Aurinkoloman avaimet

Lomailimme viime viikon Kanarialla koko perheen voimin ja ai että, se teki niin hyvää koko porukalle. Jännitin vähän, olisiko kohteessa lämpöä tarpeeksi, mutta päätin luottaa siihen, että vaaleahipiäiselle perheellemme jo +20 astetta on kesä. Ja olihan se!

Halusin ottaa mukaan aurinkovoiteet, jotka on helpot ja kohtuuhintaiset, aikuisille omat ja lapsille omat. En koskaan jätä aurinkotuotteiden hankkimista lomakohteeseen, koska haluan päästä nauttimaan auringosta heti, ilman auringossa palamisen varomista ja turhaa säätöä.

2BA60EDF-2EDD-472A-AFF8-4A912DD27FF7.jpeg

 

8D5EE2FE-E739-4027-944E-AE4DC8164F98.jpeg

 

Nivea Sun on varma valinta, johon olen luottanut aina. Klassikko joka ei koskaan petä. Sarjaan on tullut hauskoja pakkauksia, jotak helpottavat rasvausta, etenkin lasten kanssa. Suosikiksemme nousi ehdottomasti Kids Protect Sun Roll-On SK 50+ lapsille, jota käytti kyllä ihan koko perhe. Miten kätevää olikin lisätä rasvaa iholle tuollaisella deodorantin näköisellä rollilla. 4,5 vuotias tyttäreni myös rakasti rasvata sillä selkääni, joten tuote tosiaan oli koko jengin käytössä. Suihkutettavat Kids Protect & Sensitive Sun Spray ja Sun Protect & Moisture Spray tulevat olemaan matkoillamme jatkossakin mukana, niin helposti levitettäviä ne olivat, eikä tahmanneet tai sotkeneet vaatteita tai uikkareita.

 

E441489B-E807-4B15-8B7A-E7C77529752F.jpeg

Loma oli ihana, nautimme aivan valtavasti. Päivät kuluivat lasten ehdoilla uimassa, syömässä ja leikkimässä. Se jos jokin tekin myös meille aikuisille hyvää. Aurinko tekee ihmiselle niin hyvää!

Seuraavaa lomaa odotellessa.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *