Ladataan...

Kun vein nämä herkullisen näköiset purkit kotiin, mieheni luuli niitä kerta toisensa jälkeen jätskipurkeiksi. Lapsia hoitamassa ollut isäni epäili kyseessä olevan lasten muovailuvahapurkit. Lapset olisivat halunneet maistaa ihanan näköisten purkkien sisältöä.

Organic Shop Body Desserts vartaloa hellivät tuotteet tuoksuvat juuri sopivasti ihanan raikkaalle mangolle ja appelsiinille. Tuoksu kevenee iholla, eli juuri sellaisista vartalotuotteista mistä ainakin minä pidän. Tuotteet ovat parabeenittomia, eivät sisällä silikooneja eikä synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita eikä polyeteeniä.

Luonnonmukainen vaihtoehto on laadukas, sekä tietenkin ihanan näköinen ja tuntuinen.

Modelling Body Soufflé vartalovoi on täyteläinen, mutta silti unelman kevyt levittää. Tuote imeytyy ihoon hyvin ja kosteuttaa selkeästi rutikuivat sääreni uuteen uskoon.

Instant Renewal Body Scrub sokerikuorinta sulaa iholle tehden sen ihanan pehmeäksi. Tällä herkulla tekisi mieli kuoria kroppaa harva se päivä, mutta mielestäni kerran viikossa on aivan riittävästi. Rakastan vartalokuorintoja ja tykkään testailla erilaisia laatuja ja tehdä välillä kuorinnat ihan itsekin. Tämä purkki tulee kyllä käytettyä pohjia myöten, niin syötävän ihana se on.

Itselle tai lahjaksi, niin nätit ovat nämä purkit. Kylppärin komistukset suorastaan.

 

Tuotteet saatu testiin.

Ladataan...

Ranskalainen Danielle Roches kehitteli toisen maailmansodan aikana sotilaiden silmänympärysihon palovammojen hoitoon voiteen, jolla havaittiin erikoinen silmäripsien ja kulmakarvojen kasvua edistävä vaikutus. Näin syntyi vahingossa Talika -merkin ensimmäinen tuote, Eyelash Conditioning Cream, joka tuli markkinoille v. 1948. Tähän tuoteeseen perustuu myös tänä päivänä koko Lipocils -ripsienhoitolinja.

70-vuotista taivalta Talika juhlistaa tuomalla markkinoille tunnetuimman tuotteensa Lipocils Expert -ripsiseerumin Limited Edition -pakkauksessa. Pariisi-aiheinen kuvitus on Florence Balduccin käsialaa.

Lipocils Expert

  • vahvistaa ripsiä (Anti age-peptidit, Lipocils-kasviyhdiste: nokkonen, omena, taikakuisma ja hevoskastanja)
  • kasvattaa ripsien pituutta
  • taivuttaa ripsiä (silkkiproteiinit)
  • tummentaa ripsien väriä (Coleus forskohlii -kasviuute)

Ripset voivat haurastua ripsivärin käytön, jatkuvan taivutuksen ja sairauksien myötä. Myös ripsipidennykset voivat vahingoittaa ripsiä. Lipocils Expert soveltuu käytettäväksi myös ripsipidennysten kanssa.

Itselläni ripsien kuntoa heikentää vedenkestävän ripsivärin käyttö, taivutus sekä Rosacean aiheuttama krooninen luomenreunan tulehdus. Olen saanut ripsiin lisää vahvuutta ja taipuisuutta tämän ripsiseerumin avulla. Tärkeää Lipocils Expertin kohdalla on, että se ei sisällä lääkejohdannaisia, kuten jotkut ripsien kasvatukseen tarkoitetut tuotteet.

Luin joskun jostain kauneusblogista, että tämän tuotteen hyödyt huomaa parhaiten siinä vaiheessa, kun sitä lakkaa käyttämästä. Itse huomasin jo aiemmin, sillä sain tämän avulla kasvatettua vasemman puoleisen silmäni kaljuun kohtaan ripset takaisin (toinen mikä auttaisi on Led-valohoito).

Tätä tuotetta uskaltaa siis kokeilla turvallisesti. Itse silmien terveyden kanssa työskentelevän miehen puolisona olen tosi tarkka siitä, etten käytä lääkejohdannaisia sisältäviä ripsiseerumeita, vaikka niillä saattaisi saada muutaman millin lisäpituutta ripsiin.

Tuote saatu.

Ladataan...

Ladataan...

Kauan meni ammattilaiseltakin ymmärtää, että hyvä hiuspäivä tarvitsee muutakin kuin puhtaat kutrit ja mukavasti alkaneen aamun. Vaikka työvälineet ovat kampaajan tärkein väline, unohtuu se silti usein omassa arjessa. Sitä vaan tekee tukkaansa niillä samoilla välineillä kun aina ennenkin, vuodesta toiseen, vaikka hiusmallikin muuttuu.

Sain ennen kesää testiin Ecotools Travel Detangler matkakokoisen selvitysharjan. Ajattelin, että tämä pieni harja kulkee kätevästi reissuissa mukana,mutta kun testasin sitä ensimmäisen kerran, totesin että se onkin avain hyviin hiuspäiviini. Tämä pieni ihmeidentekijä nimittäin tarttuu hiuksiini napakasti, kohottaen täydellisesti tukan tyven, selvittäen karvat ja siloittaen hiusten pinnan kiiltäväksi. Harja soveltuu käytettäväksi sekä märkien hiusten selvitykseen, että kuivan hiuksen harjaukseen. Itse siis todellakin föönaan koko tukan tällä harjalla. Otsatukkani ei ole ollut aikoihin niin hyvin, kun tämän harjan jälkeen. 

Nyt minulla on jo näitä pieniä harjoja kaksi. Toinen kotona föönin vieressä kylppärissä, ja toinen käsilaukussa, jos päätänkin päivän mittaan laittaa hiukseni vaikka kiinni.

Ecotools selvitysharja on 100 % vegaaninen, kierrätysmuovista valmistettu. Hintaa tuotteella on alle kymmenen euroa, joten tämä supertuote kannattaa todellakin ottaa testiin.

Pages