Ladataan...

Kauneusblogeja seuraavilta ei varmastikaan ole jäänyt huomaamatta, että koreakosmetiikan kulttibrändi TonyMoly on saapunut Suomeen.

Itse olen aiemmin lähes sivuuttanut koko K-beauty-villityksen, sillä kiireisiä ruuhkavuosia elävänä olen kokenut ihonhoitotuotteiden kerrostamisen ajatuksena tosi työlääksi ja aikaavieväksi. Vaan kuinka väärässä taas olinkaan, TonyMoly onkin jotain muuta kuin "kuutta eri seerumia kerralla kasvoille"-tyyppinen sarja.

Ikuisena "girly girlinä" ihastuin tietenkin ensin joidenkin tuotteiden hassuihin ja söpöihin pakkauksiin, mutta kokeiltuani vaikutuin myös tuotteiden tehosta.

Etanavoide yllätti eniten. Olen aiemmin sivuuttanut kaikki kotilo- ja etanavoiteet ajatellen niiden olevan vähän humpuukia. (En tiedä mistä moinen, nämä on näitä hassuja mielikuvia.) Mutta onhan se kiehtovaa, miten etana pystyy säilyttämään kimmoisuutensa ja kosteustasapainon erittämänsä liman avulla kulkiessaan kuitenkin kuivalla maalla. Juu, kyllähän etanalima ainesosana voi tietenkin olla ajatuksena vähän erikoinen, mutta järkeenkäypä. 

TonyMolyn Ferment Snail Cream on sanalla sanoen mieletön! Koostumus on miellyttävä, voide imeytyy hyvin, ja tuoksu on sopivan mieto ja raikas. Iho tuntuu heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen kosteutetummalta, levänneemmältä ja näyttää paremmalta. Sanoisin, että tässä on tuote, joka peittoaa monet kalliit markkinoilla olevat anti-aging- voiteet.

Tuotteen valmistusprosessissa ei ole vahingoitettu etanoita.

Tämä tomaatti lienee TonyMolyn tunnetuin tuote. Hauska purkki sisältää tomaattinaamion, jota myydään maailmassa yksi joka 15. sekunti. Erityisesti tämä naamio sopii epäpuhtaalle, mutta myös kuivalle iholle.  Iho tuntuu naamion käytön jälkeen puhdistuneelta ja ihohuokoset näyttävät pienemmiltä. Pidän kovasti, samoin kasvonaamioista innostunut 16-vuotias poikani.

Iso panda on käsivoide ja pienempi viilentävä silmänalusvoide puikossa. Molemmat kivoja.

Kultamuna kätkee sisäänsä siloittavan meikinpohjustusvoiteen. Ihana ja rasittava samaan aikaan. Pakkaus on tosi hieno, mutta erittäin tylsä pitää mukana. Tuote itsessään toimii tosi hyvin, erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, mutta myös kaikille, jotka kaipaavat puolimattaa ja samettista lopputulosta.

Tämä sarja on todellakin hehkutuksensa ansainnut, suosittelen kokeilemaan!

Saatavana Stockmann- ja Sokos-tavarataloista, Yliopiston Apteekeista, Ego-myymälöistä ja maahantuojan omasta verkkokaupasta.

Postauksen tuotteet saatu.

Ladataan...

Ladataan...

Hiukset. Välillä omaan kuontaloonsa on todella tyytyväinen, toisinaan taas kutrit eivät asetu millään. Minulla on taipumuksena, että kun huomaan hiusteni aiheuttavan minulle päänvaivaa, haluan uusia tukkamallin, värin tai leikkauksen, tai vaikka molemmat.

Pari viikkoa sitten sain kristallinkirkkaan ajatuksen illan pimeinä tunteina. Kampaajalle on päästävä asap ja nyt saa "pitkä" tukka lähteä. Väriksi kaavailin heti siinä hetkessä punaista, lookkiin napakkaa otsatukkaa ja ehkä polkkapituutta.

Sain luottokampaajalleni Aunelle peruuusajan ja istahdin kampaajani penkkiin lausahtaen; " Saat vapaat kädet, tee ihan mitä vaan, kunhan tulee jotain uutta ". Aune oli selkeästi jo miettinyt minulle uutta mallia ja alkoi heti hommiin. Tukka lyheni valtavasti, etenkin sivuista ja takaa. Kun haluan muutosta, olen siihen valmis, mutta pieni ahdistus pyyhkäisi kevyesti ohitseni, kun ensin tukkastani näytti tulevan lyhyempi kuin miehelläni..

 

Hiukseni siis lyhenivät polkkamittaan, pysyivät vaaleina ja otsatukka jäi pitkäksi. Mutta koko sivu -ja takaosa on niin lyhyttä, että jos nostan pääliosan tukan ylös vaikka ponnarille, saa karvoista hädin tuskin kiinni. 

Tämä hiusmalli toimii niin hyvin!! Rakastan uutta tukkaa, sain ryhtiä koko olemukseeni ja vanhatnvaatteeni näyttävät ihan kuin uusille. Erityisesti meikki näyttää paremmalta ja koko look on muodikkaampi kuin aikoihin.

Tämä hyvä!

 

 

Ladataan...

Ihon puhdistusaineet eivät normaalisti herätä minussa kovinkaan suuria tunteita. Kolmen lapsen äitinä haluan puhdistaa kasvot meikistä, talista ja liasta nopeasti ja tehokkaasti. Kokeilen aina välillä kaksoispuhdistusta, mutta huomaan aina kuitenkin etsiväni tuotetta, joka riittäisi yksinään, jättäisi kasvot puhtaiksi ilman kiristävää tunnetta, eikä kirveltäisi silmiä.

En tiedä johtuuko lämpimästä kesästä vai mistä, mutta ihoni on voinut todella hyvin eikä ole tuntunut kuivalta, kuten joskus aiemmin. Siksi halusin kokeilla pitkästä aikaa geelipuhdistusta.

Sain vastikään markkinoille tulleen kotimaisen Laponie of Scandinavia -sarjan Gel Cleanser -geelipuhdistuksen testiin. Rakkaus ei syttynyt ihan ensimmäisellä käyttökerralla, sillä tämä putsari on sangen juoksevaa tavaraa ja onnistuin hulauttamaan sitä jättilorauksen hukkaan. Laponien geelipuhdistus ei juurikaan vaahtoa, on kuitenkin hirmu riittoisaa ja jättää ihon todella puhtaan tuntuiseksi, tosiaankin ilman sitä kirraavaa tunnetta.

Ja tärkeä juttu, tämä putsari ei tuoksu! 

Käytän tämän kanssa puhdistusliinaa, sillä haluan poistaa vedenkestävän silmämeikin samalla, enkä pidä silmämeikinpoistoaineista.

Pakkaus on kauneista kaunein.

Laponien sivuilla on selitetty raaka-aineet (mm. xylitol!) ja niiden hyödyt superkivalla tavalla.

Tuote saatu

Ladataan...

Pages