, nimittäin geelimäinen poskipuna.

Elizabeth Arden Cool Glow Cheek Tint  tekee iholle täydellisen hehkun ja luonnollisen kauniin punan. Ohuen meikkipohjan rakastajana olen aivan myyty tähän tuotteeseen, sillä se saa ihon näyttämään todella kuulaalta ja kauniilta.

 

Levitän geelimäisen ja ihanan viileän tuntuisen tuotteen sormilla poskipäille, meikkivoiteen päälle. Tuote toimii myös mahtavasti BB-voiteen tai värillisen kosteusvoiteen tai sävyvoiteen kanssa. Se ei kaipaa välttämättä päälle puuteria, vaan näyttää ihanalle ihan sellaisenaan.

Sävyjä on tarjolla 4. Kaikki tosi toimivia vivahteita.

IHANA!

 

Tuote saatu.

 

Ladataan...

Kun aloitan asiakkaan meikkauksen, tunnustelen ensin kasvojen ihon läpi ja tarkastelen ihon sävyä.

Tähän aikaan vuodesta monilla iho tuntuu erityisesti otsan alueelta karhealta. Kylmä ulkoilma sekä kuiva sisäilma vievät kosteutta iholta ja saavat sen karheutumaan. 

Monilla ihon väri on myös samea. Kiire, väsymys ja valon puute näkyy helposti hipiällä.

Paras ja nopein keino saada iho taas pehmeäksi ja heleäksi on käyttää kuorintaa ja sen jälkeen joko kosteusnaamiota ja/tai tehokosteuttavaa seerumia.

Ihastuin Oriflame NovAge -linjan rakeettomaan happokuorintaan, joka kuorii hellävaraisesti ja kirkastaa kasvojen ihoa. 

Kuorinta sisältää hedelmä- ja salisyylihappoja, jotka irrottavat kuollutta ihosolukkoa ja estävät tulehdusta. Granaattiomenauute on tehokas antioksidantti. Lisäksi tässä kuorinnassa on mm. karitevoita, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Tähän aikaan vuodesta suosittelen kuorimaan ihon vähintään kerran viikossa. Akuutissa karheustilanteessa kahdesti, ei kuitenkaan peräkkäisinä päivinä.

Tunnustelepa oma ihosi läpi, huomaatko kaipaavasi kuorintaa?

 

Ladataan...

Pages