Anna rusketukselle lisäaikaa

Voi millaisen kesän me saimme! Tämä kesä on hiponut täydellisyyttä, aurinkoa ja lämpöä on riittänyt. Ihmiset ovat saaneet väriä kasvoille ja kroppaan, ilmeet näyttävät iloisilta ja töihinpaluukin tuntuu hyvälle, koska loma on todella tuntunut nyt lomalle. 

8BFA61EE-DA97-4B39-B8C0-623C5CFF2B69.jpeg

Otin ennen kesää käyttöön CLARINS RADIANCE-PLUS GOLDEN GLOW BOOSTER  itsestäänruskettavat tipat, joita sekoitin vartalovoiteen joukkoon. Sain kevyttä päivetystä helposti ja turvallisesti purkista. Ja mikä parasta, pystyin säätelemään lopputulosta pisaroiden määrällä. Olin tosi tyytyväinen, joten kaivoin kaapista nyt samaisen putelin ja ajattelin pidentää hieman rusketukseni kestoa. Minä en ole mikään super auringonpalvoja, mutta onhan se kiva, että iho näyttää aavistuksen päivettyneelle valkoisen normihipiäni sijaan.

Tämä pieni seerumipullo on super kätevä kuljettaa myös matkoilla. 30 ml kokoinen muovipullo on kevyt kantaa eikä mene meikkipussissa rikki.  

Riittoisaa tuotetta laitetaan siis muutama pisara kosteusvoiteen sekaan ja levitetään vartalolle. Minulle riittää itsestäänruskettavaa pari kertaa viikossa, toiset tykkäävät laittaa sitä päivittäin. Parasta tässä tuotteessa on, etten huomaa siinä lainkaan itsetäänruskettavalle tuotteelle ominaista tuoksua.

Muista kuitenkin pestä kädet tuotteen levittämisen jälkeen huolella!

Nautitaan vielä lämmöstä kun sitä on tarjolla. On kuitenkin ihanaa olla jo kunnolla takaisin töissä, Meikkipäätkin jatkavat bloggaamista taas normaaliin malliin! Kuullaan ja nähdään siis.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *